http://nickdijkstra.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 13:22:32
Quote Anchor link
Hey,

dit is mijn website:

Nickdijkstra.nl

Ben benieuw wat jullie er van vinden;)
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:02:14
 
B a s
Beheerder

B a s

01/09/2010 13:27:56
Quote Anchor link
Leuk gedaan ook dat filmpje, maar waarom registreer je niet een domeinnam alsin gratiswebsitemaken.nl oid?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 13:29:30
Quote Anchor link
ja, moet ik nog doen, maar ik ga hem eerst helemaal perfect maken :P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

01/09/2010 13:55:33
Quote Anchor link
mooi gemaakt wat betreft opmaak en alles. In 1 klap duidelijk wat je met de site wilt.
 
John D

John D

01/09/2010 14:06:06
Quote Anchor link
Denk nog even na over het verstrekken van meer informatie over nickdijkstra. Als je "Algemene voorwaarden" (die juridische consequenties kunnen hebben) publiceert moet je eigenlijk ook opnemen wie cq welke rechtspersoon nickdijkstra.nl is en eventueel KvK gegevens erbij etc. Doe je dat niet dan val je meteen in de categorie "vage partijen op internet" en loop je klanten mis. Verder moet je ook duidelijk maken waarom een adverteerder juist op nickdijkstra.nl wil adverteren en niet op nu.nl of google addsense.
Gewijzigd op 01/09/2010 14:07:59 door John D
 
Moe BE

Moe BE

01/09/2010 14:16:59
Quote Anchor link
Als ik mijn eigen website wil maken zonder dat ik er kennis van had, zou ik dat nooit via deze site doen. Hij komt te rommelig over naar mijn mening, waardoor ik binnen de 2 seconden al weer op google zit.

Nog enkele opmerkingen:
- Het filmpje is te breed en valt onder je rechter kant.
- Veld controle op het contact formulier zou ook mogen, want ik geraak er door zonder iets in te vullen.
 
Jens V

Jens V

01/09/2010 15:03:52
Quote Anchor link
Dag Nick,

Op het eerste zicht lijkt de website wel oké, hoewel ze naar mijn inzicht nog wel wat gebreken en opmaakt-foutjes bevat.

Ten eerste: Het doel van de site is om een eigen gratis website te kunnen maken. Toen ik de site opende, dacht ik eerlijk gezegd op een meubelwinkel-website te zitten. Waarom heb je twee zetels rechts boven staan?

De advertentie onder je logo staat naar mijn mening op de verkeerde plaats. Die kan je beter bijvoorbeeld aan de rechterkant onder het "Nieuws" zetten.

Het hoofdmenu (aan de bovenkant van de pagina) is denk ik veel te dik (in de hoogte). Voor een gewone tekstuele menu te zijn zonder verdere effecten van kleur of shading is de balk gewoon overkill. Ze neemt echt wel te veel aandacht van het essentiële weg.

Je headers van de andere kopjes ("Aanmelden" en "Nieuws") lijken ook niet echt samen te hangen met de rest. Ik begrijp dat je je website "liquid" (ik geloof toch dat het zo noemt) wilt maken, waardoor ze net zo breed is als het scherm van de gebruiker. Maar wederom, dit is overkill. Door de zware menubalk en headers is dit gewoon niet zo aangenaam om naar te kijken.

Zoals gezegd is ook je Youtube-venster (het filmpje bedoel ik daarmee) te groot. En daarmee bedoel ik niet zoals Moe BE zegt dat ze ergens onder steekt. Het filmpje is gewoon te groot... Weeral niet zo aangenaam in een webpagina. Youtube heeft de functie dat mensen fullscreen kunnen kijken. Laat ze die functie gebruiken als ze een groter beeld willen...

Voor de rest, je logo ziet er prima uit, hoewel het niet al te veel met het geheel te maken heeft (denk ik alleszins).

Oh ja,
Als je op "Link Partners" klikt, heb je een aanhalingsteken of zoiets links boven de menu staan. Die doe je ook best weg denk ik ;)

In't algemeen dus, nog wat werk aan de winkel. Maar de opzet is alleszins al goed!

Met vriendelijke groeten,
Jens
 
Jasper DS

Jasper DS

01/09/2010 15:12:11
Quote Anchor link
Moe BE heeft al gezegt dat je zomaar door het contact formulier geraakt, dat lukt ook bij het registreren, misschien een mail check? als ik wilkeurige letters intyp bij de mail kan ik me al registreren.. Dat hoort niet zo neem ik aan.
Als je een simpele maar goede mail-checker wilt mag je me pmen
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

01/09/2010 16:50:42
Quote Anchor link
Waarom heeft nog niemand iets gezegd over XSS?
http://www.nickdijkstra.nl/verkeerd.php?text=%3Cscript%3Ealert%28%27LOL%20XSS%27%29;%3C/script%3E
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 16:52:47
Quote Anchor link
?? wat bedoel je daarmee?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

01/09/2010 17:10:38
Quote Anchor link
jah je ziet het nu niet goed, maar als je die link helemaal volgt, dan krijg je een alert te zien. Dit betekend dat ik javascript kan uitvoeren op jou pagina, en dat als ik zo'n link met javascript naar iemand zou sturen die erop zou klikken, ik bijvoorbeeld alle cookiedata kan krijgen. Google eens op XSS!

Wat je er tegen zou kunnen doen is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo $_GET["text"];
?>

veranderen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo htmlspecialchars($_GET["text"]);
?>
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 17:11:31
Quote Anchor link
ok;) bedankt
 
Niels K

Niels K

01/09/2010 19:22:44
Quote Anchor link
Ik zou error code in een switch afhandelen

dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch( $_GET['error'] )
{
    case
1:
        // Echo hier foutmelding
    break;

    case
2:
        // Echo hier foutmelding 2
    break;
    default:

        // Hier standaard foutmeldingen of zo
    break;
}
Gewijzigd op 01/09/2010 19:22:59 door Niels K
 
Niek s

niek s

01/09/2010 20:19:16
Quote Anchor link
http://www.nickdijkstra.nl/contact.php

Wat een vage default username? :P

EDIT:
@login gedeelte
Gewijzigd op 01/09/2010 20:20:26 door niek s
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:33:05
Quote Anchor link
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

01/09/2010 20:43:51
Quote Anchor link
Paradox - op 01/09/2010 20:33:05:
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..


:')
Wie wilt er nou zoiets doen, is toch mooier om iets unieks te bedenken.
Gewijzigd op 01/09/2010 20:44:06 door www JdeRuijterNL
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:45:20
Quote Anchor link
Overdatum puntNL op 01/09/2010 20:43:51:
Paradox - op 01/09/2010 20:33:05:
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..


:')
Wie wilt er nou zoiets doen, is toch mooier om iets unieks te bedenken.


Iemand van op phphulp blijkbaar :s..
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

01/09/2010 20:48:24
Quote Anchor link
NickDijkstra.nl
Je eigen website in een handomdraai!

Welkom op NickDijkstra.nl

Beste Jey,

Uw aanvraag van de website is NIET goedgekeurd. Lees eerst, voordat u een andere site aanmaakt, de algemene voorwaarden.

Ik hoop u genoeg te hebben geïnformeerd. Heeft u alsnog vragen of heeft u suggesties? Ga dan naar onze contact pagina.

Met vriendelijke groeten,

Nick Dijkstra

---

Waarom op dit wachten als je het live kunt maken? Zal wat worden als je alles moet goedkeuren om te kijken of het je pagina niet in 2en breekt.

Heb je tijd over?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 20:51:37
Quote Anchor link
hey Overdatum PuntNL,

Ik weet niet hoe ik dat moet doen, ivm met de database.
Ik heb hem niet goedgekeurd ivm je sitenaam;)

ennuh ik heb toch niet veel site aanvragen, dus het lukt wel:P

groetjes Nick
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:52:37
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 01/09/2010 20:51:37:
hey Overdatum PuntNL,

Ik weet niet hoe ik dat moet doen, ivm met de database.
Ik heb hem niet goedgekeurd ivm je sitenaam;)

ennuh ik heb toch niet veel site aanvragen, dus het lukt wel:P

groetjes Nick


Nu nog, stel dat dit project slaagt en even populair wordt als bv webs.com
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 20:53:42
Quote Anchor link
hoop ik ook:P

haha
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.