HTTP_REFERER 2 terug?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jorik

Jorik

07/06/2005 16:47:00
Quote Anchor link
Hallo,
Is het ook mogelijk dat je met de $_SERVER['HTTP_REFERER'] twee pagina's terug gaat..
Dus als je site via bv. site.nl.tt werkt, dat je dan de pagina te zien krijgt vóor dat site.nl.tt, nu krijg ik nl de nl.tt te zien als ik via die de website bezoek.

Is dit mogelijk? Zoja, hoe?

BVD,
Jorik
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:32:59
 
Joop

joop

07/06/2005 17:34:00
Quote Anchor link
onmogelijk
 

07/06/2005 17:37:00
Quote Anchor link
Onmogelijk omdat je alleen (lees: de server) ziet waar de aanvraag vandaan komt.

Met javascript kan het wel.
 
Jorik

Jorik

07/06/2005 17:43:00
Quote Anchor link
namelijk :P?
 
Jelmer -

Jelmer -

07/06/2005 18:04:00
Quote Anchor link
document.history

Maar ik ken daar alleen de go(), back() en forward()-functies van. Misschien kun je hem uitlezen als een array, ik weet niet.
 
Winston Smith

Winston Smith

07/06/2005 18:11:00
Quote Anchor link
go(-2) of back(-2) zou moeten werken.
 

07/06/2005 19:04:00
Quote Anchor link
@Kasper
Dacht dat bij back zonder - was dus back(2)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

07/06/2005 19:07:00
Quote Anchor link
Volgens mij ook...

history.back(2)
 
Jelmer -

Jelmer -

07/06/2005 20:02:00
Quote Anchor link
nope, net even naagezocht, die bestaat niet.
 
Thomas M

Thomas M

07/06/2005 21:29:00
Quote Anchor link
Jelmer:
nope, net even naagezocht, die bestaat niet.


Ik gebruik hem ook altijd hoor en hij werkt.
history.go(-2) of history.back(2)
 
Jelmer -

Jelmer -

07/06/2005 21:36:00
Quote Anchor link
Dan zie je maar weer, internet is niet zo heel betrouwbaar ^^,
 
Thomas M

Thomas M

07/06/2005 21:40:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Dan zie je maar weer, internet is niet zo heel betrouwbaar ^^,


Je moet ook niet zeggen dat internet betrouwbaar is he. ;) het zit vol met rotzooi en hackers en al die shit. :|
 
Steff   an

Steff an

07/06/2005 21:49:00
Quote Anchor link
Volgens mij bedoelt hij dat je kan zie(printen) Waar je 2 pagina's geleden geweest bent.
 
Legolas

Legolas

07/06/2005 22:16:00
Quote Anchor link
Als het ope een website is kun je nog met sessions kloten. Anders misschien met JS uitlezen en doorsturen naar php verwerkingspagina.

EDIT: JS kent enkel go functies en een lengte method...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.