HTTPS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »
Aron K

Aron K

03/06/2010 11:23:00
Quote Anchor link
Goede morgen,

Ik heb op dit moment een webapplicatie op een webserver draaien, deze is via HTTP te benaderen. Ik wil graag dat dit secure gebeurt, dus middels HTTPS. Ik weet dat het allemaal niet gek moeilijk is, maar hoe precies daar kom ik niet helemaal achter.

Dus wie kan mij vertellen hoe ik mijn webserver naar HTTPS laat luisteren?

Bij voorbaat dank voor je reactie.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:24:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2010 12:06:09
Quote Anchor link
Heb je al een SSL certificaat?
 
Aron K

Aron K

03/06/2010 12:08:19
Quote Anchor link
Ik heb nog helemaal niks.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 12:15:43
Quote Anchor link
Dan heeft HTTPS geen toegevoegde waarde =)
 
B a s
Beheerder

B a s

03/06/2010 12:16:09
Quote Anchor link
Je moet een SSL certificaat kopen en deze koppelen aan je httpsdocs map van je domein :) Even googlen naar SSL certificaat.

Of je kunt hier klikk'n:
https://www.sslcertificaten.nl/
Gewijzigd op 03/06/2010 12:16:37 door B a s
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

03/06/2010 16:26:53
Quote Anchor link
Let op dat je wel wat meer dan alleen een certificaat nodig hebt, dit is waar je oa rekening mee dient te houden:
- apart server-IP-Adres (je mag voor elk serverip 1 certificaat gebruiken)
- je zult een redirect moeten doen naar https vanaf je http omgeving
- http://www.informit.com/articles/article.aspx?p=30115&seqNum=5 is een goed voorbeeld voor instellen van je apache
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 19:11:47
Quote Anchor link
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?
 
Niels K

Niels K

03/06/2010 19:17:57
Quote Anchor link
"Ik wil graag dat dit secure gebeurt, dus middels HTTPS"
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 19:35:38
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.
Gewijzigd op 03/06/2010 19:36:09 door Chris -
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 19:45:26
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 19:35:38:
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.


Duidelijk maar waarom moet je er een certificaat voor kopen?
 

03/06/2010 19:51:19
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 19:45:26:
Chris Horeweg op 03/06/2010 19:35:38:
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.


Duidelijk maar waarom moet je er een certificaat voor kopen?


Omdat je een key moet krijgen, die van jou is en tot jou site behoort. Als iedereen zo'n certificaat kan maken, dan kan je dus de boel weer oplichten door een nep certificaat te maken.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:03:39
Quote Anchor link
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.
 

03/06/2010 20:08:25
Quote Anchor link
Jah, net zoals die certificaten die je bij plesk hebt. Die zijn overal hetzelfde.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2010 20:09:39
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Helemaal correct.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:15:19
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/06/2010 20:08:25:
Jah, net zoals die certificaten die je bij plesk hebt. Die zijn overal hetzelfde.


Jep, onder andere. Maar ook sommige mail-servers gebruiken standaard certificaten, windows server(s), cPanel. Kan tot ergernis leiden, bij zowel klanten als eigenaren: Klant zegt dat het niet werkt, omdat de certificaat ongeldig is. Eigenaar moet uitleggen dat het wel werkt, maar dat ze de certificaat moeten accepteren e.d.
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 20:38:15
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Wat wordt het ons dan makkelijk gemaakt, als jij gewoon een super slecht login systeem hebt maar wel SSL kun je dus gewoon claimen als iemand je hackt en schade aanricht...
 

03/06/2010 20:40:42
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 20:38:15:
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Wat wordt het ons dan makkelijk gemaakt, als jij gewoon een super slecht login systeem hebt maar wel SSL kun je dus gewoon claimen als iemand je hackt en schade aanricht...


Nee, want je hebt alleen een beveiligde verbinding. Als jij een slecht systeem maakt, wat gehackt wordt, dan is het jou schuld.
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 20:52:03
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/06/2010 20:40:42:
(...)
Nee, want je hebt alleen een beveiligde verbinding. Als jij een slecht systeem maakt, wat gehackt wordt, dan is het jou schuld.


Oké, iets te makkelijk gedacht dus ;-)
Gewijzigd op 03/06/2010 20:53:01 door Bram Boos
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:59:41
Quote Anchor link
Jep. En je zou eens moeten weten hoeveel websites mét SSL, die zich dus volledig veilig wanen, binnen 5 minuten een SQL-dump geven met de belangrijkste gegevens =)
 

03/06/2010 21:05:30
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:59:41:
Jep. En je zou eens moeten weten hoeveel websites mét SSL, die zich dus volledig veilig wanen, binnen 5 minuten een SQL-dump geven met de belangrijkste gegevens =)


Zal best zo zijn wat jij zegt, maar ik vind het raar dat men denkt dat men veilig is (met een slecht systeem) als men ssl gebruikt. SSL zegt alleen maar wat over de verbinding.
Je kunt ook gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php eval($_GET['blaat']); ?>
met een ssl verbinding doen. Heb je nog steeds alleen maar een beveiligde verbinding. Het script is zo onveilig als het maar kan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.