HTTPS

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Aron K

Aron K

03/06/2010 11:23:00
Quote Anchor link
Goede morgen,

Ik heb op dit moment een webapplicatie op een webserver draaien, deze is via HTTP te benaderen. Ik wil graag dat dit secure gebeurt, dus middels HTTPS. Ik weet dat het allemaal niet gek moeilijk is, maar hoe precies daar kom ik niet helemaal achter.

Dus wie kan mij vertellen hoe ik mijn webserver naar HTTPS laat luisteren?

Bij voorbaat dank voor je reactie.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:36:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2010 12:06:09
Quote Anchor link
Heb je al een SSL certificaat?
 
Aron K

Aron K

03/06/2010 12:08:19
Quote Anchor link
Ik heb nog helemaal niks.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 12:15:43
Quote Anchor link
Dan heeft HTTPS geen toegevoegde waarde =)
 
B a s
Beheerder

B a s

03/06/2010 12:16:09
Quote Anchor link
Je moet een SSL certificaat kopen en deze koppelen aan je httpsdocs map van je domein :) Even googlen naar SSL certificaat.

Of je kunt hier klikk'n:
https://www.sslcertificaten.nl/
Gewijzigd op 03/06/2010 12:16:37 door B a s
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

03/06/2010 16:26:53
Quote Anchor link
Let op dat je wel wat meer dan alleen een certificaat nodig hebt, dit is waar je oa rekening mee dient te houden:
- apart server-IP-Adres (je mag voor elk serverip 1 certificaat gebruiken)
- je zult een redirect moeten doen naar https vanaf je http omgeving
- http://www.informit.com/articles/article.aspx?p=30115&seqNum=5 is een goed voorbeeld voor instellen van je apache
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 19:11:47
Quote Anchor link
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?
 
Niels K

Niels K

03/06/2010 19:17:57
Quote Anchor link
"Ik wil graag dat dit secure gebeurt, dus middels HTTPS"
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 19:35:38
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.
Gewijzigd op 03/06/2010 19:36:09 door Chris -
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 19:45:26
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 19:35:38:
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.


Duidelijk maar waarom moet je er een certificaat voor kopen?
 

03/06/2010 19:51:19
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 19:45:26:
Chris Horeweg op 03/06/2010 19:35:38:
Bram Boos op 03/06/2010 19:11:47:
Ik vraag mij trouwens wel eens af wat nou het voordeel is van een SSL verbinding?
Misschien staat het stoer maar dan?


Onder andere de data die wordt verstuurd tussen de client en de server worden ge-encrypteerd. De verbinding is veilig, dit zegt echter totaal niets over de website.


Duidelijk maar waarom moet je er een certificaat voor kopen?


Omdat je een key moet krijgen, die van jou is en tot jou site behoort. Als iedereen zo'n certificaat kan maken, dan kan je dus de boel weer oplichten door een nep certificaat te maken.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:03:39
Quote Anchor link
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.
 

03/06/2010 20:08:25
Quote Anchor link
Jah, net zoals die certificaten die je bij plesk hebt. Die zijn overal hetzelfde.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2010 20:09:39
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Helemaal correct.
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:15:19
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/06/2010 20:08:25:
Jah, net zoals die certificaten die je bij plesk hebt. Die zijn overal hetzelfde.


Jep, onder andere. Maar ook sommige mail-servers gebruiken standaard certificaten, windows server(s), cPanel. Kan tot ergernis leiden, bij zowel klanten als eigenaren: Klant zegt dat het niet werkt, omdat de certificaat ongeldig is. Eigenaar moet uitleggen dat het wel werkt, maar dat ze de certificaat moeten accepteren e.d.
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 20:38:15
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Wat wordt het ons dan makkelijk gemaakt, als jij gewoon een super slecht login systeem hebt maar wel SSL kun je dus gewoon claimen als iemand je hackt en schade aanricht...
 

03/06/2010 20:40:42
Quote Anchor link
Bram Boos op 03/06/2010 20:38:15:
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:03:39:
Karl, niet helemaal juist wat je nu zegt.

Je kan zelf zo'n key maken (zie openssl), maar je staat dan niet in de "root". De root is een overzicht van partijen die die certificaten verkopen. Staat jouw zelfgemaakte certificaat niet in de root, dan is hij ongeldig en krijg je een waarschuwing. De verbinding is dan nog steeds beveiligd, maar het certificaat is niet geldig. Het certificaat heeft ook als doel dat deze verzekerd is (bij de duurdere varianten) indien een gebruiker/eigenaar schade krijgt door de website. Of zoiets.


Wat wordt het ons dan makkelijk gemaakt, als jij gewoon een super slecht login systeem hebt maar wel SSL kun je dus gewoon claimen als iemand je hackt en schade aanricht...


Nee, want je hebt alleen een beveiligde verbinding. Als jij een slecht systeem maakt, wat gehackt wordt, dan is het jou schuld.
 
Bram Boos

Bram Boos

03/06/2010 20:52:03
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/06/2010 20:40:42:
(...)
Nee, want je hebt alleen een beveiligde verbinding. Als jij een slecht systeem maakt, wat gehackt wordt, dan is het jou schuld.


Oké, iets te makkelijk gedacht dus ;-)
Gewijzigd op 03/06/2010 20:53:01 door Bram Boos
 
Chris -

Chris -

03/06/2010 20:59:41
Quote Anchor link
Jep. En je zou eens moeten weten hoeveel websites mét SSL, die zich dus volledig veilig wanen, binnen 5 minuten een SQL-dump geven met de belangrijkste gegevens =)
 

03/06/2010 21:05:30
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 03/06/2010 20:59:41:
Jep. En je zou eens moeten weten hoeveel websites mét SSL, die zich dus volledig veilig wanen, binnen 5 minuten een SQL-dump geven met de belangrijkste gegevens =)


Zal best zo zijn wat jij zegt, maar ik vind het raar dat men denkt dat men veilig is (met een slecht systeem) als men ssl gebruikt. SSL zegt alleen maar wat over de verbinding.
Je kunt ook gewoon
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php eval($_GET['blaat']); ?>
met een ssl verbinding doen. Heb je nog steeds alleen maar een beveiligde verbinding. Het script is zo onveilig als het maar kan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.