http://www.freelancephpprogrammeur.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 10:31:32
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben sinds een paar weken werkzaam als zzper. Ik bied mezelf o.a. aan als freelance php programmeur. Daarom heb ik vorige week de website http://www.freelancephpprogrammeur.nl gemaakt.

Ik ben van huis uit programmeur en dus geen designer maar ik wil toch een mooi visitekaartje hebben. Zouden jullie eens een kijkje willen nemen en mij van feedback kunnen voorzien?

Bij voorbaat dank!
Anton Boutkam (freelance php programmeur)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:46:11
 
Rick  -

Rick -

20/03/2011 10:42:56
Quote Anchor link
ziet er goed uit. Niet te veel poespas gewoon standaard maar als je je als programmeur aanbied zou je misschien wat effecten toe kunnen voegen een flitsende site als programmeur is beslist niet overbodig.
 
Maurice van der Elst

Maurice van der Elst

20/03/2011 10:43:45
Quote Anchor link
de afbeelding aan de rechter kant wordt niet weergegeven
 
Write Down

Write Down

20/03/2011 11:08:12
Quote Anchor link
Paar puntjes van kritiek:

  • "Inloggen urenregistratie" Vind ik persoonlijk beetje ongelukkig. Noem het dan Klantensysteem of dergelijke, maar dit is absoluut geen Nederlands.
  • Je "NB" logo maakt het verwarrend. Het lijkt op het eerst niet veel te maken te hebben met freelancephpprogrammeur.nl. Als ik het goed begrijp staat het voor je schuilnaam. (zet dan even in het klein onder je logo je schuilnaam)
  • Persoonlijk zou ik het twitter logo en linked in naar beneden toe verhuizen. Je footer is nog vrij leeg. In je header hoort dit naar mijn mening niet.
  • Het menu is vrij basic. Zou ik wat mooier maken.
  • Iets wat mij direct opvalt: "Ik heb 5+ jaar ervaring" Voor mij is dit forum/blog taal. In je tekst zou ik gewoon "Ik heb meer dan vijf/5 jaar ervaring" zetten.
  • Als PHP-programmeur zou een contactformulier i.p.v. een contactpagina geen slecht idee zijn.
  • De live help vind ik in eerste instantie niet bijpassend bij het design. In tweede instantie vind ik het niet nodig voor dit soort sites.
  • Jouw hoofd hoef ik niet op elke pagina terug te zien.


Iets wat ik wel leuk vind is de "goedemorgen". (ik ga er vanuit dat ik straks goedemiddag krijg) Dat is wat persoonlijker.

Al bij al vind ik je site niet zo slecht hoor. Ondanks de kritiek ;-) De puntjes die ik aanhaal zijn eerder kleine werkpuntjes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
            <div style="width:247px; height:203px; background-image:url('/img/tweetbox.png">
                <div style="padding:35px 25px 15px 15px; width:158px; height:100px; font-size:12px;">
                    
                </div>
                <div style="margin-top:40px;">
                    <a href="http://twitter.com/freelancephppro" target="_blank" style="font-size:10px;">volg freelancephppro op twitter</a>
                </div>
            </div>


Hou HTML en CSS gescheiden.

Overigens veel fouten in CSS van fancybox:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fwww.freelancephpprogrammeur.nl%2F&profile=css21&usermedium=all&warning=1&lang=nl
Gewijzigd op 20/03/2011 11:11:21 door Write Down
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 11:10:58
Quote Anchor link
Om te beginnen, er bestaan tools om te kijken of je valid html geproduceerd hebt.
http://validator.w3.org/
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Als er iets iritant is, zijn het pagina's die niet goed renderen.

Lees je teksten nog eens door, haal taalfouten eruit en doe niet al te popie jopie.
M.a.w. houdt het zakelijk.

Overigens gaat je je in je vingers snijden met jouw werkwijze.
 
Write Down

Write Down

20/03/2011 11:12:54
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 20/03/2011 11:10:58:
Om te beginnen, er bestaan tools om te kijken of je valid html geproduceerd hebt.
http://validator.w3.org/
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Als er iets iritant is, zijn het pagina's die niet goed renderen.

Lees je teksten nog eens door, haal taalfouten eruit en doe niet al te popie jopie.
M.a.w. houdt het zakelijk.

Overigens gaat je je in je vingers snijden met jouw werkwijze.


Inderdaad, veel taalfouten.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/03/2011 11:56:06
Quote Anchor link
Jammer van die error in de header:

Warning: file_get_contents(http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/freelancephppro.json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/freelancep/domains/freelancephpprogrammeur.nl/public_html/index.php on line 39

Ook zou ik niet op de pagina zelf zetten: inloggen urenregistratie. Maak daar gewoon inloggen van o.i.d.

Lay-out ziet er wel prima uit. Iet-wat simpel, maar het is inderdaad geen MUST om een top lay-out te hebben als programmeur.
 

20/03/2011 12:12:02
Quote Anchor link
The Dutch Guy op 20/03/2011 11:56:06:
Jammer van die error in de header:

Warning: file_get_contents(http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline/freelancephppro.json) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/freelancep/domains/freelancephpprogrammeur.nl/public_html/index.php on line 39
(...)


HAHAHA! Dat is echt keiharde #fail
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 12:44:13
Quote Anchor link
Mensen,

Bedankt voor de nuttige feedback! Die error was afkomstig van twitter, ik zat aan het max aantal requests per dag. Probleem is verholpen en display_errors staat inmiddels ook uit.

Nogmaals bedankt, ik ga met de puntjes aan de slag!

Anton Boutkam (freelance php programmeur)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/03/2011 12:46:07
Quote Anchor link
ik vind die footer totaal niet mooi, ik denk omdat hij te groot is en er te weinig in staat
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

20/03/2011 12:48:04
Quote Anchor link
Klopt, ik wil er meer content toe gaan voegen maar die content heb ik nog niet geschreven.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

25/03/2011 12:54:57
Quote Anchor link
I've tested your security on www.freelancephpprogrammeur.nl.

Dit is gewoon spam... [/modedit]
Gewijzigd op 25/03/2011 15:12:39 door Chris -
 
Gerhard l

gerhard l

25/03/2011 13:02:08
Quote Anchor link
als ik op je contactpagina niets invul en submit, krijg ik een popup dat ik m'n naam moet invullen, maar als ik die weg klik blijft er een 'loading' icoontje in beeld die niet weg gaat.
 
Kees Schepers

kees Schepers

25/03/2011 13:57:16
Quote Anchor link
Hallo Anton,

Ik ben zelf ook een half jaar Freelancer en heb ook een site ervoor opgezet. Het is een aparte manier van marketing misschien maar als ik jou was zou ik een blog beginnen in wellicht de huisstyle van je huidige website.

Er zijn namelijk meer dan genoeg PHP 'freelancers' of hobbyísten die een leuke site hebben met de boodschap 'Ik programmeer PHP voor geld', maar dat alleen wilt een potentieële opdrachtgever niet weten. Vaak word de lat voor een freelancer vrij hoog gelegd omdat dit soort techneuten vaak duurder zijn als interne mensen.

In mijn ogen moet je daarom juist jezelf profileren en dat doe je door kennis te delen en artikelen te schrijven in een blog bijvoorbeeld. Als potentieële opdrachtgevers zien dat anderen echt iets hebben aan jouw kennis bewijst wel dat je goed bent. Dit heeft mij veel verzoeken opgeleverd en heb ik ook leuke klussen aan over gehouden.

IMO is het uiterlijk van je website als PHP freelancer dus ook niet zo van cruciaal belang, zolang je site maar duidelijk is en enigzins professioneel overkomt. Het gaat meer om de inhoud. Tenzij je een webdesign bureau bent oid is het een ander verhaal.

Verder ziet je site er wel leuk uit vind ik, heeft wel een persoonlijk tintje.
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

25/03/2011 14:33:07
Quote Anchor link
Hoi Kees,

Bedankt voor de feedback, zeker iets om over na te denken! Door al die content groeit het bezoekersaantal natuurlijk gestaag en je kunt ook goed laten zien wat je in huis hebt!

Tot dusver gaat het met die ene website overigens als een raket! Ik wordt veel gebeld door opdrachtgevers. Lang niet alles heeft potentie maar er komt tot nog toe ruimschoots voldoende werk uit om een leuke boterham mee te verdienen.

Hoe zit dat bij jou, heeft die Zend certificering jou nog veel extra werk opgeleverd of niet? Ik heb de boeken al een tijdje liggen maar opdrachten hebben wat mij betreft voorrang, ik ben er nog niet aan toe gekomen.

Ik heb veel conculega websites bekeken maar ik was die van jou nog niet tegen gekomen. Ik ben wel benieuwd waar je je klanten zoal vandaan haalt, maar dat is natuurlijk het geheim van de smit?

Succes met je bedrijf!

Groeten,
Anton
 
Kees Schepers

kees Schepers

25/03/2011 14:42:12
Quote Anchor link
Hallo Anton,

Nee dat is niet het geheim van de Smit hoor, bij mijn huidige klus ben ik hier terecht gekomen via een recruiter. Die had mij gevonden via LinkedIn en vroeg of ik toe wou lichten waarom ze mij moesten kiezen, na een goed gesprek aan de telefoon kon ik hier komen voor intake en 2 uur later kreeg ik een aanbod! Een afgeronde HBO/WO opleiding was een vereiste maar mijn Zend certificering heeft me gered. Ik denk dus dat het wel helpt, maar opdrachtgevers er niet specifiek op filteren, het is mooi meegenomen zeg maar. Het stelt verder ook niet zoveel voor die certificering (vind ik dan).

Als je bij Ministeries e.d. binnen wilt komen is integriteit erg belangrijk, en zeker hier. Ik heb al via een werkgever voor wat overheidsorganisaties gewerkt dus dat werkte in mijn voordeel. Het voordeel (ik vind het eerder een nadeel) is dat je bij ministeries vaak lang kan blijven (er zijn hier collega's die hier al 2/3 jaar zitten als freelancer!) en dat er redelijk wat budget is qua uurtarief en je dus goed (lees: goed) kan verdienen.

Het echte geheim is om je gewoon zoveel mogelijk te profileren. LinkedIn, Twitter, Blogs e.d. spelen daarbij een erg belangrijke rol vind ik. Ook kun je imageo op het internet een flinke boost geeft door te participeren in grote open sourcre projecten.

Verder als je Zend Framework certificering hebt (dat is iets anders als ZCE) heb je binnen 2 weken een goed betaalde klus. Aan de hand van de hoeveelheid telefoontjes die ik krijg is dat een heilig certificaat en die ga ik binnenkort ook binnen slepen!
 
Anton Boutkam

Anton Boutkam

25/03/2011 14:52:13
Quote Anchor link
Hoi Kees,

Bedankt voor de tips!
Is dit niet wat voor je?
http://www.zend.com/en/company/jobs-at-zend/freelance-php-experts
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.