Hulp bij inlogsysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom geheim

Tom geheim

16/05/2010 01:56:05
Quote Anchor link
hallo mensen

ik ben bezig met mijn website
en ik wil graag een inlog systeem

en een soort klein forum

zoals op
warrock-hack.nl

scroll naar beneden daar staat de login en topics dat is wat ik bedoel


kan iemand me daarmee helpen heb echt hulp nodig!

Edit:
Titel aangepast
Gewijzigd op 16/05/2010 16:56:21 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:26:35
 
Maarten PHP

Maarten PHP

16/05/2010 07:50:51
Quote Anchor link
Heb je mysql kennis/databases
 
Tom geheim

Tom geheim

16/05/2010 15:55:55
Quote Anchor link
nee?
 
Tom geheim

Tom geheim

16/05/2010 16:12:23
Quote Anchor link
iemand help me hebt egt hulp nodig plzz
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2010 16:16:00
Quote Anchor link
Kijk eens rond tussen de vele scripts en tutorials die je op deze site kunt vinden.
 
Tom geheim

Tom geheim

16/05/2010 16:20:54
Quote Anchor link
ja maar daar kan ik niet vinden wat ik zoek
 
- Mark -

- Mark -

16/05/2010 16:24:56
Quote Anchor link
Je zult altijd zelf aanpassingen moeten maken om het 100% naar je eigen wensen te krijgen.
 
Tom geheim

Tom geheim

16/05/2010 16:26:12
Quote Anchor link
dat klopt maar het wijkt zo af dat het gewoon niet lukt

ik ben niet heel goed met php maar heb het wel nodig

kijk op deze site als voorbeeld

www.warrock-hack.nl
 
Tom geheim

Tom geheim

16/05/2010 16:34:06
Quote Anchor link
snap er niks van help plzz
 

16/05/2010 16:38:05
Quote Anchor link
Ga toch leren.
Of betaal mij geld en ik fix het voor je.
Gewijzigd op 16/05/2010 16:39:00 door
 
Tom geheim

Tom geheim

16/05/2010 16:38:46
Quote Anchor link
ga toch mij helpen ik ben bezig met php leren
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2010 16:39:51
Quote Anchor link
Graag niet steeds elke vijf minuten zitten jammeren.
Zoek en verander het. Kan je dat niet, ga dan sparen en huur iemand in.
 
- Mark -

- Mark -

16/05/2010 16:48:16
Quote Anchor link
Ik ben bang dat dit niet onder de categorie helpen valt. Je verwacht dat iemand je alles kant en klaar voor je kan leveren. zo'n grapjes gaan hier helaas niet op. Begin gewoon van het begin of pas een script van iemand anders aan naar je eigen wensen. Als je dan vast zit op een bepaalt stuk dan kun je dat hier vragen en dan kunnen we eens verder kijken wat we voor je kunnen betekenen.
 
Bram Boos

Bram Boos

16/05/2010 17:11:30
Quote Anchor link
SanThe:
Kijk eens rond tussen de vele scripts en tutorials die je op deze site kunt vinden.


De laatste login tutorial die ik kan vinden komt uit 2008 en script uit 2003. Misschien tijd om (met zijn allen) een nieuw script / tutorial te bouwen met het doel op veiligheid?

Het is maar een idee ;)

@Tom;
Het gedrag dat je nu laat zien gaat je niet helpen...
Gewijzigd op 16/05/2010 17:19:51 door Bram Boos
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

16/05/2010 18:41:05
Quote Anchor link
ik heb wel een tutorial online gezet. Heb hem alleen verborgen omdat het nog niet helemaal goed is enzo.
Ik heb momenteel ook geen tijd om het aantepassen

Ik kan hem anders wel weer online zetten. Maar dan moet er niet gezeurd worden dat ik het moet aanpassen ;)
 

16/05/2010 18:44:34
Quote Anchor link
NDS:
ik heb wel een tutorial online gezet. Heb hem alleen verborgen omdat het nog niet helemaal goed is enzo.
Ik heb momenteel ook geen tijd om het aantepassen

Ik kan hem anders wel weer online zetten. Maar dan moet er niet gezeurd worden dat ik het moet aanpassen ;)


Als het niet goed is, dan wordt er gezeurd dat het niet goed is. Zo simpel is het.
Als je dat niet wilt, moet je hem niet online zetten.
Problem solved
 
Bram Boos

Bram Boos

16/05/2010 19:36:08
Quote Anchor link
NDS:
ik heb wel een tutorial online gezet. Heb hem alleen verborgen omdat het nog niet helemaal goed is enzo.
Ik heb momenteel ook geen tijd om het aantepassen

Ik kan hem anders wel weer online zetten. Maar dan moet er niet gezeurd worden dat ik het moet aanpassen ;)

Als je wilt mag je de tutorial wel naar mij mailen(info -- bram-koster.nl) of PM'en in een .txt of .doc bestandje. Ik verveel mij toch de hele week nog.
 
Tom geheim

Tom geheim

16/05/2010 20:42:15
Quote Anchor link
okeey mensen ik heb een login systeem

en die werkt goed

maar nu wil ik die in me website zetten hoe moet dat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
[code]<?php include (ledensysteem/index.php); ?>

?>


want dan krijg ik errors?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/05/2010 20:51:54
Quote Anchor link
Waarom 2 keer php-tags?
Je mist de quotes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("ledensysteem/index.php"); ?>
 

16/05/2010 21:05:25
Quote Anchor link
Het is altijd handig om de errors te geven...
 
Peter ndshomebrew

Peter ndshomebrew

17/05/2010 18:26:36
Quote Anchor link
ikzelf prefereer vaak wel meer naar include_once ;)

En let wel op dat als je naar de root wil dat dat niet kan met / ;)

Dan met je er dit van maken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include_once $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/ledensysteem/index.php";
?>

Ik heb trouwens de haakjes weggehaald. Dat is bij include niet nodig ;)


Nog even een kleinde verduideleking over die / (geschreven door Jasper):
Er zijn verschillen tussen de / in PHP en in HTML.
Omdat PHP op de server wordt uitgevoerd, en eigenlijk niks te maken heeft met het internet-adres, wordt er gekeken naar de root van het bestandssysteem. Je zal dus eigenlijk zoeken naar /files/config.php, maar je bestand staat in een map zoals: /home/accountnaam/domains/domeinnaam/public_html/files/config.php.
Als je in HTML verwijst als /images/plaatje.jpg, wordt de root opgezocht van het internetadres. Dus /images/plaatje.jpg is hetzelfde als http://www.jesite.nl/images/plaatje.jpg.

Stel dus dat je in de map public_html/ zit, en je wil naar public_html/includes/. Dan kun je daar op drie manieren naar verwijzen: /home/accountnaam/domains/domeinnaam/public_html/includes/*, ./includes/* of includes/*.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.