hulp bij school opdracht

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kim groot

kim groot

08/06/2011 15:16:26
Anchor link
ik moet een opdracht doen voor informatica, voor mensen die handig zijn waarschijnlijk een eitje maar voor mij niet! wie wil mij helpen? stuur dan een prive bericht.. ik ben je voor eeuwig dankbaar ;)

Groetjes Kim

topicnaam veranderd, omschrijving van opdracht zie post 4[/modedit]
Gewijzigd op 08/06/2011 16:31:27 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:18:17
 
Ivo P

ivo P

08/06/2011 15:18:00
 
Wouter J

Wouter J

08/06/2011 15:23:19
Anchor link
1) Kies een betere topic titel
2) Het is voor school dus zul je het echt zelf moeten maken, we willen je natuurlijk wel in de goede richting sturen
3) Wat moet je doen?
4) Wat heb je al geprobeerd?
5) Waar heb je al opgezocht?
6) Wat snap je niet?
 
Kim groot

kim groot

08/06/2011 15:26:10
Anchor link
dit is de opdracht;
Productomschrijving
Bouw het spel GALGJE, dat voldoet aan de volgende specificaties:

De speler krijgt een willekeurig woord van 8 letters aangeboden uit een array van 40 verschillende woorden.
De speler kan in een aantal beurten proberen het woord te raden door een letter te kiezen.
Na iedere beurt krijgt de speler te zien of zijn poging goed was (de letter wordt zichtbaar in het te raden woord), of fout was (er wordt een stukje toegevoegd aan de galg).
Het aantal beurten wordt bijgehouden.
De tijd wordt bijgehouden.
Gebruikersinterface
De gebruikersinterface bestaat uit een aantal webpagina's (en PHP-scripts) met minimaal:

Een webpagina, waarop een willekeurig woord van 8 letters wordt getoond, samen met een afbeeldingsvak voor de 'galg' en een formulier, waarbij gekozen kan worden uit 26 verschillende letters.
Een php-script, dat controleert of de gekozen letter staat in het woord. En afhankelijk van goed/fout de letter zichtbaar maakt in het woord òf de 'galg' aanpast.
Een webpagina met de uitslag van het spel. In de uitslag wordt getoond: het aantal beurten, de tijd en de uitslag.

Toevoeging op 08/06/2011 15:26:52:

heb een css gemaakt en de woorden enzo maar snap niet hoe ik moet beginnen met de html en php..
 
- SanThe -

- SanThe -

08/06/2011 15:31:28
Anchor link
Typ rechtsboven in de zoekfunctie eens galgje in en zie de vele mogelijkheden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 15:43:44
Anchor link
Het begin en het einde:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// en
?>
Gewijzigd op 08/06/2011 15:44:37 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/06/2011 17:40:34
 
Niels K

Niels K

08/06/2011 18:47:37
Anchor link
Beste Kim..

Een viertal topics voor één probleem, dat is niet de bedoeling.
S.v.p verder gaan in je vorige topic. (Voor link zie post: Obelix en Idefix)

Mvg,

Niels
Gewijzigd op 08/06/2011 18:48:54 door Niels K
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.