hulp bij video youtube includen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick  -

Rick -

18/10/2010 20:52:06
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb het script dat hier ergens staat gebruikt om een video te includen op een website, dit werkt met 123video maar niet met youtube.
EDIT: gevonden (klik)

het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?php
include 'top.php';
##############
# video.php               #
# bekijken van video #
##############

$qvideo = mysql_query("SELECT * FROM videos WHERE  id = '".$_GET['id']."'");
$video = mysql_fetch_array($qvideo);

if($video['type'] == 'youtube')
{

$code = $video['videocode'];
$maker = $video['maker'];
$plaatser = $video['plaatser'];
$titel = $video['titel'];


echo '<b>';
echo ''.$titel.'- Youtube</b>
<br>'
;
echo '<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/'.$code.'&hl=nl&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/'.$code.'=nl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>';

echo '
<br /><b>Maker:</b> <a href="http://youtube.com/'
.$maker.'">'.maker.'</a>
<br />
<b>Plaatser:</b>'
.$plaatser.'
<br />'
;
?>


<?php

}
if($video['type'] == 'video')
{

$code = $video['videocode'];
$maker = $video['maker'];
$plaatser = $video['plaatser'];
$titel = $video['titel'];
echo '<b>'.$titel.' - 123Video</b><br />';
?>


<object
classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0"
width="420"
height="339">
<param name="movie"
value="http://www.123video.nl/123video_share.swf?mediaSrc=<?php echo $code; ?>" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://www.123video.nl/123video_share.swf?mediaSrc=<?php echo $code; ?>"
quality="high"
width="420"
height="339"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>

<br /><b>Maker:</b> <a href="http://www.123video.nl/video.asp?View=User&User=12&UserName=<?php echo $maker; ?>"><?php echo $maker; ?></a>
<br />
<b>Plaatser:</b> <?php echo $plaatser; ?>
<?php
}
?>


</body>
</html>


maar dit werkt niet
op mijn test servers (heb er 3, 2 remote bij verschillende services)
als ik het liedje er helemaal in zet dan werkt het wel
graag hulp hierbij. het moet gewoon allemaal in dezelfde player komen
gewoon standaard flash player.
Gewijzigd op 18/10/2010 20:54:54 door Rick -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:26:35
 
- SanThe -

- SanThe -

18/10/2010 20:56:26
Quote Anchor link
Denk aan de veiligheid: Script is lek => SQL-Injection.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/10/2010 20:58:00
Quote Anchor link
Hmm ten eerste weet ik niet waarom je youtube linkje met een '&' teken eindigt:
http://www.youtube.com/v/'.$code.'&hl=nl&fs=1&

Enn komt er wel iets 'nuttigs' uit '$code' ?
 
Rick  -

Rick -

19/10/2010 13:47:36
Quote Anchor link
er komt gewoon uit wat in de database staat
Afbeelding
dus bijv w4s6H4ku6Z
maar of dat in hoofdletters is weet ik niet


als iemand een gratis script heeft waarmee je youtube filmpjes en liefst ook andere
ondersteuning dan mag dat ook

(heb er ooit een gevonden heel simpel gene disgin of zo gewoon blank html met php maar kan niet meer vinden :( erg jammer )
Gewijzigd op 19/10/2010 13:49:52 door Rick -
 

19/10/2010 14:52:15
Quote Anchor link
Ik ken geen gratis script maar PHPSugar heeft een heel mooi script genaamd PHP Melody ontworpen om YouTube en andere filmpjes te embedden.
Link: http://www.phpsugar.com/
Gewijzigd op 19/10/2010 14:52:59 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.