Hulp gevraad Landing page cookie time

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dirk Hasselt

Dirk Hasselt

27/10/2018 19:55:17
Quote Anchor link
Hallo ik ben Dirk en ik vroeg mij af of iemand op het forum mij met het volgende kan helpen.

Ik heb een welkomst pagina gemaakt waarop als je daar bent, uiteindelijk via een button op de homepagine terechtkomt. Dit heb ik via een plugin met wordpress gemaakt. Alleen is het zo dat ik wil dat die welkomst pagina, elke keer dat ik hem herlaadt wil terugzien. Nu is dat alleen zo bij het herstarten van de broswer (new session). Die functie die ik omschrijf zit niet bij de plugin inbegrepen. Maar ik heb het idee dat ik met de volgende code het kan veranderen, namelijk door de cookie time te laten verlopen:



public function splashpage( $template ) {

if ( !$this->is_allow() ) {
return $template;
}

$no_validate = !get_theme_mod( 'awesplash_age_enable', 0 ) && !get_theme_mod( 'awesplash_opt_enable', 1 );

if ( !isset( $_COOKIE['awesplash'] ) && $no_validate && !is_customize_preview() ) {

$expiration = time() + (DAY_IN_SECONDS * absint( get_theme_mod( 'awesplash_expire_days', 30 ) ));
setCookie( 'awesplash', 'viewed', $expiration, '/' );
} else if ( isset( $_COOKIE['awesplash'] ) && sanitize_text_field( $_COOKIE['awesplash']) == 'viewed' && $no_validate ) {

$expiration = time() + (DAY_IN_SECONDS * absint( get_theme_mod( 'awesplash_expire_days', 30 ) ));
setCookie( 'awesplash', 'yes', $expiration, '/' );
$actual_link = awesplash_get_current_url();
wp_redirect( esc_url( $actual_link ) );
exit;
}




Wie kan mij helpen? En mij vertellen wat ik precies moet veranderen om de welkomst pagina bij het herladen van de pagina terug te laten komen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:23:08
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

27/10/2018 21:33:52
Quote Anchor link
Hm, als SEO een rol speelt, heb je al aan de implicaties van deze constructie gedacht? Wellicht is een inline popup (dialog) beter?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.