Hulp gevraagd bij error in sql syntax

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vivian Eersels

Vivian Eersels

27/07/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Als ik ga naar http://mastercar.kidsshop.be (tijdelijke url)
en ik klik op zoeken en daarna een merk selecteer,
krijg ik deze fout:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY VerkPrijs ASC LIMIT 18446744073709551615' at line 1

Het gekke is dat ik dit ook local getest heb en daar werkte het wel.

Er is wel een verschil van server:
Ik zit op windows en online is linux.

Opmerkingen: de zoekaktie waar de verkoopprijs gebruit wordt, werkt wel!
De bovenste zoekaktie heeft eigenlijk niks te maken met de order bij VerkPrijs.

Wie kan me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:12:19
 
Rik

Rik

27/07/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Er bestaat niet zo'n groot getal als 18446744073709551615 in een limit?
HAal die limit is gewoon weg, aangezien je kennelijk alles wilt weergeven?
 
Vivian Eersels

Vivian Eersels

27/07/2009 16:05:00
Quote Anchor link
dat wordt door dreamweaver automatisch gegenereerd:

// begin Recordset
$query_rsprijs = "SELECT Distinct VerkPrijs FROM tblAutoInternet ORDER BY VerkPrijs ASC";
$rsprijs = $mastercar->SelectLimit($query_rsprijs) or die($mastercar->ErrorMsg());
$totalRows_rsprijs = $rsprijs->RecordCount();
// end Recordset
 
Robert Deiman

Robert Deiman

27/07/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Dat het door dreamweaver automatisch wordt gegenereerd wil niet zeggen dat het ook klopt... Haal die LIMIT gewoon eens weg? Proberen kan geen kwaad. Overigens zijn dit wel risico's die je loopt wanneer je een programma de boel voor je laat genereren.
 
Vivian Eersels

Vivian Eersels

27/07/2009 16:45:00
Quote Anchor link
ik heb iets uitgetest:
de 2 forms samen op 1 pagina geeft het probleem.

allebei apart op 1 pagina werkt prima
 
Vivian Eersels

Vivian Eersels

27/07/2009 17:13:00
Quote Anchor link
het probleem is opgelost, het lag in aan een javascript dat ik gebruikte en daar waren dubbele waarden opgeroepen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.