hulp gezocht bij get methode

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5

Pascal klienstra

pascal klienstra

27/06/2019 01:12:02
Quote Anchor link
Oke ik heb mijn script wat verbeterd, alleen het probleem is als ik de GET variable uitvoer geeft die geen resultaten weer die ik in mijn script heb gebouwd ? Is de sql niet goed ? Of heb ik iets verkeerds gedaan. Ik heb wel beetje verstand van php maar nog niet echt met GET gewerkt zal echt tof wezen als jullie mij beetje op weg kunt helpen.

om op de site te komen wil ik als volgende

test.php?naam=plato&tickets=wildeburg

zo wil ik dat die de data uitleest van de sql query mijn php code is als volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

<?php
    include_once("includes/config.php");

    if( $_GET["naam"] || $_GET["tickets"] )  
    {

        $sql = "SELECT u.id, u.naam, u.plaats, t.avatar, t.vrienden
    FROM users u
      JOIN tickets t ON t.gebruikersID = u.naam AND t.ticket_titel = '"
.$conn->real_escape_string($_GET['tickets'])."'
WHERE u.naam= '"
.$conn->real_escape_string($_GET['naam'])."'";
        
        $check = $conn->query($sql);
        
        if ($check->num_rows > 0) {
            
            if($row = $check->fetch_assoc()) {
                echo '<h1>'.$row["naam"]."'s Profile</h1>";
                echo '<tr><td>Ticket titel:</td><td>'.$row["ticket_titel"].'</td></tr>';
            }
        }

        else {
           echo "Geen resultaten";
        }
    }

?>


en hier is de sql dump
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88


--
-- Database: `ticketss_swap`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `tickets`
--

CREATE TABLE `tickets` (
  `id` int(11) NOT NULL,
  `gebruikersID` int(11) NOT NULL,
  `ticket_titel` varchar(255) NOT NULL,
  `ticket_header` varchar(1024) NOT NULL,
  `ticket_datum` date NOT NULL,
  `ticket_dag` varchar(255) NOT NULL,
  `ticket_plaats` varchar(255) NOT NULL,
  `prijs` int(11) NOT NULL,
  `aantal` int(11) NOT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;

--
-- Gegevens worden gexporteerd voor tabel `tickets`
--

INSERT INTO `tickets` (`id`, `gebruikersID`, `ticket_titel`, `ticket_header`, `ticket_datum`, `ticket_dag`, `ticket_plaats`, `prijs`, `aantal`) VALUES
(1, 1, 'wildeburg', 'https://cdn.ticketswap.com/static/images/headers/20160127/2.jpg', '2019-06-25', 'zaterdag', 'lelystad', 230, 3);

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `users`
--

CREATE TABLE `users` (
  `id` int(11) NOT NULL,
  `naam` varchar(255) NOT NULL,
  `plaats` varchar(255) NOT NULL,
  `avatar` varchar(1024) NOT NULL,
  `vrienden` int(11) NOT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;

--
-- Gegevens worden gexporteerd voor tabel `users`
--

INSERT INTO `users` (`id`, `naam`, `plaats`, `avatar`, `vrienden`) VALUES
(1, 'plato', 'rotterdam', 'img/logo.png', 120);

--
-- Indexen voor gexporteerde tabellen
--

--
-- Indexen voor tabel `tickets`
--
ALTER TABLE `tickets`
  ADD PRIMARY KEY (`id`);

--
-- Indexen voor tabel `users`
--
ALTER TABLE `users`
  ADD PRIMARY KEY (`id`);

--
-- AUTO_INCREMENT voor gexporteerde tabellen
--

--
-- AUTO_INCREMENT voor een tabel `tickets`
--
ALTER TABLE `tickets`
  MODIFY `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, AUTO_INCREMENT=2;

--
-- AUTO_INCREMENT voor een tabel `users`
--
ALTER TABLE `users`
  MODIFY `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, AUTO_INCREMENT=2;
COMMIT;

/*!40101 SET CHARACTER_SET_CLIENT=@OLD_CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET CHARACTER_SET_RESULTS=@OLD_CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET COLLATION_CONNECTION=@OLD_COLLATION_CONNECTION */;
Gewijzigd op 27/06/2019 01:12:48 door pascal klienstra
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:40:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/06/2019 01:22:33
Quote Anchor link
- Op lijn 5 is een isset verstandig. Je wilt weten of die variabelen bestaan. Nu is || een OR, dus één van beiden wordt gecontroleerd. Dat lijkt mij niet de bedoeling. Je wilt toch weten of beiden bestaan?

- Lijn 12 is de plek voor foutafhandeling in SQL.
Zorg eerst nou eens dat die werkt!! Bouw een if-je om $check, en gooi een mysqli_error neer als het fout gaat.

- En ticket_titel komt niet voor in je SELECT.
Gewijzigd op 27/06/2019 01:34:14 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.