Hulp gezocht om dit script werkend te krijgen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Lano heeren

Lano heeren

27/01/2021 10:54:50
Quote Anchor link
Beste forum helpers/lezers.

Wil graag dit script gebruiken om mijn game stats op te halen maar het lukt mij niet. zou iemand mij kunnen helpen? wil er eventueel ook voor betalen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php

$curl
= curl_init();

curl_setopt_array($curl, array(
  CURLOPT_URL => "https://my.callofduty.com/api/papi-client/crm/cod/v2/title/mw/platform/battle/gamer/test1%252321899/matches/mp/start/0/end/0/details",
  CURLOPT_RETURNTRANSFER => true,
  CURLOPT_ENCODING => "",
  CURLOPT_MAXREDIRS => 10,
  CURLOPT_TIMEOUT => 0,
  CURLOPT_FOLLOWLOCATION => true,
  CURLOPT_HTTP_VERSION => CURL_HTTP_VERSION_1_1,
  CURLOPT_CUSTOMREQUEST => "GET",
  CURLOPT_HTTPHEADER => array(
    "Cookie: utkn={{UTKN}}; rtkn={{RTKN}};"
  ),
));


$response = curl_exec($curl);

curl_close($curl);
echo $response;
?

[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:16:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2021 10:56:44
Quote Anchor link
Wat lukt er niet aan?
Klopt de inhoud van de cookie?

Krijg je foutmeldingen?
Wat staat er in $response?
Gewijzigd op 27/01/2021 10:57:01 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

27/01/2021 11:22:14
Quote Anchor link
Dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
{"status":"error","data":{"type":"com.activision.mt.common.stdtools.exceptions.NoStackTraceException","message":"Not permitted: not authenticated"}}
 
Lano heeren

Lano heeren

27/01/2021 11:40:12
Quote Anchor link
Adoptive solution, dat bedoel ik, ik weet niet waar ik die cookie vandaan kan halen? hoop dat iemand mij kan helpen het script werkend te krijgen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2021 11:43:51
Quote Anchor link
Probeer eens in te loggen in je browser, en kijk eens via de webdeveloper-tools welke requests er plaatsvinden.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

27/01/2021 12:26:33
Quote Anchor link
Aan de uitvoer van het script te zien die Adoptive Solution heeft geplaatst, werkt het script prima.
Het enige is dat de website callofduty.com het antwoord teruggeeft dat je geen autorisatie hebt.
Waar kunnen we vinden hoe de API zou moeten werken? Is er documentatie van?
Pas dan weten we hoe het script aangepast zou kunnen worden zodat de communicatie goed verloopt.
 
Lano heeren

Lano heeren

27/01/2021 12:35:17
Quote Anchor link
Klopt als ik inlog bij call of duty en dan in een ander tabblad onderstaande link plak, pakt hij wel de Json.
https://my.callofduty.com/api/papi-client/crm/cod/v2/title/mw/platform/battle/gamer/test1%252321899/matches/mp/start/0/end/0/details
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2021 12:44:04
Quote Anchor link
Dus check je requests na je inlog.
Ik mis wel mogelijk wat POST-velden, als je een inlog simuleert. Want hoe authenticeer je?
Gewijzigd op 27/01/2021 12:46:43 door - Ariën -
 
Lano heeren

Lano heeren

27/01/2021 13:16:12
Quote Anchor link
Arien, heb geen post velden, is het mogelijk om in onderstaand script de cookies van firefox mee te nemen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$url
= file_get_contents("https://my.callofduty.com/api/papi-client/crm/cod/v2/title/mw/platform/battle/gamer/test1%125896/matches/wz/start/0/end/0/details");
$json = json_decode($url, true);
$totaal = 0;
 //echo $json['data']['allPlayers'][0]['player']['username'];
print_r($json);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2021 13:22:15
Quote Anchor link
Dat kan ook prima met cURL.
Maar is dit een gedocumenteerde API?
 
Lano heeren

Lano heeren

27/01/2021 13:27:16
Quote Anchor link
ja, en daar loop ik op vast helaas. kan wel de cookies uit firefox halen door in de console document.cookie te doen, maar hoe verwerk ik die dan weer in het script?
Gewijzigd op 27/01/2021 13:39:01 door Lano heeren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2021 13:38:41
Quote Anchor link
Heb je al in je browser gekeken welke requests er naar die server van my.callofduty.com worden uitgevoerd?

Blijkbaar mist er iets waardoor er een error wordt getriggerd.
Gewijzigd op 27/01/2021 13:39:03 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.