Hulp met foreach

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel H

Roel H

26/02/2014 13:17:46
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben bezig met een klein projectje, waarbij ik een idee heb hoe ik het wil, alleen de uitwerking laat een klein beetje te wensen over nog.
Ik wil dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($_POST as $key => $value)
        {

            echo $value[3];
        }

?>

Echter dit werkt niet. Wanneer ik de [3] weg haal, krijg ik wel alle values. Als ik print_r doe, krijg ik ook alle values. Bij print_r krijg ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Array ( [merk] => Audi

Als ik dan $value['merk'] doe, gebeurt er ook niks.

Ik wil alle posts in een value gooien en wanneer deze gevuld zijn, deze op bepaalde plekken op de site tonen, die ik zelf aangeef dus.

Wie kan me helpen?

Groet,
Roel
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:50:56
 
Michael -

Michael -

26/02/2014 13:22:28
Quote Anchor link
Lijkt me handig om de documentatie van foreach te lezen.

Wat foreach doet is een gehele array uitlezen, dus de $value is het zelfde als ['merk'] zeg maar.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$array
= Array('Naam'=>'Roel');
foreach($array AS $titel=>$naam) {
    echo $titel; // Naam
    echo $naam; // Roel
}
?>

als je het op bepaalde plekken wilt plaatsen moet je geen foreach gebruiken, maar gewoon de variabele zelf.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$array
= Array('Naam'=>'Roel');
echo 'Naam is ' . $array['naam']; // Naam is Roel
?>
Gewijzigd op 26/02/2014 13:23:11 door Michael -
 
Roel H

Roel H

26/02/2014 13:31:35
Quote Anchor link
Maarrr dan moet ik $_POST alsnog in een array zetten lijkt me?
Ik maak gebruik van cellen dus, om de pagina op te maken. Echter wanneer iets niet ingevuld is, moet de cel leeg/weg blijven. Is dat op deze manier te maken?

Toevoeging op 26/02/2014 15:50:51:

Nog een klein vraagje:
Ik gebruik nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($_POST as $key => $value)
        {

            echo $value[3];
        }

?>

Echter heb ik nog 1 apart veld, $bouwjaar, dat ik wil toevoegen en wil er 2 velden uithalen. Hoe kan ik dit het beste doen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.