Hulp met jQuery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

11/06/2011 13:15:10
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb even een vraag. Ik heb het volgende script in jQuery. Helaas als ik "alert('ss')", weg haal, werkt het script niet meer. Weet iemand misschien een oplossing.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function() {
             jQuery('#load_stats').load('/includes/stats.php');
             jQuery('#last_update').load('/includes/last_update.php').hide(10, function() {
                             alert('ss');
                             $('#last_update').fadeIn('slow');
                      });;
        });
    </script>
Gewijzigd op 11/06/2011 13:15:28 door
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:45:32
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

11/06/2011 13:25:17
Quote Anchor link
Die alert() zou er niets mee te maken moeten hebben. Je hebt nu simpelweg een callback en alles wat er in de callback staat wordt uitgevoerd. Die alert zou er dus niets mee te maken moeten hebben.

Je hebt trouwens op regel 7 een ; teveel. En op regel 3 en 4 kun je jQuery ook vervangen door $.
 

11/06/2011 13:36:02
Quote Anchor link
Oke, bedankt. Ik heb nu dit, maar helaas werkt het nog steeds niet. Is er geen andere mogelijkheid om #last_update te laden, en hem daarna de laten in faden?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
    <script type="text/javascript">
        $(document).ready(function() {
             $('#load_stats').load('/includes/stats.php');
             $('#last_update').load('/includes/last_update.php').hide(10, function() {
                             $('#last_update').fadeIn('slow');
                      });
        });
    </script>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/06/2011 15:03:36
Quote Anchor link
Wat zegt de error console (in chrome [ctrl]+[shift]+[j])
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:24:04
Quote Anchor link
Weet je zeker dat het een (technische) fout is en niet een denkfout van jezelf? Want wat jij wilt is het volgende:

- Laad /includes/last_update.php in
- Zonder te weten of de content is ingeladen hide je vervolgens #last_update en laat je 'm vervolgens weer infaden

Kan je niet veel beter de callback functie gebruiken op je load functie?

Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
$(function() {
             $('#load_stats').load('/includes/stats.php');
            
             $('#last_update').fadeOut('slow', function(){
            
                $('#last_update').load('/includes/last_update.php', function() {
                    $('#last_update').fadeIn('slow');
                });
                
             });
        });
Gewijzigd op 11/06/2011 15:26:12 door Arjan -
 

11/06/2011 16:45:47
Quote Anchor link
"werkt niet meer"
Wat is dat?
Gaat het niet meer naar een bedrijf toe ofzo?
 
Kees Schepers

kees Schepers

11/06/2011 16:49:44
Quote Anchor link
Van de regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('#last_update').fadeIn('slow');


Kun je ook:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(this).fadeIn('slow');


Gebruiken, niet dat het de oplossing voor je probleem is maar handige tip (vind het ook netter!)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.