hulp met query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daniyal hussain

daniyal hussain

10/07/2012 00:37:04
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een probleem met me query, want hij connect niet met de tabel search.
ik wil graag dat die connect met de tabel.

Alvast Bedankt.


Quote:
$query = "SELECT COUNT(*) as num FROM search WHERE " ;



foreach ($terms as $each){

@$i++;
if ($i == 1)
$query .= "keywords LIKE '%$each%' ";
else
$query .= "OR keywords LIKE '%$each%' ";
}
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:42:26
 
Wouter J

Wouter J

10/07/2012 00:42:30
Quote Anchor link
Kun je misschien uitleggen wat er niet werkt? Wat verwacht je, wat krijg je en waar denk je dat het aan ligt?
Kun je ook [code] tags gebruiken hier op het forum voor code en PHP code gelieve tussen <?php code plaatsen?

En wat tips voor je code:
- geen fouten onderdrukken (@)
- gebruik altijd {} dat maakt alles veel duidelijker
- haal variabelen uit quotes (operators.string)
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

10/07/2012 00:49:05
Quote Anchor link
Als ik de esultaten wilt laten zien dan komt er
Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\php-pagination\index.php on line 226

dus ik denk dat de query niet goed de taak volbrengt.
$query = "SELECT COUNT(*) as num FROM search WHERE " ;
 
- SanThe -

- SanThe -

10/07/2012 02:36:06
Quote Anchor link
Daniyal hussain op 10/07/2012 00:49:05:
Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\php-pagination\index.php on line 226


Je hebt dus ergens een key genaamd 'id' in een array() die niet bestaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.