Hulp met Reading script maar dan met link!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten

Maarten

19/11/2008 18:44:00
Quote Anchor link
Yo,
Ik heb een Reading script (Thanks to Angelo)
Ik heb hen een beetje aangepast, maar ik wil dat
Je dus gelijk een link in krijgt.

Voorbeeld: http://maarten.onzehotel.com/reading%20script/mp3list.php?dir=files

Voorbeeld 2 (Met de bewerkingen van PHPHulp): http://maarten.onzehotel.com/reading%20script/mp3list2.php?dir=files

Dus
files/Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger.mp3
files/System of a down - Chop suey!.mp3

En dat je op
files/System of a down - Chop suey!.mp3 drukt en dat je dan naar die pagina gaat.
Is dat mogelijk, zo ja wil je het dan even toepassen in het script ;)
(Ik heb al wat ge-probeert, maar proberen jullie het zelf maar!)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if(isset($_GET['dir'])) {
  if(is_dir($_GET['dir'])) {
    $teller = 1;
    foreach(glob($_GET['dir']."/*.*") as $file) {
      if(is_file($file)) {
        echo '<br>'.$file;
      }

      $teller++;
    }
  }
else {
    echo 'Dit is geen map.';
  }
}
else {
  echo 'Geen map opgegeven.';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maarten
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:51:41
 
Maarten

Maarten

19/11/2008 19:59:00
Quote Anchor link
Wil iemand een reactie geven ?
(Zit al meer dan een uur te wachten xD)
(Sorry voor deze mechien dubbel post, moest effe)

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maarten
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/11/2008 20:01:00
Quote Anchor link
Nouja, als jij priveberichtjes naar iedereen gaat sturen met 'hey, kan je ff mijn topic checken' dan kun je verwachten dat je geen reacties meer terugkrijgt.
 
Maarten

Maarten

19/11/2008 20:04:00
Quote Anchor link
Arjan Kapteijn schreef op 19.11.2008 20:01:
Nouja, als jij priveberichtjes naar iedereen gaat sturen met 'hey, kan je ff mijn topic checken' dan kun je verwachten dat je geen reacties meer terugkrijgt.
-,- Ik heb maar aan 3 mense het gevraagt.
Omdat het haast had. (P.S. SanThe dan weet ik dat ook weer ;))
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maarten
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 20:06:00
Quote Anchor link
Als je haast hebt dan ga je kijken hoeveel geld je er voor over hebt en dan kun je het aanbieden aan een freelancer (Vacatures). Anders gewoon, net als iedereen, geduld hebben.
 
Maarten

Maarten

19/11/2008 20:08:00
Quote Anchor link
Oke, maar ik geef geen geld uit aan het internet xD
Maar, ik weet nog niet echt super veel af van PHP HTML css MySQL en al die andere dingen xD.
Maar, zullen we weer even naar het onderwerp gaan ;)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

19/11/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Maarten,

als je geen zin hebt ik het betalen voor de diensten van anderen zal je toch moeten wachten tot de anderen zo vriendelijk zijn je te helpen. Ik denk dat je met jouw pb actie bij enkele mensen het omgekeerde bereid hebt.
 
Maarten

Maarten

19/11/2008 20:15:00
Quote Anchor link
En, mijn bericht was 'Kun u reageren op mijn Forum Bericht?' (Toch iets netter)
Maar, zullen we weer even naar dit onderwerp gaan ;)
Het gaat over PHP niet over commetaargeving
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/11/2008 20:19:00
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat er best wel wat onveiligheid in je script zit, wat ik net via de PB heb aangetoond. Je manier van schrijven bevalt mij ook niet echt; 'Ik heb al wat ge-probeert, maar proberen jullie het zelf maar!' en 'wil je het dan even toepassen in het script' getuigen niet echt van het feit dat jij begrijpt waar PHPHulp voor staat.

Hoe dan ook, deze vraag is te simpel voor woorden en ik ga er vanuit dat een moderator hem zo dichtgooit met de mededeling dat je zelf maar even moet googlen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="'.$file.'">'.basename($file).'</a>';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Maarten

Maarten

19/11/2008 20:24:00
Quote Anchor link
Kijk maar eens op: http://maarten.onzehotel.com/reading%20script/mp3list2.php?dir=files

Ik weet niet of je het zelf had uitgetest, alleen het wil nog niet werken :(
(P.S. Dit script is gemaakt samen met Angelo, en ik ben een beetje un-ervare PHP kenner. Dus, dan vraag ik Gewoon hulp van hoe of wat.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maarten
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

19/11/2008 20:29:00
Quote Anchor link
Quote vergeten, staat ook in de foutmelding.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 20:29:00
Quote Anchor link
Dat is basic php. Er mist een enkele quote aan het eind in de regel die Arjan je gaf. Dat moet je toch wel zelf kunnen vinden.

Verder is 'onzehotel' niet echt nederlands.
 
Maarten

Maarten

19/11/2008 20:33:00
Quote Anchor link
Wat bedoel u met dat OnzeHotel niet echt nederlands is ?
En, ik heb het als het goed is goed gezet, (Take a look)
Alleen dan komt er bij mij de volgende error inbeeld:

Dankje, hij doet het nu!
(Moes nog effe een <br> tusse ;))
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Maarten
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 20:38:00
Quote Anchor link
Maarten schreef op 19.11.2008 20:33:
Alleen dan komt er bij mij de volgende error inbeeld:

Welke?

Het is 'ons hotel'.
 
Maarten

Maarten

19/11/2008 20:56:00
Quote Anchor link
OnzeHotel is een naam, we zijn op dit moment bezig met OGame er in te zetten. http://ogame.onzehotel.com/
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

19/11/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Oefff, je 404pagina is misschien ook niet helemaal gepast..
Quote:
NEE IDIOOT DEZE FILE BESTAAT NIET MISSCHIEN MOET JE JE WEBSITE MAAR EENS CONTROLEREN
JE VRAAGT ZEKER DINGEN OP VAN JE P: SCHIJF SUKKEL xd
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/11/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Erg onprofessioneel.
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

19/11/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Ja best wel onproffessioneel ja

een dikke - punt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.