Hulp met Responsive Navbar met optie Hover (auto uitklapbare menu)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Shahied  ayu

shahied ayu

10/12/2015 04:47:45
Quote Anchor link
Beste Leden,

ik heb niet zoveel ervaring met het bouwen van een website, maar probeer het toch...

Ik loop tegen een probleem aan betreft mijn bestaande menu bar.

Ik heb de bootstrap/responsive menu gemaakt en waar ik tegen aan loop is nu het volgende.

Wanneer ik met de muis over de menu knoppen ga, wil ik graag dat dit automatisch uitklap, nu moet ik er specifiek op klikken voor het uitklappen en inklappen.

Ik las online over de optie (hover) kan het ook mis hebben, maar met de tutorials online kom ik niet uit, ik hoop dat jullie mij hier mee kunnen helpen en begrijpen wat mijn probleem is..

Heel erg bedankt voor jullie Support, word zeker gewaardeerd.



<nav id="myNavbar" class="navbar navbar-default navbar-inverse" role="navigation">
<!-- Brand and toggle get grouped for better mobile display -->
<div class="container-fluid">
<div class="navbar-header">
<button type="button" class="navbar-toggle" data-toggle="collapse" data-target="#navbarCollapse">
<span class="sr-only">Toggle navigation</span>
<span class="icon-bar"></span>
<span class="icon-bar"></span>
<span class="icon-bar"></span>
</button>
<a class="navbar-brand" href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $home_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-home"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $company ?>
</a>
</div>
<!-- Collect the nav links, forms, and other content for toggling -->
<div class="collapse navbar-collapse" id="navbarCollapse">
<ul class="nav navbar-nav">
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $about_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-check"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $about ?>
</a></li>
<li class="dropdown"><a class="dropdown-toggle" data-toggle="dropdown" href="#"><span class="glyphicon glyphicon-cog"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $services ?>
<span class="caret"></span></a>
<ul class="dropdown-menu">
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s1_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service1 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s2_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service2 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s3_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service3 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s4_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service4 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s5_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service5 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s6_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service6 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s7_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service7 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s8_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service8 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $s9_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-chevron-right"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $service9 ?>
</a></li>

</ul>
</li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $p7_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-paperclip"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $page7 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $p8_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-bell"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $page8 ?>
</a></li>
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $sitemap_link ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-th-list"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $sitemap ?>
</a></li>
</ul>
<ul class="nav navbar-nav navbar-right">
<li><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $p9_link ?>
" data-toggle="tooltip" data-original-title="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $email ?>
"><span class="glyphicon glyphicon-envelope"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $page9 ?>
</a></li>
<li class="disabled"><a href="#" style="color:#fff"><span class="glyphicon glyphicon-phone-alt"></span>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $phone ?>
</a></li>
</ul>
</div>
</div>
</nav>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:47:33
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

10/12/2015 08:51:18
Quote Anchor link
het is overzichtelijker als je je gehele code plaatst tussen [.code.] en [./code.] tags.
alleen dan zonder de puntjes ertussen.

Zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Gewijzigd op 10/12/2015 08:52:13 door bart de kinkelaar
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.