Hulp nodig bij het runnen van een PHP script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Matthew Kaufmann

Matthew Kaufmann

26/05/2016 18:49:04
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

op een online casino website is een stuk PHP code vrijgegeven die de eerlijkheid van het spel zou moeten garanderen. Ik was toch wel even benieuwd wat de code zou opleveren, maar helaas: geen resultaat.

Het betreft deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
public function roll($seed, $key, $nonce) {
    $key = "your client seed"; // excluding the dash and the nonce!
    $seed = "your server seed";

    // bet made with seed pair (excluding current bet)
    $nonce = 0;


    $hash = hash_hmac('sha512', $key . '-' . $nonce, $seed);

    $index = 0;

    $lucky = hexdec(substr($hash, $index * 5, 5));

    while ($lucky >= pow(10, 6)) {
        $index++;
        $lucky = hexdec(substr($hash, $index * 5, 5));

        if ($index * 5 + 5 > 128) {
            return '99.99';
            break;
        }
    }

    $lucky %= pow(10, 4);
    $lucky = sprintf('%.2f', bcdiv($lucky, '100', 2));
    return $lucky;
}


Met deze code zou je de eerlijkheid van een oudere inzet moeten kunnen valideren. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van drie variabelen, namelijk de client seed, de server seed en de nonce. Bij het invoeren van deze drie variabelen zou er dan een getal tussen de 0 en de 100 moeten komen, maar tot nu toe heb ik geen resultaat geboekt.

Voorbeeld variabelen:
Server seed (hashed) 263777b9cc08e026ac791a554b5b225ef2119471765c15da625739ef71d508d7
Client seed (nonced) c52e2851529697f47fa4-3173

Verder heb ik de code gewoon geopend met < ?php en afgesloten met ?>. Na wat zoeken bleek dat er een class om de public function heen moet, maar dat heeft voor mij ook niet gewerkt. Alleen de function op zich heeft helaas ook niet gewerkt.

Weet iemand hoe ik dit stukje code werkend krijg?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 26/05/2016 18:49:39 door Matthew Kaufmann
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:34:29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/05/2016 18:57:11
Quote Anchor link
Je moet het ook niet vergeten uit te printen met een echo/print, en een aanroep van de roll() functie.

Anyway, ik heb het gewoon werkend:
https://3v4l.org/KZRZD
 
Matthew Kaufmann

Matthew Kaufmann

26/05/2016 21:49:04
Quote Anchor link
Hartstikke bedankt, ik heb 'm werkend gekregen!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.