Hulp nodig met bedrag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sander C

Sander C

21/02/2008 09:47:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ben normaal nog nooit hier geweest..maar omdat ik echt niet uitkwam..heb ik me maar hier aangemeld..

Ik heb hulp nodig van jullie..moet een PHP script bouwen die gegevens ophaalt van Amazon.de

De bedoeling is dat de bedrag die door Amazon is vastgesteld zelf moeten strippen en dat te tonen. Als ik die artikel willen vermenigvuldigen met bv 2..moet dat bedrag ook vermenigvuldigen met 2 en totaalbedrag tonen.

Er wordt gewerkt met session en function..
Om gegevens uit temp.php op te halen, wordt de bedrag getoond in..

De code die ik hiervoor hebt gebruikt is..

$product_info['Price']; output = EUR 13,95
$product_info['amount']; output= 2

$To=(($product_info['amount'] * ltrim($product_info['Price'],' EUR')));
$Tot=number_format($To,"2",",","thousands_sep")

met die $Tot krijg ik als output 26,00 terwijl het niet zo is. Met de rekenmachine is de uitkomst 27,90

Dus vraag aan jullie..waar ligt de fout en hoe ik die kan oplossen?

Mvgr
Sander
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:47:09
 
- wes  -

- wes -

21/02/2008 09:50:00
Quote Anchor link
een bedrag is een getal met een PUNT
in nederland hebben we om een of andere duistere reden een KOMMA

maak ervan str_replace(',','.',$var);
en ga daarmee rekenen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/02/2008 09:51:00
Quote Anchor link
Volgens mij kun je in php alleen maar rekenen met . geschijden doubles
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2008 09:53:00
Quote Anchor link
Getallen ALTIJD met een punt als decimaal teken.

$product_info['Price']; output = EUR 13,95

moet dus zijn
$product_info['Price']; output = EUR 13.95
 
Sander C

Sander C

21/02/2008 10:07:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt..is nu opgelost nu..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.