Hulp nodig met Wordpress Multisite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java developer met ondernemend karakter

Vacature Omschrijving Je komt te werken in een jong en creatief team waarin je écht onderdeel bent van de ontwikkelingen binnen de organisatie. Korte lijnen, weinig bureaucratie en een informele werksfeer. Iemand met een ondernemend karakter zal zich snel thuis voelen. Daarnaast bieden we een marktconform salaris, een gezamenlijke lunch én een 2-wekelijkse stoelmassage. Functieomschrijving Je ontwikkelt mee aan een uniek software platform vol componenten waarmee consultants (en klanten) zowel SaaS- als Enterprise oplossingen creëren op het gebied van ‘Kwaliteit & Veiligheid’, ‘Privacy & Informatiebeveiliging’ en ‘Governance, Risk & Compliance’. Vanuit een overtuigende passie voor het digitaal transformeren van werkprocessen

Bekijk vacature »

Jorn Reed

Jorn Reed

10/12/2018 22:58:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Wordpress website. De website bestaat uit 2 delen, 1 deel van de site is een webshop, en het andere deel een zelfgemaakt thema. Omdat die 2 thema's niet samen gaan, heb ik gekozen voor Wordpress Multisite.

Ik heb op de webhosting een subdomein gekoppeld die gelijk is aan het subdomein in Wordpress die naar die subsite toe linkt.

Helaas krijg ik iets van 'Pagina niet gevonden'.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/07/2019 07:11:49
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2018 23:07:33
Quote Anchor link
Kan je herleiden waar 'Pagina niet gevonden' vandaan komt?
En kan je eventueel ook wat specifieker zijn dan 'iets' ?
Gewijzigd op 10/12/2018 23:08:00 door - Ariën -
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.