Hulp site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

07/06/2010 18:52:03
Quote Anchor link
Geachte iedereen,

Ik ben voor mijn voetbalploeg een site aan het maken en mijn probleem zit hem in de rangschikking.

De bedoeling is dus dat mijn rangschikking -op basis van mijn wedstrijden die al ingevuld staan- zich vanzelf invult, dus dat die met andere woorden alle gegevens van de rangschikking berekent.

Als iemand mij zou kunnen helpen met het probleem?

Met vriendelijke groeten,

Jensie
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 19:11:53
 
Martijn B

Martijn B

07/06/2010 18:54:41
Quote Anchor link
Een voorbeeldje zou makkelijk zijn...

Gewijzigd op 07/06/2010 18:58:40 door Martijn B
 
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

07/06/2010 19:32:38
Quote Anchor link
Welja een voorbeeld uit mijn lijst zou zijn...

Je hebt PloegA die speelt tegen PloegB

Stel nu PloegA wint de match met 1-0

dan moet er bij PloegA één gewonnen match bijkomen, het aantal doelpunten die ze gemaakt hebben ook +1 omdat ze 1-0 gewonnen hebben, en als laatste moeten de aantalpunten die ze hebben met 2 stijgen omdat je per gewonnen match 2punten bijkrijgt
 
- Mark -

- Mark -

07/06/2010 19:37:20
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe het met de rest zit maar er is maar 1 ding dat ik van voetbal weet en dat is dat je het met een bal speelt.

Hier kunnen we dus nog niet veel me. Wat heb je nu? Een database met de wedstrijden en de bijbehorende uitslagen? of werk je met array's of iets waar je handmatig de uitslagen in bijwerkt?
 
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

07/06/2010 19:54:03
Quote Anchor link
Dus ik werk met databases waar alles al instaat wat je zou nodig hebben normaal

ik heb een databank tblPloegen, waar iedere ploeg zijn id heeft
een databank tblWestrijden, waar alle wedstrijden in staan met hun score
en een databank tblRangschikking

tblPloegen = idPloeg, Ploegnaam
tblWedstrijden = id, PloegA, PloegB, ScoreA, ScoreB
tblRangschikking = Ploeg, Gewonnen, Gelijk, Verloren, DoelpuntenVoor, DoelpuntenTegen, AantalPunten

zo zien die databanken er uit, connectie met die databanken heb ik ook al, het gaat hem vooral over de query's van de databanken en de berekeningen die ik moet uitvoeren, want daar weet ik niet verder
 
- Mark -

- Mark -

07/06/2010 20:02:29
Quote Anchor link
Dus je moet nog de stukken hebben voor het invoeren van de ploegen, de wedstrijden en de rangschikking? al is de laatste waarschijnlijk niet nodig want je kunt de rang bereken doormiddel van de wedstrijden.

en dan vergeten we voor het gemak de edit stukken voor als er iets fout word ingevoerd?

heb je de formulier afhandeling wel al in php?
 
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

07/06/2010 20:08:39
Quote Anchor link
het invoeren van ploegen en wedstrijden is niet meer nodig, dit staat al op de site, het is alleen maar de tblRangschikking die zou moeten berekend worden aan de hand van de wedstrijden.
 
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

08/06/2010 22:44:38
Quote Anchor link
iemand geen idee? Kan me altijd pm'en voor meer info
 
Wolf Wolf

Wolf Wolf

08/06/2010 23:33:12
Quote Anchor link
Weet je zeker dat ze er 2 punten bijkrijgen voor een gewonnen wedstrijd en niet 3? Of zijn de voetballers uit jouw competitie niet meer buiten de hekken geweest na de golfoorlog?
 
Wolf Wolf

Wolf Wolf

08/06/2010 23:49:17
Quote Anchor link
Ga eens aan de slag met volgend voorbeeld:


Als "goalsA" "TeamA" > "goalsB" "TeamB" dan "TeamA_Tot" +3
Als "goalsA" "TeamA" < "goalsB" "TeamB" dan "TeamB_Tot" +3
Als "goalsA" "TeamA" == "goalsB" "TeamB" dan "TeamA_Tot" +1 en "TeamB_Tot" +1

Daarnaast kun je zelf wel bedenken wat het wordt voor doelpunten voor en tegen. Nu nog even omzetten in een query met je bestaande db, tabel, kolomnamen en datavelden. En hopen dat een club geen punten in mindering krijgt ;-p

Wanneer je dergelijke dingen eerst even in schetsvorm uitwerkt zie je zelf de query al. Ik ga het dan ook niet uitgewerkt tonen anders leer je er zelf niets van.
Gewijzigd op 08/06/2010 23:50:43 door Wolf Wolf
 
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

09/06/2010 18:48:41
Quote Anchor link
hier in België in het zaalvoetbal (niet dat het van belang is) krijg je per gewonnen match maar 2 punten vandaar :D
 
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

10/06/2010 18:20:11
Quote Anchor link
iemand die me eventjes wil helpen, lukt me nog altijd niet, nog niet veel met querys gewerkt en het lukt me dus nog niet
 
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

10/06/2010 18:36:00
Quote Anchor link
nog eventjes uitleggen

ik heb dus 3 tabbelen die ik zou moeten gebruiken in die query

tblPloeg: Hier staat het id en de ploegnaam van iedere ploeg
tblWedstrijden: Hier staan de 2 scores en de 2 ploegnamen (maar het id vanuit tblPloeg wordt ingevuld bij de ploegnamen) en nog een id
tblRangschikking: Daar heb je terug de gewone ploegnamen en alles daarrond

Wat is nu de bedoeling: als ik in mijn databank in tblWedstrijden een verandering breng bv. ploegA wint met 1-0 van ploegB, Dus ik vul in scoreA 1 en scoreB 0, dan moet in tblRangschikking automatisch de punten van PloegA verhogen met 2 punten en natuurlijk van PloegB niet.

Misschien dat hier iemand mij kan helpen want ik heb nu al een eindje gezocht en ik vind echt de query daarrond niet en hoe ik het dan in programmertaal moet omvormen.
Ook mijn eerste site dus mijn kennis ligt ook niet heel hoog.

Graag niet bumpen; twee berichten van jezelf na elkaar binnen 24 uur plaatsen. Heb je een toevoeging aan je vorige bericht, gebruik dan het 'wijzigen' icoontje.[/modedit]
Gewijzigd op 10/06/2010 18:45:31 door Joren de Wit
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/06/2010 18:47:51
Quote Anchor link
Dan zou je nog een extra UPDATE query uit kunnen voeren?

Verder ben ik niet helemaal overtuigd van het nut van tblRangschikking. Dat is namelijk altijd een momentopname die je op het moment van opvragen bepaalt. Dit hoort dus eigenlijk geen tabel te zijn maar eerder gewoon een query gebasseerd op de resultaten in de tblWedstrijden tabel...
 
Jensie Vanhaever

Jensie Vanhaever

10/06/2010 19:04:47
Quote Anchor link
Oke, en hoe zou je dat dan kunnen doen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/06/2010 23:02:10
Quote Anchor link
Nadat je de uitslag invoert in de wedstrijden tabel, zul je ook direct de betreffende records in de rangschikking tabel...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.