Hyperlink probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Elian degroot

elian degroot

27/12/2011 08:38:55
Quote Anchor link
Geachte,

Ik een vraag,
als ik op de naam van de hyperlink klik krijg ik:

The requested URL /danio/http://www.phphulp.nl/forum/ was not found on this server.
danio is de map waarin ik bezig ben.
ik werk wel op de vertrigo local server.
Dit is een stuk van de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

include('con1.php');

$sql = mysql_query("SELECT naam,adres FROM sponsers ")
or die(mysql_error());


if (mysql_num_rows($sql)==0){
echo 'Geen gevonden!';
}

else {


while($tabel = mysql_fetch_array($sql))
{

    echo "<a href=".$tabel['adres'] . ">" .$tabel['naam'] . "</a><br>"; }
}
};

?>

Normaal gezien zou de hyperlink naar de site moeten gaan?
Ik heb de url (onder 'adres') opgeslagen in de dbase als volgt: http://www.phphulp.nl/forum/

Kan mij iemand helpen met dit fenomeen?
Met dank
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:31:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 09:34:56
Quote Anchor link
http:// toevoegen en eventueel controleren erop.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/12/2011 09:35:44
Quote Anchor link
Elian degroot op 27/12/2011 08:38:55:
The requested URL /danio/http://www.phphulp.nl/forum/ was not found on this server.


Die URL kan naar mijn idee nooit goed zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 09:39:23
Quote Anchor link
er ontbreken quotes om je url.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2011 09:48:30
Quote Anchor link
- Aar - op 27/12/2011 09:34:56:
http:// toevoegen en eventueel controleren erop.


+1
 
Elian degroot

elian degroot

27/12/2011 09:51:01
Quote Anchor link
Wat bedoel je met: http:// toevoegen en eventueel controleren erop.
de http:// uit de dbase halen, en het vast gebruiken?

Die URL kan naar mijn idee nooit goed zijn.er ontbreken quotes om je url.
Waar zouden de qoutes moeten komen dan?
ik heb al verschillende mogelijkheden geprobeerd.

Met dank
 
Mark L

Mark L

27/12/2011 09:56:03
Quote Anchor link
Er worden twee strings aan elkaar geplaatst, namelijk: '/danio/' en 'http://www.phphulp.nl/forum/'. Wellicht moet je even kijken waar je beide strings vandaan haalt en hoe die bij elkaar komen...

In het stukje bijgeleverde code zie ik geen fout (hoogstens schoonheidsfoutjes zoals niet inspringen en de verkeerde string-quotes gebruiken etc.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/12/2011 10:02:23
Quote Anchor link
Zijn url bevat al http:// maar wordt vooraf gegaan door /danio/
 
Elian degroot

elian degroot

27/12/2011 10:18:26
Quote Anchor link
Zijn url bevat al http:// maar wordt vooraf gegaan door /danio/

dat bedoel ik, /danio/ is de map waarin ik werk, en staat nergens in de url verwerkt
en dit begrijp ik dus niet waar hij dit vandaan haalt

Met dank
 
Erwin H

Erwin H

27/12/2011 10:28:10
Quote Anchor link
echo "<a href=".$tabel['adres'] . ">"
Dit geeft als HTML:

<a href=http://www.phphulp.nl/forum/>

Terwijl je wil hebben:

<a href="http://www.phphulp.nl/forum/">

Dat is wat er fout gaat. Je echo moet dus worden:

echo "<a href=\"".$tabel['adres'] . "\">"
 
Wolf Wolf

Wolf Wolf

27/12/2011 10:37:16
Quote Anchor link
Wellicht handiger om aan te leren om single quote te gebruiken bij een echo. Zo voorkom je ook alle escapes (backslashes).

echo '<a href="' . $tabel['adres'] . '">';
Gewijzigd op 27/12/2011 10:40:23 door Wolf Wolf
 
Wouter J

Wouter J

27/12/2011 10:51:08
Quote Anchor link
In de nieuwste HTML5 parsers is het niet meer verplicht om quotes te gebruiken in sommige gevallen. Als je value geen spatie, ', ", `, =, < of > bevat kan het gewoon. (dit is in dit geval zo). Dus het zou gewoon moeten werken.

Er is een handige 1page App om te controleren of je quotes moet gebruiken. Deze is http://mothereffingunquotedattributes.com/

Wat staat er in de broncode van de pagina? Staat er gewoon http:// bij? Of staat er nog wat voor?
 
Elian degroot

elian degroot

27/12/2011 11:13:19
Quote Anchor link
in de database staat er bv:
kolom adres
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hyperlink-probleem/81677/last/
kolom naam: phphulp
in gewoon html zou het dus zo zijn:
<a href="http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/hyperlink-probleem/81677/last/"> phphulp</a><br>
 
Erwin H

Erwin H

27/12/2011 11:19:34
Quote Anchor link
Heb je al gekeken wat er precies in de broncode terechtkomt in de browser? (check met "view source")
Post dat eens hier.
 
Elian degroot

elian degroot

27/12/2011 13:42:00
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor de hulp, maar het werkt nu
met de tip van Erwin kon ik zien waar het mis ging.
 
Erwin H

Erwin H

27/12/2011 14:30:02
Quote Anchor link
Mooi dat het opgelost is. Als je ook nog kort kan vermelden wat mis ging en wat de oplossing was dan hebben anderen daar later wellicht nog iets aan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 15:48:53
Quote Anchor link
Ben ook wel benieuwd...
 
Elian degroot

elian degroot

27/12/2011 16:17:47
Quote Anchor link
het werkt zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

include('con1.php');

$sql = mysql_query("SELECT naam,adres FROM sponsers ")
or die(mysql_error());


if (mysql_num_rows($sql)==0){
echo 'Geen gevonden!';
}

else {


while($tabel = mysql_fetch_array($sql))
{

    echo "<a href=".$tabel['adres'] . ">" .$tabel['naam'] . "</a><br>"; }
}


include("head.php");

?>


maar de echte reden was denk ik, ik heb de ccleaner laten opruimen, zodat de cache leeg was.
Nu ben ik wel nog aan het zoeken hoe ik target="_blank" in de url kan krijgen.
voorlopig lukt dat niet
en ook nog hoe ik het zal doen, als een sponser geen website heeft, en dus geen url moet echo'en
maar julie hebben me toch echt goed geholpen, waarvoor mijn dank
Gewijzigd op 27/12/2011 16:18:26 door elian degroot
 
Eddy B

Eddy B

27/12/2011 16:31:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
include('con1.php');

$sql = mysql_query("SELECT naam,adres FROM sponsers ") or die(mysql_error());

if (mysql_num_rows($sql) == 0) {
    echo 'Geen gevonden!';
}
else {
    while($tabel = mysql_fetch_array($sql))
    {

        if (empty($tabel['adres'])) {
            echo "<i>Deze sponsor heeft geen website.</i><br>";
        }
else {
            echo "<a href=".$tabel['adres'] . ">" .$tabel['naam'] . "</a><br>";
        }
    }
}

include("head.php");
?>


is een optie.
 
Elian degroot

elian degroot

28/12/2011 07:35:40
Quote Anchor link
Bedankt Eddy Bisschops
ik had het al geprobeerd met: ""
maar dat werkte niet
ik moet nog veel bijleren denk ik

Toevoeging op 28/12/2011 08:17:54:

target="_blank" is nu ook opgelost als volgd;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<a href=\"".$tabel['adres'] . "\"class=\"link\" target=\"blank\">" .$tabel['naam'] . "</a><br>";


Iedereen is erg bedankt voor de hulp die ik hier heb gekregen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/12/2011 08:43:58
Quote Anchor link
Elian degroot op 28/12/2011 07:35:40:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<a href=\"".$tabel['adres'] . "\"class=\"link\" target=\"blank\">" .$tabel['naam'] . "</a><br>";


maak het jezelf makkelijk en gebruik bij php ' en bij html ". Scheelt een boel escapen en verkleint de kans op fouten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<a href="'.$tabel['adres'] . '"class="link" target="_blank">" .$tabel['naam'] . '</a><br>';
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.