Id3 krijgen (PEAR ?)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 01:15:00
Quote Anchor link
Ik had de functie 'id3_get_tag' nodig, maar toen kwam ik er achter dat die het niet deed omdat ik iets niet had.

Dit staat op PHP.net als installatie instructie:
Quote:
id3 is part of PECL and can be installed using the PEAR installer. To compile PHP with id3 support, download the sourcecode, put it in php-src/ext/id3 and compile PHP using --enable-id3.

Dat snap ik dus niet vanaf 'and compile ....'
Dat bestand heb ik hier gedownload en in die ^ map gezet.. en nu?

Oja vergeten, ik heb net Xampp geinstalleerd op Windows Vista
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:27:21
 

02/08/2008 01:33:00
Quote Anchor link
Heb je PECL voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 10:52:00
Quote Anchor link
Uitleg?
Aan die linkjes heb ik niks gehad, helaas. De laatste was ook iets anders..
 
Douwe

Douwe

02/08/2008 11:23:00
Quote Anchor link
Ja, laatste link is iets anders, maar doet wel wat jij wil (ID3-tags verkrijgen), zonder gedoe met PECL.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Maar er is dus niet een makkelijke uitleg hoe ik die functies krijg?
 

02/08/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Tis allemaal wat anders. Voor die functies die jij wilt gebruiken heb je PECL nodig, hoe dat allemaal in z'n werk gaat weet ik niet precies.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Iemand? Pls?
 
--

--

02/08/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Waarom heb je niets aan die linkjes gehad dan? Snapte je het niet?
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Bij de eerste deden de meeste linkjes het niet waar de website naar verwees
De 2e, 3e en 4e zijn het zelfde en het is niet over de functie die ik wil.

Is dit zo moeilijk dan? :o Meer mensen hebben het toch wel?
 

02/08/2008 21:59:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
Bij de eerste deden de meeste linkjes het niet waar de website naar verwees

Dan heb je kut internet want ze doen het hier allemaal, anders zou ik ze natuurlijk niet geplaatst hebben.
HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
De 2e, 3e en 4e zijn het zelfde en het is niet over de functie die ik wil.

Alleen twee en drie, maar volgens mij is één goed genoeg.

HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
Is dit zo moeilijk dan? :o Meer mensen hebben het toch wel?

Jah, en je moet gewoon doen wat d'r staat, je moet het instaleren.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 22:35:00
Quote Anchor link
De 4e is ook het zelfde, want dat is uitleg over link 2/3

En bij link 1, doet deze link het bijvoorbeeld bij jou? Ik klikte op "getID3() library" (bijna bovenaan)

En gewoon installeren lukt mij niet. Wat moet ik nou precies doen met dat .tgz bestand?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 

02/08/2008 22:42:00
Quote Anchor link
http://legacy.randomfoo.net/music/getid3.zip
die moet je hebben
tgz is archive bestand, soort van zip.
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Dat wordt 'm niet helaas..
 

03/08/2008 00:29:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 03.08.2008 00:27:
Dat wordt 'm niet helaas..

Waarom niet?
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 01:22:00
Quote Anchor link
Het werkt gewoon niet fijn en er is alsnog geen uitleg bij. Je hebt allemaal php bestanden en daar moet je het maar mee doen.. :/

Ik wil gewoon de functies die op php.net staan werkend krijgen!
 
Arend a

Arend a

03/08/2008 02:17:00
Quote Anchor link
http://getid3.sourceforge.net/

Ik weet niet waar karl die url vandaan heeft, maar getid3 heeft haar eigen website, met uitleg. Dit heeft voor mij prima gewerkt.
 
- -

- -

03/08/2008 09:47:00
Quote Anchor link
Die url staat er ook echt bij hoor ;)

@HaTe; je moet PHP opnieuw opstarten nadat je het heb geinstalleerd, en dat is iets wat jij bent vergeten waarschijnlijk :)
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Oeh, wacht.. Ik ben even helemaal in de war :o

Getid3, dat is toch anders dan de functies op PHP.net?
En @iChris.nl; nadat ik wat precies heb geinstalleerd? Volgens mij heb ik nog niks geinstalleerd. :s
In Getid3 zaten allemaal PHP bestanden, ik wist niet wat ik er mee moest, want in de readme zat echt geen uitleg hoor :o
En dat .tgz bestand heb ik alleen in die map in de TS geplaatst (geinstalleerd?)
 
Douwe

Douwe

03/08/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ja, dat is iets anders, maar doet hetzelfde, dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.