iDEAL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

14/01/2009 22:50:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Op het moment ben ik bezig met het schrijven van een webshop, dit lukt heel goed, alleen kom ik nu bij een knelpunt aan. Namelijk iDEAL. Op dit gebied ben ik totaal een leek, ik betaal er wel zo nu en dan mijn producten op internet mee, maar hoet het precies werkt is voor mij ook altijd nog een vraag. Ik hoop dat jullie mij wat meer duidelijkheid kunnen bieden. Hetgene wat ik al wel weet (verbeter me als ik het verkeerd heb):
- Je moet een min of meer (onbetaald) abonnement bij alle banken aanvragen met rekeningnummer;
- Door middel van een link heen en terug kun je de betaling controleren (maar tot hoever is dit veilig en hoe kan ik dit integreren)

Een paar vragen:
- In hoeverre is iDEAL veilig om mee te kunnen betalen op internet met betrekking tot het controleren van de betaling?
- Krijg je bij de banken waar je je voor iDEAL aanmeld een duidelijke uitleg en evt handleiding hoe je dit moet integreren?
- Zijn er eventueel goede tuts (meeste wat ik op internet vind biedt mij nog niet veel duidelijkheid)?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:20:05
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

14/01/2009 23:27:00
Quote Anchor link
volgens mij hoef je maar bij 1 bank aan te melden (weet ik ook iet zeker). Je krijgt zoiezo hoe je bepaalde codes moet genereren die je moet meesturen, of certificaten.

of je zeker weet dat een betaling daadwerkelijk voltooid is, ligt aan je abbonnement. Je hebt iDeal Lite en iDeal professional, waarbij je alleen bij de laatste zeker weet of er betaald is.
 
Martiveen -

Martiveen -

14/01/2009 23:45:00
Quote Anchor link
Huh dus om het een beetje te kunnen gebruiken heb je dus professional nodig? Is er echt geen enkele manier om te controleren of er betaalt is?
 
Tristan nvt

Tristan nvt

15/01/2009 08:53:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar www.mollie.nl. Die regelen alles voor je, je hoeft alleen maar een koppeling erin te zetten.
 
Frank -

Frank -

15/01/2009 09:07:00
Quote Anchor link
Vraag je bank, die weet er (als het goed is) alles vanaf.

Hier op phphulp staan een paar goede tuts, zie de tutorials.
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

15/01/2009 11:06:00
Quote Anchor link
- Je vraagt bij de bank waar je een rekening hebt lopen een 'ideal account' aan. Op deze rekening worden alle betalingen ontvangen. (Je kunt hier ook een nieuwe rekening voor openen)

- Klanten van ALLE BANKEN kunnen bij jou betalen met je iDEAL; je hoeft niet bij meerdere banken een abonnement af te sluiten.


Met iDEAL Lite heb je de meest eenvoudige integratie, en je betaal alleen per transactie (geen abonnementskosten e.d.). Nadeel is dat er GEEN betrouwbare terugkoppeling mogelijk is.

Check dit script eens: Ideal Lite

Met iDEAL Professional heb je is de integratie veel complexer omdat je rechtstreeks moet communiceren met de iDEAL server. Hiervoor moet je werken met een SSL verbinding vanuit je script naar de bank. Voordeel is dat deze communicatie niet te manipuleren is door bezoekers van je site; en dus betrouwbaar is. Zo kun je m.b.v. de transactie-status de backend aansturen om bepaalde acties te ondernemen.

Check dit script eens: Ideal Professional


Een paar vragen:
- In hoeverre is iDEAL veilig om mee te kunnen betalen op internet met betrekking tot het controleren van de betaling?
IDEAL lite is NIET veilig, iDEAL Professional is WEL veilig.

- Krijg je bij de banken waar je je voor iDEAL aanmeld een duidelijke uitleg en evt handleiding hoe je dit moet integreren?
Je krijgt een handleiding, maar die op deze site zijn al een stuk beter! (a)

- Zijn er eventueel goede tuts (meeste wat ik op internet vind biedt mij nog niet veel duidelijkheid)?
Op deze site staat alles wat je moet weten; maar als je vragen hebt kun je me ook een berichtje/email sturen.
 
Frank -

Frank -

15/01/2009 11:14:00
Quote Anchor link
Pholeron schreef op 15.01.2009 11:06:
Met iDEAL Lite heb je de meest eenvoudige integratie, en je betaal alleen per transactie (geen abonnementskosten e.d.). Nadeel is dat er GEEN betrouwbare terugkoppeling mogelijk is.


Quote:
IDEAL lite is NIET veilig,

iDEAL Lite is 100% veilig, net zo veilig als de professional versie. Daar zit geen enkel verschil in.

Het heeft alleen géén functionaliteit om directe terugkoppeling te geven, dat zit niet in het pakket. Wanneer je dat niet nodig hebt, is er niets aan de hand. Wanneer je dat wel nodig hebt, bega je een blunder wanneer je voor de Lite-versie kiest. Dat zegt niks over de veiligheid maar alles over de slechte keuze die JIJ als klant hebt gemaakt. Jouw fout, jouw probleem.

Roep geen dingen over veiligheid wanneer het niets met veiligheid te maken heeft, dat kan zomaar een eigen leven gaan leiden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

15/01/2009 11:38:00
Quote Anchor link
Quote:
iDEAL Lite is 100% veilig, net zo veilig als de professional versie. Daar zit geen enkel verschil in.


Het klopt dat betalen met IDEAL LITE 100% veilig is! Maar dat was ook niet de vraag waarop ik dat antwoord gaf.. Het antwoord had betrekking op de vraag "Is de terugkoppeling veilig".
 
Frank -

Frank -

15/01/2009 11:47:00
Quote Anchor link
En daar is het begrip "veilig" dus niet van toepassing, je krijgt namelijk geen realtime terugkoppeling. Het is dus een functionaliteit die niet aanwezig is en wat ook keurig is beschreven. Dat heeft niets met veiligheid te maken.

Wanneer je als programmeur zo stom bent om de aanname te doen dat de handleiding niet klopt en dat er wél een terugkoppeling is, tja, dan houdt het op. Dan kun je beter een andere baan gaan zoeken, lijkt me een stuk veiliger.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 20:54:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 15.01.2009 09:07:
Vraag je bank, die weet er (als het goed is) alles vanaf.

Hier op phphulp staan een paar goede tuts, zie de tutorials.


Al gedaan, wat krijg je als antwoord: 'Sorry meneer, nee ik heb daar geen verstand van.' Vraag ik om telefoonnummer: 'Ik heb geen idee, kijkt u maar op de website.'. Lekker he, de Rabobank...
 
Frank -

Frank -

15/01/2009 20:59:00
Quote Anchor link
Tja, je moet natuurlijk wel bij een technische helpdesk zijn.

Een autoverkoper hoef je ook niet te vragen welke motorolie jouw specifieke motor nodig heeft, daarvoor moet je toch echt bij de monteurs zijn. Bij een bank is dat niet anders.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 21:11:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 15.01.2009 20:59:
Tja, je moet natuurlijk wel bij een technische helpdesk zijn.

Een autoverkoper hoef je ook niet te vragen welke motorolie jouw specifieke motor nodig heeft, daarvoor moet je toch echt bij de monteurs zijn. Bij een bank is dat niet anders.


Dat eerste had ik nog wel verwacht, maar dat ze geen telefoonnummer konden geven.. Back-to-topic pls.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.