Idëen PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

05/04/2008 12:31:00
Quote Anchor link
Ik verveel me echt... iemand een idee voor een php script?
Een game, een handig iets, noem maar iets,
ik wil gewoon iets nuttigs maken met php....
(P.S.: Als je gewoon zelf een script nodig hebt, vraag me maar, ik maak het met plezier)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:14:26
 
- -

- -

05/04/2008 12:36:00
Quote Anchor link
Maak met ajax/php een nieuws ticker. Vanaf scratch. Ben je wel een weekje mee zoet :)
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

05/04/2008 12:44:00
Quote Anchor link
Wat is scratch?
Want een ajax/php nieuws ticker lijkt me niet echt moeilijk...
 
Frank -

Frank -

05/04/2008 12:47:00
Quote Anchor link
Rens Rikkerink schreef op 05.04.2008 12:44:
Wat is scratch?
Wellicht een cursus engels volgen?

Quote:
Want een ajax/php nieuws ticker lijkt me niet echt moeilijk...
Dan draai je dit op een namiddag wel even inelkaar. Ja toch?

Ps. Mocht je tijd overhouden, besteedt dan nog wat tijd aan je SQL-kennis, daar sla je ook nog wel een plank mis...
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

05/04/2008 12:55:00
Quote Anchor link
Quote:
Wellicht een cursus engels volgen?

Bedankt, voor de uitleg -.-

Quote:
Ps. Mocht je tijd overhouden, besteedt dan nog wat tijd aan je SQL-kennis, daar sla je ook nog wel een plank mis...

Wat zou jij doen als je nog maar een maand aan SQL doet?
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

05/04/2008 13:13:00
Quote Anchor link
Snel wat met js gemaakt:
http://ikkerens.987mb.com/jsticker.php

Let maar niet op de W3c... mijn WYSIWYG editor haalt alles, weg (vind hij onnodig).
 
Lode

Lode

05/04/2008 13:33:00
Quote Anchor link
GD library kan je ook wel ff zoet mee zijn ;)
 
TJVB tvb

TJVB tvb

05/04/2008 13:57:00
Quote Anchor link
Rens Rikkerink schreef op 05.04.2008 13:13:
Let maar niet op de W3c... mijn WYSIWYG editor haalt alles, weg (vind hij onnodig).

Lijkt me juist een goed idee, niet met een WYSIWYG editor gaan werken maar met een meer fatsoenlijk programma. Meteen goed leren hoe het valid moet.
 
Remy

Remy

05/04/2008 14:01:00
Quote Anchor link
misschien kleine simpele scripts, Zoals een statistieken lijst,
of een poll...
 
Remco

Remco

05/04/2008 14:04:00
Quote Anchor link
Dat is geen ajax/php nieuws ticker, dat is een js nieuws ticker ;)
 
Jacques

jacques

05/04/2008 15:17:00
Quote Anchor link
Ik heb er nog wel eentje hoor:
Een banner & linksysteem met mogelijkheid diverse catigorieen te bepalen waar inkomende en uitgaande hits worden geteld.
Dit alles met een volledige admin achter voor het goedkeuren en checken van links , opmaken en uitvoeren van nieuwe items die ook via de admin kunnen worden toegevoegd.
Dit alles zo fiksen dat men er nadien alleen nieuwe sites aan kan toevoegen.
Denk dat je even zoet bent.
Als het af is en het werk mag je mij steeds mailen.

Grtz,
Jacques.
 
Tom K

Tom K

05/04/2008 15:44:00
Quote Anchor link
ik ook eentje:

een bridge voor Joomla! 1.5.2. voor MediaWiki, en als je hem af hebt even mailen naar me :P

Tom
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/04/2008 16:09:00
Quote Anchor link
jacques schreef op 05.04.2008 15:17:
Ik heb er nog wel eentje hoor:
Een banner & linksysteem met mogelijkheid diverse catigorieen te bepalen waar inkomende en uitgaande hits worden geteld.
Dit alles met een volledige admin achter voor het goedkeuren en checken van links , opmaken en uitvoeren van nieuwe items die ook via de admin kunnen worden toegevoegd.
Dit alles zo fiksen dat men er nadien alleen nieuwe sites aan kan toevoegen.
Denk dat je even zoet bent.
Als het af is en het werk mag je mij steeds mailen.

Grtz,
Jacques.


leuke opdracht maar is dit gewoon een goedkope manier om aan je systeem te komen?
 
Jacques

jacques

05/04/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Nope, maar het was jij die schreef:

"Ik verveel me echt... iemand een idee voor een php script?
Een game, een handig iets, noem maar iets,
ik wil gewoon iets nuttigs maken met php....
(P.S.: Als je gewoon zelf een script nodig hebt, vraag me maar, ik maak het met plezier)"

Dus bij deze gaf ik jou een tip.
Als ik iets nodig heb dan vraag ik dit gewoon op de juiste plaats.
Als ik een script opdracht (vergoed wil) dan zal ik dit wel vermelden.

Grtz,
Jacques.

ps: nu knutsel ik zelf in php en leer daar uit. Mij een 2de maal laten bedotten daar heb ik geen zin in. Als ik nog eens 25000€ spendeer zal het deze keer in optimale omstandigheden zijn en aan mijn voorwaarden. Ik dacht dat iedereen zoals ik was, maar daar ben ik al heeeeel hard van terug gekomen.
Als er van de onwetendheid gebruik kan gemaakt worden dan zal het in deze branche zeker van toepassing zijn.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/04/2008 19:28:00
Quote Anchor link
Ja, verder geen rare gedachten ofzo, hoor maar het klonkt mij zo in de oren van: Maak maar iets, want zoiets had ik net nodig.

p.s. Dit is niet mijn topic :) ik verveel me niet :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 

05/04/2008 19:58:00
Quote Anchor link
Remco schreef op 05.04.2008 14:04:
Dat is geen ajax/php nieuws ticker, dat is een js nieuws ticker ;)

En bovendien is het ook nog eens niet echt goede code:
"Element referenced by ID/NAME in the global scope. Use W3C standard document.getElementById() instead."
en doelt op "ticker.innerHTML = messages[lasttick];"


[/mierenneuk]
 
- -

- -

05/04/2008 20:19:00
Quote Anchor link
Rens, wat ik bedoel is dat je vanuit het niets dmv een ajax library (zelf maken dus..) een nieuws ticker maakt. Uiteraard via een RSS of XML, mag je helemaal zelf weten. Zolang het maar uit een database komt (PDO en wellicht pgSQL).

Geloof me, dat is echt niet zo makkelijk als het lijkt ;-)

Daar ben je echt wel een weekje mee bezig ;-)

(Oja, als je nog een host zoekt die pgSQL ondersteunt, PM me dan.)
 
Rens Rikkerink

Rens Rikkerink

17/04/2008 16:14:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 05.04.2008 13:57:
Rens Rikkerink schreef op 05.04.2008 13:13:
Let maar niet op de W3c... mijn WYSIWYG editor haalt alles, weg (vind hij onnodig).

Lijkt me juist een goed idee, niet met een WYSIWYG editor gaan werken maar met een meer fatsoenlijk programma. Meteen goed leren hoe het valid moet.


987mb.com ondersteund alleen die WYSIWIG.....
 
Jacco Engel

Jacco Engel

17/04/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Maak een functie die php.net functionlist uitleest. alle functies in een file schrijft en maar op basis van deze functielijst een autocompleter in php/js
 
- wes  -

- wes -

17/04/2008 16:35:00
Quote Anchor link
Ga een script schrijven die voor je een idee genereerd om te programmeren.
Ook met het oog op de toekomst
 
Harmen

Harmen

17/04/2008 16:50:00
Quote Anchor link
Ga een pagina maken die aan de webrichtlijnen voldoet: http://webrichtlijnen.nl/toetsen/report/14120/19116/
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.