IE6 (*#$#$(*&$

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Robert Deiman

Robert Deiman

03/03/2008 16:55:00
Quote Anchor link
@wes

Ligt aan de koekjes, als het koekjes zijn die iedereen eet, omdat je het gewoon ergens bij krijgt (zie vergelijking met IE) dan kom ik niet :P
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:53:14
 
Kevichill

Kevichill

03/03/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Kookies :D:D Love IE :P XD

Quote:
iemand nog ? ideeen ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevichill
 
- wes  -

- wes -

03/03/2008 17:07:00
Quote Anchor link
sorry robert, alleen voor mensen die ook op de laatste meeting waren (lees: uitje in zwolle)

helaaasch :))

trouwens, moet er niet een volgend uitje geplanned worden???
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

03/03/2008 17:14:00
Quote Anchor link
ik vind het ook zo stom.
Ik surf al lang met firefox. IE6 suckt, zelf heb ik IE7 omdat ik vista heb, als je via msn een link opent springt hij altijd naar IE7. Dit vind ik echt stom, Microsoft wil zo zijn browser beter maken, maar dan moeten ze zich echt gaan houden aan de w3c standaarden.
 

03/03/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Als je fanclub verstandig wordt en IE7 gaat gebruiken doe ik mee ;-)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/03/2008 17:22:00
Quote Anchor link
Maareehhh, ook Firefox is niet 100% goed!

Klik en schrik

De Acid2 test wordt in Opera wel goed gerenderd, in IE7 niet, Firefox niet, IE6 helemaal niet. Safari voor Windows doet het wel weer goed, dus ik neem aan dat de andere versies dat ook wel doen.
 
- wes  -

- wes -

03/03/2008 17:26:00
Quote Anchor link
zie, FF zuigt ook!

IE6 aan de macht!

woei

/shakesfist
 
Henk PHP

Henk PHP

03/03/2008 17:29:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 03.03.2008 17:22:
Maareehhh, ook Firefox is niet 100% goed!

Klik en schrik

De Acid2 test wordt in Opera wel goed gerenderd, in IE7 niet, Firefox niet, IE6 helemaal niet. Safari voor Windows doet het wel weer goed, dus ik neem aan dat de andere versies dat ook wel doen.
Mozilla is daar nog mee bezig en Firefox 3 zal Acid2 wel halen. Volgens mij is het meer dat toekomstige browsers hem halen dan de huidige browsers. Volgens mij had IE 8 em ook gehaalt.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

03/03/2008 18:17:00
Quote Anchor link
wat doet firefox dan verkeerd dat hij het niet haalt?
ik heb er een paar dagen geleden ook al naar gekeken...
safari op apple haalt het hier idd ook, opera ook.

over ie8, volgens het nieuws bericht op deze site haalt die de test ook, dat zou betekenen dat ie 8 niet zon probleem word toch?
alleen rare css/javascript structuren om browsers te detecteren gaan misschien de fout in door ie 8 over een kam te scheren met 7 en 6.

soms denk ik... eigenlijk zou je alle sites opzettelijk stuk moeten maken in ie 6, dan moeten ze wel over naar 7 of een andere browser. *evil grin*
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/03/2008 18:43:00
Quote Anchor link
@Pepijn de Vos

En daar heb je meteen weer (1) van de nadelen van web2.0 waarbij steeds meer mensen een eigen (amateuristische) website willen maken. Zij werken vaak nog met oudere versies, omdat het ze niet interesseert om bij te blijven met de techniek.
Een groot deel van deze sites zijn al onklaar in andere browsers behalve IE6 (daarop is gebouwd en getest) Er is niemand die de chaos die dan zou ontstaan op zijn geweten wil hebben. Miljoenen schade zullen ook het geval zijn, lijkt me niet handig.

Maar ik vind wel dat ze in elk geval alle browsers wel volgens de standaard regels moeten bouwen. De toekomst van webontwikkelaars zou er dan een stuk beter uit zien.
 
Robin de Vries

Robin de Vries

03/03/2008 18:45:00
Quote Anchor link
@Jan,
waar slaat die titel op?
IE6 (*#$#$(*&$
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/03/2008 18:51:00
Quote Anchor link
@Robin

Die tekens moet je zien als een reeks vervloekingen en scheldwoorden over IE6. Dit is een stuk netter zo. ;)
 
Robin de Vries

Robin de Vries

03/03/2008 19:33:00
Quote Anchor link
ok maar ik had het ander gedan
IE (************)
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.