iedere 10 letters op nieuwe regel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Derk nvt

Derk nvt

20/02/2004 15:46:00
Quote Anchor link
Ik heb in een string iets van 30 karakters. Nu wil ik dat iedere 10 karakters in een nieuwe string komen. Maar de woorden moeten wel heel blijven (niet zo: ha <enter> llo) en dat je van die 30 karakters er ook 50 kan maken en dat het dan nog altijd werkt.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:17:42
 
Arend a

Arend a

20/02/2004 17:55:00
Quote Anchor link
Tip van de week: begin eerst eens.
 
Derk nvt

Derk nvt

20/02/2004 18:02:00
Quote Anchor link
Hier een begin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$veldje
= "hier komt datgene wat iemand in een veldje heeft ingevuld";
$var = explode("<BR>", $veldje);
echo "$veldje[0] <br> $veldje[1]";
?>


En dan moet nu dat van die echo in een plaatje komen --dit lukt me wel-- maar die <BR> moet er nog wel tussen zodat alles goed op een plaatje past

En jah hoe doe ik dat?
 
Derk nvt

Derk nvt

20/02/2004 18:11:00
Quote Anchor link
hum zo...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?  
$veldje
= "hier komt datgene wat iemand in een veldje heeft ingevuld";  
$var = explode("<BR>", $veldje);  
echo "$var[0] <br> $var[1]";  
?>
 
Derk nvt

Derk nvt

21/02/2004 13:27:00
Quote Anchor link
Weet niemand het?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.