Iets raars met header("Refresh: 3; url=...........

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ben Pino

Ben Pino

28/05/2012 17:10:57
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik heb een probleem met de volgende regel.

header("Refresh: 3; url=gastenboek.php");

Als ik het script test met mijn wamp server dan heb ik geen problemen,echter als ikhet script daadwerkelijk op mijn website zet dan geeft ie ineens een fout melding.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.eliots.nl/invoer.php:6) in /public/sites/www.eliots.nl/invoer.php on line 56

Ik heb het e.e.a gevonden op de forums daar wordt het feit besproken dat er geen enkele html code naar de browser mag gaan,maar dan begrijp ik niet waarom ie wel op mijn server werkt,is dat een instelling die bij mij of bij de profider verkeerd staat?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:41:05
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

28/05/2012 17:14:14
 
Ben Pino

Ben Pino

28/05/2012 17:17:36
Quote Anchor link
Ooops,deze had ik niet gezien.

Dankje Koen,ga gelijk ff lezen.

Toevoeging op 28/05/2012 17:45:02:

Bedankt Koen,het heeft geholpen.

Even Doc type.... verplaatst en opgelost.


ps.

profider = provider
 
Jeroen VD

Jeroen VD

28/05/2012 19:57:56
Quote Anchor link
Wat vaak werkt is je hele logica blokken nog voor het doctype te plaatsen, en daarin niets echoen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.