iets replace waarvan je niet weet wat het is.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Olivier -

olivier -

17/08/2012 17:35:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script type="text/javascript">
$(function() {
      $('a').attr('href', function(index, attr) {
            return attr.replace(/gebruiker=.*/, 'gebruiker=' + $(this).text());
            
      });
});

</script>


hier gebruik ik .* voor iets dat alles kan zijn maar hoe doe ik dat in javascript?
ik heb nu namelijk

document.body.innerHTML = document.body.innerHTML.replace(.*, "trol");
maar dat werkt niet.
Gewijzigd op 17/08/2012 17:40:34 door Olivier -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:43:54
 
Wouter J

Wouter J

17/08/2012 19:47:56
Quote Anchor link
/.*/ werkt hier goed, '.*' zou ook moeten werken.

Tevens is het niet nodig een nieuw topic te maken, toch? http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/javascript-replace-en-filegetcontents/86185/
Gewijzigd op 17/08/2012 19:48:32 door Wouter J
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.