if else gek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »
Harm A

Harm A

08/02/2004 16:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
<?php
if ($login == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($pass == "")
{

echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
else {
if ($login == "$login")
{

if ($pass == "$pass")
{

// Het bestand waarin de resultaten worden opgeslagen
$RESULT_FILE_NAME = "poll_data.txt";

// De vraag
$QUESTION = "Wat vindt u van deze poll?";

// De antwoorden (je mag er zoveel bij zetten als je wilt
$ANSWER = array("Super Goed", "Goed", "Normaal", "Slecht", "Super Slecht");

// De tekst die op de stem knop staat
$STEMTEKST = " stem! ";

// De tekst die op de knop staat om de resultaten te bekijken
$RESULTATENTEKST = " Bekijk de resultaten ";

// De map waarin de plaatjes van het stemmen staan
$IMG_DIR_URL = "vote";

// De tijd in miniseconden dat je moet wachten tot je nog een keer mag stemmen
$REVOTE_TIME = "3600";

$IPBestand = "poll_ips.php";

$ipadres = $REMOTE_ADDR;

include ("$IPBestand");

$gedaan = explode(" ", $gedaan);

$aantal = count ($gedaan);
$watnu = "ja";
for ($tel = 0; $tel < $aantal ; $tel++){

if ($ipadres == $gedaan[$tel]){
$watnu = "";}
}


if ($watnu == "ja"){

if (! $vote && ! $result) {
    echo "<FORM METHOD=\"POST\">\n";
    echo "$QUESTION<br><br>\n";
    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        echo "<INPUT TYPE=\"radio\" NAME=\"answer\" VALUE=\"$key\"> $val<br>\n";
    }

    echo "<br><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\"$STEMTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"result\" VALUE=\"$RESULTATENTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "</FORM>";
}
else {

    $file_array = file($RESULT_FILE_NAME);
    
    if ($answer < count($ANSWER) && $vote) {
        if (count($file_array) < count($ANSWER))  {
            $file_array = array("0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n");
        }

        $old_answer = $file_array[$answer];
        $old_answer = preg_replace("/\n\r*/", "", $old_answer);
        $file_array[$answer] = ($old_answer + 1)."\n";

        $file = join('', $file_array);
        $fp = fopen("$RESULT_FILE_NAME", "w"); flock($fp, 1);
        fputs($fp, $file);                                                      
        flock($fp, 3);
        fclose($fp);

    include ("$IPBestand");

    $file2 = fopen("$IPBestand","w+");
    fputs($file2, "<?PHP\n\$gedaan = \"$gedaan $ipadres\";\n?> ");
    fclose ($file2);
        echo "Bedankt voor uw mening";
    }


    while (list($key, $val) = each($file_array)) {
        $total += $val;
    }


    echo "<TABLE CELLSPACING=2 CELLPADDING=1 BORDER=1>";
    echo "<tr><th>Keuzes</th><th>Percentage</th><th>Aantal stemmen</th></tr>";

    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        $percent =  $file_array[$key] * 100 / $total;
        $percent_int = floor($percent);
        $percent_float = number_format($percent, 1);
        $tp += $percent_float;
        echo "<tr><td> $ANSWER[$key] </td><td><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_left.gif\"><img height=16 width=\"$percent_int\" src=\"$IMG_DIR_URL/vote_middle.gif\"><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_right.gif\"> $percent_float % </td><td>$file_array[$key]</td></tr>";
    }

    echo "</TABLE><br>";
}
else {
echo"je hebt al gestemt";
}

}

}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
else {
echo"<h1>E R R O R</H1>";
}
}
}


?>

wat klopt hier niet?(ik weet dat er heel veel if en else dingen in zitten)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:12:09
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 16:55:00
Quote Anchor link
owja op het begin en eind zit een check of je wel ingelogd ben
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 17:46:00
Quote Anchor link
niemand heeft zeker zin om zo'n script na te kijken
 
Mitch X

Mitch X

08/02/2004 17:55:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet dan? Of wat is de error? Dat zoekt makkelijker op een zondag :P
 
Harm A

Harm A

08/02/2004 18:03:00
Quote Anchor link
ik maak het wel wat makkelijker, kan jij er voor zorgen dat mensen maar 1x kunnen stemmen?
dit is de script(zonder error en misukte anti meerdere keren stemen):
// Het bestand waarin de resultaten worden opgeslagen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?
$RESULT_FILE_NAME
= "poll_data.txt";

// De vraag
$QUESTION = "Wat vindt u van deze poll?";

// De antwoorden (je mag er zoveel bij zetten als je wilt
$ANSWER = array("Super Goed", "Goed", "Normaal", "Slecht", "Super Slecht");

// De tekst die op de stem knop staat
$STEMTEKST = " stem! ";

// De tekst die op de knop staat om de resultaten te bekijken
$RESULTATENTEKST = " Bekijk de resultaten ";

// De map waarin de plaatjes van het stemmen staan
$IMG_DIR_URL = "vote";

// De tijd in miniseconden dat je moet wachten tot je nog een keer mag stemmen
$REVOTE_TIME = "3600";

// Hieronder hoef je niks te veranderen

if (! $vote && ! $result) {
    echo "<FORM METHOD=\"POST\">\n";
    echo "$QUESTION<br><br>\n";
    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        echo "<INPUT TYPE=\"radio\" NAME=\"answer\" VALUE=\"$key\"> $val<br>\n";
    }

    echo "<br><INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"vote\" VALUE=\"$STEMTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<INPUT TYPE=\"Submit\" NAME=\"result\" VALUE=\"$RESULTATENTEKST\" style=\"background-color: #FFFFFF; color: #000000; font-family: Verdana; font-size: 8 pt; border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "</FORM>";
}
else {

    $file_array = file($RESULT_FILE_NAME);
    
    if ($answer < count($ANSWER) && $vote) {
        if (count($file_array) < count($ANSWER))  {
            $file_array = array("0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n", "0\n");
        }

        $old_answer = $file_array[$answer];
        $old_answer = preg_replace("/\n\r*/", "", $old_answer);
        $file_array[$answer] = ($old_answer + 1)."\n";

        $file = join('', $file_array);
        $fp = fopen("$RESULT_FILE_NAME", "w"); flock($fp, 1);
        fputs($fp, $file);                                                      
        flock($fp, 3);
        fclose($fp);
        echo "Bedankt voor uw mening";
    }


    while (list($key, $val) = each($file_array)) {
        $total += $val;
    }


    echo "<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0 style=\"border: 1 solid #A1A1A1\">\n";
    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Keuzes</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Percentage</font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menutop.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">Aantal stemmen</font></th>\n</tr>\n";

    while (list($key, $val) = each($ANSWER)) {
        $percent =  $file_array[$key] * 100 / $total;
        $percent_int = floor($percent);
        $percent_float = number_format($percent, 1);
        $tp += $percent_float;
        echo "<tr>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $ANSWER[$key] </font></td>\n<td><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_left.gif\"><img height=16 width=\"$percent_int\" src=\"$IMG_DIR_URL/vote_middle.gif\"><img height=16 src=\"$IMG_DIR_URL/vote_right.gif\"><font face=\"verdana\" size=\"1\"> $percent_float % </font></td>\n<td><font face=\"verdana\" size=\"1\">$file_array[$key]</font></td>\n</tr>\n";
    }

    echo "<tr>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n<th colspan=\"0\" background=\"menubottom.jpg\" height=\"16\" valign=\"top\"><font face=\"verdana\" size=\"1\">  </font></th>\n</tr>\n";
    echo "</TABLE><br>"; ?>
Gewijzigd op 08/02/2004 18:05:00 door Harm A
 

08/02/2004 21:24:00
Quote Anchor link
In IP blocken vroeg ik dat ook kijk maar ff ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.