IF ???? ELSE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »
P.v.Denzel

P.v.Denzel

20/04/2004 20:56:00
Quote Anchor link
if ($_post["fotoinv"])
{
$fotourl = "<img src=\"$fotoinv\" width=\"100\">";
}
else
{
$fotourl = "";
}
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 17:32:51
 
Mitch X

Mitch X

20/04/2004 21:13:00
Quote Anchor link
Ja? En was ermee?
Gewijzigd op 20/04/2004 21:14:00 door Mitch X
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

20/04/2004 21:16:00
Quote Anchor link
O'ja klopt voor geen meter
ik moet zorgen dat als er niks ingevuld wordt dat hij dan niks in de database schrijft

Sorry was intensief bezig met het probleem was vergeten er wat bij te schrijven
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

21/04/2004 14:31:00
Quote Anchor link
Als je in je query gewoon zet dat de kolom waar het moet komen de waarde $_POST['fotoinv'] moet hebben, dan zal de database niets invullen, want er is geen waarde.

INSERT INTO tabel (kolom1, foto) VALUES ('$kolom1', '$_POST[fotoinv]')

Elwin
 
P.v.Denzel

P.v.Denzel

22/04/2004 09:51:00
Quote Anchor link
De foto wordt er ook weer uit gehaald en dan moet ik geen <img src='$row['fotoinv']'> moet plaatsen anders laat hij dan altijd iets zien een kruisje of een plaatje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?
echo "<body bgcolor='#000000' scrolling='no'  topmargin='0'>";
include "connect.php";
$bericht = wordwrap(nl2br(htmlentities($bericht)), 60, "\n", 1);
$email = htmlentities($email);
$naam = htmlentities($naam);
$ip = $REMOTE_ADDR;
$date = date("d.m.Y [H:i]");
if ($_post["fotoinv"])
{

$fotourl = "<img src=\"$fotoinv\" width=\"100\">";
}

else
{
    $fotourl = "";
}

if ($_POST["naam"]&& $_POST["email"] &&  $_POST["bericht"])  
{
  
     $sql = "INSERT INTO gastenboekmano (id, naam, email, bericht, ip, date, fotourl) VALUES ( '', '$naam', '$email', '$bericht', '$REMOTE_ADDR', '$date', '$fotourl')";
     $res = mysql_query($sql)or die (mysql_error());  
if ($res)  
     {
  
        echo "<p><font size='2' color='#ffffff'><B>Uw bericht is toegevoegd. Druk <a href='guestbook.php' target='I2'>hier</a></b></font></p>";    
      }
  
      else  
      {  
         echo "<font size='2' color='#ffffff'>Sorry niet toegevoegd. Er is iets misgegaan met het invoeren in de database.</font>";          
      }  
}
  
else  
{  
echo   "<div align='center'>";
echo  "<table border='0' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border-collapse: collapse' bordercolor='#111111' width='443' height='225'>";
echo    "<tr><td width='207' height='107'>";
echo      "<form method='POST' action='$php_self'>";
echo        "<p><font color='#0000FF' face='Verdana'>&nbsp; Naam:<br>";
echo        "<input type='text' name='naam' size='30' style='border-style: dashed; border-width: 1' maxlength='30'></font></p>";
echo        "<font color='#0000FF' face='Verdana'>&nbsp; Email:<br>";
echo        "<input type='text' name='email' size='30' style='border-style: dashed; border-width: 1' maxlength='30'></font>";
if ($_POST["submit"])echo       "<br><font size='1' color='#ffffff'>U ben één/meerdere veld(en) vergeten!</font><br>";
echo      "<br><font color='#0000FF' face='Verdana'>&nbsp;&nbsp;Bericht:</font></td>";
echo      "<td width='292' height='107'>";
echo      "<iframe name='I1' width='266' height='140' marginwidth='1' marginheight='1' scrolling='no' border='0' frameborder='0' src='manolitobericht.html'>";
echo      "Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.</iframe>";
echo      "</td></tr><tr>";
echo      "<td width='443' colspan='2'>";  
echo        "<p><textarea rows='5' name='bericht' cols='50' style='border:3px double #0000FF;' maxlength='500'></textarea>";
echo      "<input type='submit' value='Invoegen' name='submit' style='border: 3px double #0000FF; background-color: #3399FF'>";
echo      "<input type='reset' value='Vernieuwen' name='reset' style='border: 3px double #0000FF; background-color: #3399FF'></font>";
echo        "<font size='2' color='#0000FF' face='verdana'>Foto adres:<input type='text' name='fotoinv' size='23' style='border-style: dashed; border-width: 1'></font></p>";
echo      "</form></td>";
echo    "</tr></table></div>";
}

?>

</body></html>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/04/2004 16:10:00
Quote Anchor link
Quote:
De foto wordt er ook weer uit gehaald en dan moet ik geen <img src='$row['fotoinv']'> moet plaatsen anders laat hij dan altijd iets zien een kruisje of een plaatje

Dan doe je toch een hele simpele controle:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (!empty($row['fotoinv']))
{

   echo "<img src=\"\" alt=\"\">\n";
}

?>


Elwin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.