if probleem , vergelijken met 0

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

- wes  -

- wes -

28/05/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    $var1
= 0;
    $var2 = 'page';
                
    $var3 = ($var2 == $var1) ? 'ole' : '';
    
    echo 'var3: '.$var3;
?>


Kan iemand mij vertellen waarom hier 'ole' uitkomt?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 20:19:13
 

28/05/2009 17:11:00
Quote Anchor link
$var2 wordt naar int 0 getypecast.
 
- wes  -

- wes -

28/05/2009 17:15:00
Quote Anchor link
Comeagain? Nu in echtemensentaal
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/05/2009 17:15:00
 
- wes  -

- wes -

28/05/2009 17:19:00
Quote Anchor link
dank, kudtphp
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/05/2009 17:21:00
Quote Anchor link
Ja, ik ben voor terug naar spijkerschrift en postduiven
 

28/05/2009 17:23:00
Quote Anchor link
Ook is het natuurlijk appels met peren vergelijken...
En hoe zou je dat stukje code moeten interpreteren? Zou je willen dat je hem als bool vergelijkt?
 
Hipska BE

Hipska BE

28/05/2009 17:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    $var1
= 0;
    $var2 = 'page';
                
    $var3 = ($var2 === $var1) ? 'ole' : '';
    
    echo 'var3: '.$var3;
?>
 
- wes  -

- wes -

28/05/2009 17:32:00
Quote Anchor link
Ja hip, had dat ook al , just wondering :)

wat ik wil? dat 0 niet gelijk is aan 'page'. En dat is ook appels == peren , daarom is het raar dat er true uit komt
 
Hipska BE

Hipska BE

28/05/2009 21:07:00
Quote Anchor link
Zo raar is het toch niet?

Jij neemt een lege appel (int 0) en wil die vergelijken met een peer.

php neemt de peer en maakt er een appel van. Maar omdat hij van een peer geen appel kan maken, houdt hij een lege appel over.

Uitkomst: een lege appel is gelijk aan de andere lege appel.
 
- wes  -

- wes -

29/05/2009 10:40:00
Quote Anchor link
En dan zeggen ze dat ik degene ben die niet helemaal goed wijs is.

Lege appels? Really?
 

29/05/2009 10:56:00
Quote Anchor link
Ik zou het eerder klokhuis noemen...
 
Afra ca

Afra ca

29/05/2009 12:16:00
Quote Anchor link
Thank God dat jullie geen informatica leraren zijn XD
 

29/05/2009 12:23:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 29.05.2009 12:16:
Thank God dat jullie geen informatica leraren zijn XD

Hoezo dat nouw weer dan?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

29/05/2009 12:45:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 29.05.2009 12:16:
Thank God dat jullie geen informatica leraren zijn XD


Denk dat hier menig persoon rondloopt die een informatica leraar met zn mond vol tanden kan zetten
 
Afra ca

Afra ca

29/05/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Bedoel er niks verkeerds mee heren ;) En besef ook zeker dat er hier genoeg mensen zijn die een informatica leraar met z'n mond vol tanden kan zetten, maar denk dat we allemaal beseffen dat als we

Hipska schreef op 28.05.2009 21:07:
Zo raar is het toch niet?

Jij neemt een lege appel (int 0) en wil die vergelijken met een peer.

php neemt de peer en maakt er een appel van. Maar omdat hij van een peer geen appel kan maken, houdt hij een lege appel over.

Uitkomst: een lege appel is gelijk aan de andere lege appel.


als uitleg gaan gebruiken aan een arm havo 4 jongetje, dat hij je in de wandelgangen een retard zal noemen, al bedoel je het nog zo goed ;)
 

29/05/2009 13:55:00
Quote Anchor link
Ja, maar als je zegt dat een string naar een int getypecast wordt dan hebben ze ook zoiets van WTF?
En een havo 4 jongetje (kuch) is helemaal niet zo arm. Weet jij overigs een andere uitleg?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.