If statement doet niet wat het zou moeten doen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bryan De Baar

Bryan De Baar

09/12/2019 21:15:59
Quote Anchor link
Ik wil met Javascript het aantal pixels beperken voor een bepaalde DIV

Nu heb ik een if statement gemaakt maar deze doet niet wat het zou moeten doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  document.getElementById("input_title").onkeyup = function(){
  var titlelength = 482;
  var the_titledocument = document.getElementById("input_title").value;
  document.getElementById('ruler_title').innerHTML = the_titledocument;
  var width = document.getElementById('ruler_title').offsetWidth;
  var pixels = titlelength - width;
  document.getElementById('show').innerHTML = pixels;
  if(pixels == 2){
  document.getElementById('result').innerHTML = "good";
  }else{
  document.getElementById('result').innerHTML = 'bad';
  }
  }
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:21:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/12/2019 21:43:02
Quote Anchor link
Dit lijkt een post die vroegtijdig verstuurd lijkt.....

Vertel verder ;-)
 
Bryan De Baar

Bryan De Baar

09/12/2019 22:24:09
Quote Anchor link
Inderdaad Ariën,


Zowel ==, < of > geven geen resultaat.
Het is de bedoeling dat de text good en bad in de div met id result worden gezet.

Wat mis ik of heb ik niet goed geprogrammeerd?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.