IF Statement

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »
Donny

Donny

30/01/2009 15:43:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben pas begonnen met PHP MySQL maar wil niet echt mee zitten. Ik heb mijn eerste vraag hier:

wat is hier fout aan:


<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Untitled</TITLE>

</HEAD>

<BODY>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$b
= 2;
        if ($a == 6)
$b = 3;
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$a
= 50;
$b = 60

if ($a < $b)
{


    echo "string a is kleinder dan b";
    }

?>


</BODY>
</HTML>


Mvg Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:57:12
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:03:00
Quote Anchor link
kleinder = kleiner... ?
Bovenaan plaats je een ifje die nergens eindigt?
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je met ifje? Hoe eindigen die dan? Oja ben ondertussen verder gegaan met het boek dat ik heb,PHP 5 in 10 minuten, dan moet ik myPHPAdmin downloaden... Kan alleen nergens het bestand config.inc.php vinden... Daarin moet ik pmaabsolute veranderen...
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:16:00
Quote Anchor link
Dat aflsuiten heb ik gevonden maar hij geeft een fout aan in line 20...

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Donny schreef op 30.01.2009 16:16:
Dat aflsuiten heb ik gevonden maar hij geeft een fout aan in line 20...

- Ik zie geen 20 regels code
- "hij geeft een fout aan in line 20" .. okee dan, dan is er iets niet goed. vertel dan ook even erbij WAT voor fout ;)

Zet anders je hele code eens tussen code tags, dan wordt je code beter overzichtelijk op het forum.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_IF in c:\documents and settings\jongeren\easyphp1-7\www\if.php on line 20




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$b
= 2;
        if ($a == 6)
$b = 3;
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?
$a
= 50;
$b = 60

if ($a == $b)
{


    echo "string a is kleiner dan b";
    }

    else
{
    echo "string a is NIET kleinder dan b";
    }

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Ik zie nog steeds geen 20 regels code.
maar zoals eerder gezegd is, je ifje klopt niet, er missen accolades ( { en } )
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Sorry dit is een foute

ff kijken snel
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:25:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_IF in c:\documents and settings\jongeren\easyphp1-7\www\if.php on line 12


Ik moest even de HTML weghalen voor het gemak...

Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:29:00
Quote Anchor link
Lijn 3 mist een punt, komma.
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Wat is dan het probleem met de line 12?
 
- SanThe -

- SanThe -

30/01/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 30.01.2009 16:03:
Bovenaan plaats je een ifje die nergens eindigt?

Dat is niet helemaal waar. Als er geen { en } worden gebruikt zal de if slechts werken tot de eerste ; (puntkomma)


Hier mist een puntkomma:
$b = 60

Leer jezelf aan om <?php te gebruiken in plaats van <?

Edit:
if ($a == $b)
Hier zijn ze dus gelijk en niet 'kleiner dan' zoals in de echo wordt gemeld.

Edit2: Tip:
Gebruik het inspringen op een duidelijke manier.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$a
= 50;
$b = 60;

if ($a == $b)
{

     echo "string a is even groot als b";
}

else
{
     echo "string a is NIET even groot als b";
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Je hebt helemaal gelijk SanThe, ik dacht dat dit alleen op 1 lijn werkte.
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Alleen line 3 geeft ie dezelfde error nog
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2009 16:39:00
Quote Anchor link
punt komma mis je op lijn 3.
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:41:00
Quote Anchor link
hij is nu:

if ($a == 6)


Dus dan word het if ($a == 6);

Wil ie ook niet doen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
- SanThe -

- SanThe -

30/01/2009 16:45:00
Quote Anchor link
Een puntkomma komt zo ongeveer op elke regel. Echter niet direct achter if() of achter een while() of for().
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Donny

Donny

30/01/2009 16:47:00
Quote Anchor link
Ik heb zelf goed gekeken en ga het script nog een keer overnieuw maken... Even kijken of dat lukt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.