if statement

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »
Henktrol

henktrol

13/05/2009 09:57:00
Quote Anchor link
Volgens mij mag er niks bij mij goed gaan xD Zie hieronder ;)

Op mijn site staat "Als u problemen ondervindt stuur dan alstublieft een mail via het contactformulier".

Ik link dus naar het contactformulier met:
<a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

Maar als je gewoon naar contactformulier gaat staat er:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined index: id in C:\Documents and Settings\Nick\Bureaublad\UsbWebserver\Root\Test\contact\contact.php on line 7


Dat gaat over dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if($_GET["id"]){
    $onderwerp = $_GET["id"];
} else {
    $onderwerp = "";
}


Het tekstvak van onderwerp:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<input type="text" name="onderwerp" value="<? echo $onderwerp; ?>">

Ik denk dat ik alles heb vermeld, zoniet, plaats dan even een berichtje ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:07:14
 
F R

F R

13/05/2009 09:59:00
Quote Anchor link
Waar stuur je een 'id' op dan? Ik zie alleen 'onderwerp'.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:01:00
Quote Anchor link
if(isset($_GET["id"])){
$onderwerp = $_GET["id"];
} else {
$onderwerp = "";
}
probeer dat eens
 
F R

F R

13/05/2009 10:07:00
Quote Anchor link
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Het moet natuurlijk zijn $_GET["onderwerp"]
 
Henktrol

henktrol

13/05/2009 10:07:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 09:59:
Waar stuur je een 'id' op dan? Ik zie alleen 'onderwerp'.


Ja ik kan ook met blabla.php?onderwerp=Problemen met de site doen
Maar dat vind ik zo lang

Daarom gebruik ik blabla.php?id=Problemen met de site,
normaal gebruik ik dat ook met cijfers...


Ik zal dat met isset even proberen, had daar nog niet aan gedacht ;)
Jullie horen nog van mij :)


F R schreef op 13.05.2009 10:07:
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Het moet natuurlijk zijn $_GET["onderwerp"]


Nee juist niet, want er is niet altijd een id meegegeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door henktrol
 
F R

F R

13/05/2009 10:08:00
Quote Anchor link
@henk
In je voorbeeld hierboven gebruik je blabla.php?onderwerp
 

13/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 10:07:
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Welk probleem? Die notice is toch het probleem?
 
F R

F R

13/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
henktrol schreef op 13.05.2009 09:57:
Ik link dus naar het contactformulier met:
<a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

<input type="text" name="onderwerp" ...>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door F R
 
F R

F R

13/05/2009 10:13:00
Quote Anchor link
Tsja, misschien begrijp ik het niet zo goed, maar voorzover ik het kan zien stuurt henk 'onderwerp' op en probeert hij 'id' uit te lezen.
 

13/05/2009 10:16:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 10:13:
Tsja, misschien begrijp ik het niet zo goed, maar voorzover ik het kan zien stuurt henk 'onderwerp' op en probeert hij 'id' uit te lezen.

Owja, het is inderdaad $_GET['onderwerp']...
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:17:00
Quote Anchor link
fr niet bumpen aub.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
F R

F R

13/05/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Daarnaast, Henk, zal je de waarde die je opstuurt via <input> niet kunnen lezen dmv. een $_GET, maar standaard dmv $_POST tenzij je de form als 'get' de data laat opsturen: <form method='get'>
 
F R

F R

13/05/2009 10:24:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 13.05.2009 10:17:
fr niet bumpen aub.

Sorry?
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Geen twee bericht achter me kaar posten.
Gebruik de edit knop. :\
 
F R

F R

13/05/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Ah, excuus.
 
Henktrol

henktrol

14/05/2009 09:05:00
Quote Anchor link
Bedankt fvw! Het werkt :)

F R schreef op 13.05.2009 10:21:
Daarnaast, Henk, zal je de waarde die je opstuurt via <input> niet kunnen lezen dmv. een $_GET, maar standaard dmv $_POST tenzij je de form als 'get' de data laat opsturen: <form method='get'>


Je begrijpt het niet goed.
Ik heb een link naar het contactformulier: <a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

En dan komt in het onderwerp vakje te staan "Problemen met de site".

Snaps?

Nu werkt het wel :D Geen foutmelding meer!
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

14/05/2009 09:07:00
Quote Anchor link
Graag gedaan fenktrol ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.