if then probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:28:00
Quote Anchor link
Situatie: Klant ziet sms scherm voor zijn neus maar er zijn geen smsjes meer beschikbaar met reclame. Klant kan dan niet smsen normaal gesproken, maar nu wel.

Hoe krijg ik dit netjes voor elkaar?

Er zijn 3 situaties: Er is reclame dus de klant kan smsen, de reclame is op dus de klant kan niet smsen, de reclame staat op non-actief dus de klant kan niet smsen.

2 van de 3 zijn inmiddels gemaakt, maar die 3de (klant kan niet smsen omdat er geen smsjes meer zijn) krijg ik niet voor elkaar. Ik werk er nu al 2 dagen af en aan mee (ondertussen ook nog andere bugfixes toepassen), maar ik kom er echt niet meer uit.

Kan iemand mij plz helpen???

Hier de code die ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php
require('classes/class.mollie.php');

//Includes nodig voor connectie en uiterlijk
include "config.php";
include "header.php";

if(!empty($_POST)){

$eigen = $_POST['eigen'];
$ontvanger = $_POST['ontvanger'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$sms = new mollie();

//Random reclame scripting
$sql = "SELECT * FROM reclame ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
$clicks = $reclame['clicks'];
$max = $reclame['max'];

mysql_query("UPDATE reclame SET clicks = clicks+1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());

mysql_query("UPDATE reclame SET max = max-1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());


$query="INSERT INTO nummers (nummers) VALUES ('$ontvanger')";  
mysql_query($query) or die (mysql_error());

// Kies een gateway
$sms->setGateway(1);
$sms->setLogin('smsdienst', 'wachtww12');
$sms->setOriginator(''.$eigen.'');
$sms->addRecipients(''.$ontvanger.'');
$sms->setReference('12345');

// Verstuur het SMS-bericht
$sms->sendSMS(''.$bericht.'Gesp door:'.$rec.'');

if ($sms->success)
{

?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>SMS-bericht is succesvol verzonden!</b></span><br>';
    echo '<span><b>Klik <a href="send1.php">hier</a> om er nog een te verzenden.</b></span>';
}

else
{
?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>Het versturen van het SMS-bericht is niet gelukt!</b></span><br>';
}
}

else {
?>

<SCRIPT>
<!--
function checkData()

{
var correct = true
if (document.formulier.nummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.eigennummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.bericht.value == "") {correct = false; alert("Geef aub een bericht in")}

if (correct){alert("Het smsje word nu verzonden. Een moment geduld a.u.b")}
return correct }

function textCounter(field, countfield, maxlimit) {
if (field.value.length > maxlimit) // if too long...trim it!
field.value = field.value.substring(0, maxlimit);
// otherwise, update 'characters left' counter
else
countfield.value = maxlimit - field.value.length;
}
//-->
</script>
<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);

if (empty($num))
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="120"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
</table>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!">
</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
}

?>

</div>
<?php include "footer.php";?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:25:57
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 20:36:00
Quote Anchor link
om welke if gaat het nu dan? ik zie er 20?

daarnaast ik den dat het om

if (empty($num)) { gaat

0 = ook iets. 0 is niet empty.

beter gebruiken:

if ($num > 0) {
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:39:00
Quote Anchor link
jah, sorry voor mijn ietswat onduidelijke scripting en rare volgorde, ik probeer dit eerst eens te laten werken en dan ff netjes in elkaar zetten;)

Als ik if ($num > 0) { erin zit krijg ik gelijk te zien dat er geen smsjes meer beschikbaar zijn, en dat terwijl er toch nog 98 smsjes van mijn reclame is die actief staat. Hij zou dus het sms formulier moeten laten zien.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 21:17:00
Quote Anchor link
mijn fout.

if (!$num > 0)

of

if ($num < 1)

of

if ($num == 0) {

persoonlijk vind ik de eerste het leukst.
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num['max'];
if (!$maxnum > 0)
{

?>


Zou dan moeten werken nietwaar? Niet dus:(.. tabel max staat in hoeveel smsjes er nog zijn. Bij 0 moet hij iets laten zijn, alles boven 0 moet er gesmst kunnen worden.
 
M Ypma

M Ypma

27/11/2008 23:00:00
Quote Anchor link
dat werkt niet, je fetchedn ergens je resultaten, je telt alleen he taantal records en probeert daar een kolom op aan te spreken, dat gaat niet. haal ['max'] eens weg
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num;
if (!$maxnum > 0)
{

?>

of ingekort:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
if (!$num> 0)
{

?>

werkt ook niet

Zelf wel even een klein foutje eruit gehaald. Hij neemd nu de id van de reclame mee als post zodat hij die ook in de sms zet, ipv de random controlle doen bij het uitgaan van het smsje (na de invoer)

EDIT:

Zelf nog wat gepuzeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$idrec = $num['max'];

$a = '0';

if($idrec == $a)
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
$sql = "SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja' ORDER BY RAND() LIMIT 0,1 ";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="110"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="idrec" VALUE="<?php echo "$id";?>">
<tr><td></td><td><INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!"></td></tr>
</table>

</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
?>

</div>


Raar spul, dat vergelijken:S Het werkt trouwens nog steeds niet:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 06:29:00
Quote Anchor link
Probleem opgelost:)

Ik heb nu na de verzending en de update's van de database een stukje if erin gezet en voor wie geintreseerd is, hier komtie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$check_sql = "SELECT max FROM reclame WHERE ID = '$id'";
$check_result = mysql_query($check_sql, $connection) or die ('Er is iets fout gegaan met het controleren of u ip wel geldig is; ' . mysql_error());

if ((mysql_fetch_array($check_result)) != 0) {
$sql = "UPDATE reclame SET actief = 'nee' WHERE ID = '$id'";        
$result = mysql_query($sql);
}


Werkt prima:).. thnx iig:)
 
Thijs Damen

Thijs Damen

28/11/2008 08:56:00
Quote Anchor link
I:k ben blij dat het opgelos is sam. en wat doe jij zo laat nog op :P

Volgende keer als je zoioets tegen komt probeer je code wat in te korten.

Veel code geven is natuurlijk geen probleem maar probeer wel aan te geven wat er precies niet werkt en waar dat dan staat.

een "if werkt niet" in 148 regens code met 8 if'jes. dan kijken we de verkeerde kant op.

Verder, veel succes :)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 09:45:00
Quote Anchor link
haha geeft niet:).. ik zal in het vervolg iig wat minder code en meer uitleg geven:).. Dankzij jouw hulp ben ik hier iig achter gekomen. Zat zelf dus ook in de verkeerde richting, en achteraf gezien was het eigenlijk niet echt lastig;)

En zo laat wakker?? Zo vroeg zou je bedoelen haha.. ik werk vanaf 22:00 tot 10:00 aan de site's. Mijn 'vrije tijds besteding';)

resultaat is nu wel dat iedereen over de hele wereld onbeperkt GRATIS kan smsen:) En dan is het fijn om positieve reacties te horen:)
 
Daan

Daan

28/11/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Dit komt van Google:

Verboden gebruik. U mag niet, en mag een derde partij hiertoe niet autoriseren of aanmoedigen: (i) direct of indirect vragen, Referentiegebeurtenissen of vertoningen van of klikken op een Advertentie, Link, Zoekresultaat of Referentieknop (inclusief zonder beperking door te klikken op “play” voor een videoAdvertentie) genereren via een automatisch, bedrieglijk, frauduleus of ander ongeldig middel, inclusief maar niet beperkt tot herhaalde handmatige klikken, het gebruik van robots of andere automatische query tools en/of door de computer gegenereerde zoekvragen, en/of het ongeautoriseerde gebruik van optimalisatieservices en/of software van andere zoekmachines;

Bron: https://www.google.com/adsense/localized-terms

Ik snap er niet alles van, maar volgens mij houdt dat in dat je de gebruiker niet mag vragen om op een advertentie te klikken. En al helemaal niet door de gebruiker daarmee extra gratis sms'jes te geven.. ;)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Aangepast, thnx:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.