if then

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »
Stef Segers

Stef Segers

08/10/2008 13:26:00
Quote Anchor link
Hey allen,

Ik ben bezig met een platte html website om te zetten naar 2 talig. Omdat er niet op elke pagina veel tekst gebruikt wordt lijkt het me niet handig de complete website in 2 directories te plaatsen in 2 talen. Een aanpassing moet dan worden door gevoerd in beide pagina's (NL en ENG).
Ik heb een oplossing bedacht. Een pagina bijvoorbeeld "over ons" heeft een klein stukje tekst en wat foto's. Ik zou in de pagina een stukje php kunnen opnemen:

IF domein.nl/overons.php of domein.nl/overons.php?LANG=NL THEN
"nederlandse html"
ELSE domein.nl/overons.php?LANG=ENG THEN
"Engelse tekst in HTML"

Ik kom wel uit het eerste stukje maar de rest niet helemaal

Dit is wat ik heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?PHP
$language
= $_GET['LANG'];

if ($language == "NL" || "") {
    echo "Nederlands";
}

else if ($language == "ENG")
{

    echo "English";
}

?>


Overigens kan ik nu geen HTML plaatsen achter de ECHO.

Kan iemand me een stuk verder helpen?

Stef
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:01:39
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Ik zou het zo aanpakken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

$talen = array('NL' => 'Nederlands',
                'ENG' => 'Engels');

if(isset($_GET['LANG']) and isset($talen[$_GET['LANG']]))
{

     $language = $_GET['LANG'];
}

else
{
    $language = 'NL';
}


echo $talen[$language];
?>
 
Stef Segers

Stef Segers

08/10/2008 13:46:00
Quote Anchor link
Hey SanThe,

Super!

Echter waar kan ik mijn HTML ENG en waar de NL kwijt?

Stef
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 13:51:00
Quote Anchor link
Als je inderdaad weinig tekst hebt en het niet in een database zet dan is dit een voorbeeldje van hoe het zou kunnen. Op deze manier is het ook heel eenvoudig om er nog een taal aan toe te voegen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

$talen = array('NL' => array('titel' => 'Welkom beste bezoeker',
                            'tekst' => 'Dit is een tekst om te testen',
                            'taal' => 'Nederlands'),
                'ENG' => array('titel' => 'Welcome dear visitor',
                            'tekst' => 'This text is for testing only',
                            'taal' => 'Englisch')
            );


if(isset($_GET['LANG']) and isset($talen[$_GET['LANG']]))
{

     $language = $_GET['LANG'];
}

else
{
    $language = 'NL';
}


echo '<html>'; // en de rest van de html
echo $talen[$language]['titel'] . '<br/><br/>' . $talen[$language]['tekst'] . '<br/>' . $talen[$language]['taal'];
echo '</html>'; // en de rest van de html om af te sluiten
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

08/10/2008 13:54:00
Quote Anchor link
vervolgens kun je met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
if($language == "NL")
{
nederlandse tekst
}

elseif($language == "ENG")
{
engelse tekst
}


klooien
 
Stef Segers

Stef Segers

08/10/2008 13:57:00
Quote Anchor link
Hey Nils en San,

Kan ik in de teksten dan ook mijn HTML kwijt?

dus bijv.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="tekst_rechts"><h2 align="right">Over ons</h2>
        <img src="/images/contentTop.gif" alt="" height="25" width="300" border="0">
        <p><b>blkabablbal</b></p>

etc etc
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Tuurlijk.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div id="tekst_rechts"><h2 align="right"><?php echo $talen[$language]['over_ons']; ?></h2>
        <img src="/images/contentTop.gif" alt="" height="25" width="300" border="0">
        <p><b><?php echo $talen[$language]['bladiebla']; ?></b></p>

Of gewoon de hele regel in een echo zetten.
 
Stef Segers

Stef Segers

08/10/2008 16:01:00
Quote Anchor link
Het lukt me bijna, ik krijg alleen geen includes in mijn teksten

Ik heb bijvoorbeeld een NL en ENG menu gemaakt. beide in een los bestand geplaatst.

<!--#include file="menu_nl.inc" -->'

zelfde geldt ook voor de footer en metatags.

Hoe kan ik deze wel opnemen in de teksten?


Stef
 
/home/joost

/home/joost

08/10/2008 16:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div><?php include('header.php'); ?></div>
<div><?php include('middentekst.php'); ?></div>
<div><?php include('footer.php'); ?></div>


mvg Joost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:10:00
Quote Anchor link
Stef Segers schreef op 08.10.2008 16:01:
Het lukt me bijna, ik krijg alleen geen includes in mijn teksten

Dat gaat ook niet in een tekst.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo 'tekst.........';
include('.....');
echo 'verder ......';
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Stef Segers

Stef Segers

08/10/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Hoi San,

Ik snap, maar ik heb 2 talen menu's remember? Afhankelijk van de taal moet er dus een keuze worden gemaakt.

Dus in de ENG website moet de Engelse menu te voorschijn komen en voor de NL de nederlandse

echo
include
echo gaat dus niet werken
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:24:00
Quote Anchor link
Simpel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$talen
= array('NL' => array('titel' => 'Welkom beste bezoeker',
                            'tekst' => 'Dit is een tekst om te testen',
                            'taal' => 'Nederlands',
                            'menulink' => 'menunederlands.php'),
                'ENG' => array('titel' => 'Welcome dear visitor',
                            'tekst' => 'This text is for testing only',
                            'taal' => 'Englisch',
                            'menulink' => 'menuengels.php')
            );

include($talen[$language]['menulink']);
?>
 
Stef Segers

Stef Segers

09/10/2008 09:09:00
Quote Anchor link
Helemaal goed! super bedankt voor alle inzet aan jullie zijde!

Stef

het resultaat komt binnenkort op www.dejavureportage.nl
 
Stef Segers

Stef Segers

13/10/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Hey San,

Ik heb nog even een vraagje.... Ik heb een php scriptje gemaakt welke ik in een apart bestand geplaatst heb. Dit is een directory listing scriptje.

Ik heb dit dirlist.php genoemd.

Ik heb nu de include toegevoegd zoals je hierboven omschreven hebt, maar dat werkt niet. Ik krijg dat de inhoud van het script te zien ipv dat hij heb uitvoerd.

Ik heb daarom dan de echo een include of require geprobeerd, maar dat geeft hetzelfde probleem.

Ik hoop dat het wel mogelijk is een extern php script aan te roepen?

Stef
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

13/10/2008 16:43:00
Quote Anchor link
uhm.... include je hem wel juist? dus dan...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("dirlist.php");
 ?>

tenzij het in een mapje staat dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("/mapnaam/dirlist.php");
 ?>
 
Ivo K

Ivo K

13/10/2008 16:44:00
Quote Anchor link
wat voor bestand roep je op ?

CSS word door PHP inderdaad als tekst weergegeven, maar daar voor bestaat <link> of bij css file import.
 
Stef Segers

Stef Segers

13/10/2008 19:15:00
Quote Anchor link
Hey San,

Ik heb inderdaad een .php bestandje gemaakt van het script.
dmv de include zoals je m omschreef heb ik m toegevoegd..

Hier mijn code..

dirlisting.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
function getFiles($path) {
   //Function takes a path, and returns a numerically indexed array of associative arrays containing file information,
   //sorted by the file name (case insensitive).  If two files are identical when compared without case, they will sort
   //relative to each other in the order presented by readdir()
   $files = array();
   $fileNames = array();
   $i = 0;
  
   if (is_dir($path)) {
       if ($dh = opendir($path)) {
           while (($file = readdir($dh)) !== false) {
               if ($file == "." || $file == "..") continue;
               $fullpath = $path . "/" . $file;
               $fkey = strtolower($file);
               while (array_key_exists($fkey,$fileNames)) $fkey .= " ";
               $a = stat($fullpath);
               $files[$fkey]['size'] = $a['size'];
               if ($a['size'] == 0) $files[$fkey]['sizetext'] = "-";
               else if ($a['size'] > 1024) $files[$fkey]['sizetext'] = (ceil($a['size']/1024*100)/100) . " K";
               else if ($a['size'] > 1024*1024) $files[$fkey]['sizetext'] = (ceil($a['size']/(1024*1024)*100)/100) . " Mb";
               else $files[$fkey]['sizetext'] = $a['size'] . " bytes";
               $files[$fkey]['name'] = $file;
               $files[$fkey]['type'] = filetype($fullpath);
               $fileNames[$i++] = $fkey;
           }
           closedir($dh);
       } else die ("Cannot open directory:  $path");
   } else die ("Path is not a directory:  $path");
   sort($fileNames,SORT_STRING);
   $sortedFiles = array();
   $i = 0;
   foreach($fileNames as $f) $sortedFiles[$i++] = $files[$f];
  
   return $sortedFiles;
}

$files = getFiles("./NEW");
foreach ($files as $file) print "<a href=\"new.php?naam=$file[name]\">$file[name]</a><br>\n";


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>DejaVu Reportage</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<script type="text/javascript" src="/includes/fotofadein.js"></script>
</head>

<body>
<?php
$arrStr
= explode("/", $_SERVER['SCRIPT_NAME'] );
$arrStr = array_reverse($arrStr );
?>

<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

$talen = array('NL' => array('titel' => '<div id="tekst_rechts"><h2 align="right">Nieuwe foto&acute;s</h2>',
                            'menu' => 'menu_nl.php'),
                            
                'ENG' => array('titel' => '<div id="tekst_rechts"><h2 align="right">New pictures</h2>',
                            'menu' => 'menu_eng.php'),
            );


if(isset($_GET['LANG']) and isset($talen[$_GET['LANG']]))
{

     $language = $_GET['LANG'];
}

else
{
    $language = 'NL';
}


echo '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl">
    <head>
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
        <title>DejaVu Reportage</title>
        <link href="/css/dejastyle2.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />'
;
include('../includes/metatags.inc');
echo    '<script type="text/javascript" src="/includes/fotofadein.js"></script>
    </head>
    <body>
        <div id="distance"></div>
        <div id="container">
        <div id="language"><a href="'
;

echo $arrStr[0];
echo '?LANG=NL">nederlands</a> / <a href="';
echo $arrStr[0];
echo '?LANG=ENG">english</a></div>    
        
        <div align="center"><table width="800" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
   <td id="content_cell">'
;
  
  
  
echo $talen[$language]['titel'];
require "dirlisting.php";

echo '</div><div id="NEW">';

if(!isset($_GET["naam"])){;
echo '<img src="/images/intro_new.jpg" width="400" height="300" />';
}
else {;
echo '<iframe style="border: medium none ; background-color:FFFFFF;" src="/NEW/<?php PRINT $_GET["naam"]; ?>/iframe.html" title="Slideshow" frameborder="0" height="370" width="500" scrolling="no"></iframe>';
};

echo '</div>';

include($talen[$language]['menu']);


echo '</div>
    </td>
  </tr>'
;
include('footer.inc');
echo '
</table>
</div>
</body>
</html>
'
;
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.