if/else probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 00:37:27
Quote Anchor link
Beste leden ik heb nu een probleem met een coupon script.

Het moet zo werken:
1) Vul je de coupon code in en drukt activeer.
2) De code is juist u heeft nu ... ontvangen.

Als je een foute code invult krijg je dat de code onjuist is.

Maar als ik de zelfde code weer wil intypen en druk activeer komt het er alsnog, dus er werkt iets niet, kunnen jullie me helpen?

Dit is de stuk code:

Quote:
$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['used'];

if(isset($_POST['submit'])){


if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4" AND $used != 0){
echo 'De coupon code is onjuist!';
}

elseif($used != 0){
echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
}

else{

mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());

echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';

}
}
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:49:46
 
G P

G P

29/12/2011 00:50:13
Quote Anchor link
Verander
$used = $used['used'];
Door
$used = $used['coupon'];
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 00:59:25
Quote Anchor link
Bedankt, maar als ik nu een foute code invul, dan staat er dat ie reeds ingewisseld is.

Dat klopt toch niet?
Hoe los ik da dan op?
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:08:05
Quote Anchor link
Als in jouw eerste post 2e if() $used geen nul is is ie al ingewisseld.
elseif($used != 0){
echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';

Dan is ie ook al ingewisseld in de eerste if().
if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4" AND $used != 0){
echo 'De coupon code is onjuist!';
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:13:19
Quote Anchor link
Ik kom er niet echt uit.

Ik wil gewoon dat het werkt met 2 dingen.

1 die kijkt of het een bestaande code is, zoja dan kijkt ie of ie al gebruikt is.
Gewijzigd op 29/12/2011 01:18:01 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:22:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
if(code is onjuist)
{
    code is onjuist
}
else
{
    if(used != 0)
    {
        ingewisseld
    }
    else
    {
        beloning en used veranderen
    }
}
Gewijzigd op 29/12/2011 01:23:00 door - SanThe -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:23:32
Quote Anchor link
Ik zal het proberen.

EDIT: Als ik nu bijv "hh" invoer dan krijg ik alsnog reeds ingewisseld.
Gewijzigd op 29/12/2011 01:28:27 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:30:33
Quote Anchor link
Dat kan niet als die code onjuist is.
Laat je script eens zien.
Wel graag tussen [code] en [/code] tags.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:32:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?
//code opvragen

$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";


//post

$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['coupon'];

if(isset($_POST['submit'])){


if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4")
{

        echo 'De coupon code is onjuist!';
}

else
{
    if($used != 0)
    {

        echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
    }

    else
    {
        mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
        echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
    }
}
               }



?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 01:47:30
Quote Anchor link
Dit:
if($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4")

Moet wel uit de $_POST komen.

Aangezien de code al op regel 4 staat kan dit zo:
if(isset($_POST['code']) == false or $_POST['code'] != $code)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 01:51:18
Quote Anchor link
Nu geeft ie zelfs de juiste code onjuist aan.

Hier het hele script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/


session_start();

ob_start();

include("./_menu_l.php");

?>



<table border='0' cellspacing='1' width='96%' bgcolor='#000' align="center">
<tr>
                    <td class='top' colspan='2'>
                        Coupon activeren
                    </td>
                    

</tr>
<tr>
<td class='inhoud'>


<center>

<?
[code]<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/


session_start();

ob_start();

include("./_menu_l.php");

?>



<table border='0' cellspacing='1' width='96%' bgcolor='#000' align="center">
<tr>
                    <td class='top' colspan='2'>
                        Coupon activeren
                    </td>
                    

</tr>
<tr>
<td class='inhoud'>


<center>

<?
//code opvragen

$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";


//post

$used2 = mysql_query("SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
$used1 = mysql_fetch_assoc($used2);
$used = $used1['coupon'];

if(isset($_POST['submit'])){


if(isset($_POST['code']) == false or $_POST['code'] != $code)
{

        echo 'De coupon code is onjuist!';
}

else
{
    if($used != 0)
    {

        echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
    }

    else
    {
        mysql_query("UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID) or die(mysql_error());
        echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
    }
}
               }



?>


<br /><br />

Hier kun je je coupon code verifieren, deze coupon codes worden gegeven bij speciale activiteiten/feestdagen.
<br />
<form method='post' action='coupon.php'>
<input type='text' name='submit'>
<br>
<input type='submit' name='submit' value='Activeer coupon' tabindex='9' />
</form>
</center>

</td>
</tr>
</table>

<?
include ("_menu_r.php");
?>

 
G P

G P

29/12/2011 01:58:16
Quote Anchor link
Was net iets te laat ;)
Gewijzigd op 29/12/2011 01:59:11 door G P
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:01:02
Quote Anchor link
Gunther Peters bij jou scriptje, zegt hij bij niks invullen en foute code: reeds ingewisseld.
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:06:53
Quote Anchor link
<input type='text' name='submit'>
Moet natuurlijk zijn:
<input type='text' name='code'>

Waar komt ID vandaan die in de query staat?
Gewijzigd op 29/12/2011 02:07:09 door - SanThe -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:08:18
Quote Anchor link
Die word geinclude vanuit menu_l en dat is dus de user id

Toevoeging op 29/12/2011 02:11:37:

Maar nu krijg ik weer: Reeds ingewisseld ook al is de code leeg of niet bestaande.

hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?
//code opvragen
$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";

// Controleer op POST
$_POST['submit'] = isset($_POST['submit']) ? $_POST['submit'] : NULL;
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && $_POST['submit']){
    // Controleer de code
    if ($code != "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4"){
        echo 'De coupon code is onjuist!';
    }
else {
        // Controleer Coupon al gebruikt
        $sql = "SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID." LIMIT 1";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $used = mysql_fetch_assoc($query);
        if ($used['coupon'] != '0'){
            echo 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
        }
else {
            // Coupon is nog niet gebruikt en code is juist
            $sql = "UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID." LIMIT 1";
            mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            echo 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
        }
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:19:06
Quote Anchor link
Dit is weer de oude if().
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:21:27
Quote Anchor link
Bij die nieuwe is alles onjuist :S
 
G P

G P

29/12/2011 02:23:01
Quote Anchor link
Ok, probeer dit eens, het is maar snel in elkaar gestoken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php

/**
 *****************************************************************************************************************
 *    coupon.php                                                 *
 *                                                         *
 *    Deze script is gemaakt door Anthony Bijlsma                                 *                
 *    Deze script mag niet gebruikt worden zonder toestemming van Anthony Bijlsma.                 *
 *    Mocht u als nog gebruik maken van het script en wij erachterkomen zal er actie worden ondernomen         *
 *    Copyright © 2011-2012 Anthony Bijlsma - alle rechten voorbehouden.                     *
 *                                                                     *
 *****************************************************************************************************************
*/

// Start een sessie

session_start();

// Ophalen van menu links
require("./_menu_l.php");

//code opvragen
$code = "MRYXMAS-ALB2011-XDGR4f4";

//Controleer op POST
$_POST['submit'] = isset($_POST['submit']) ? $_POST['submit'] : NULL;
$showText = '';
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && $_POST['submit']){
    // Controleer de code
    $_POST['code'] = isset($_POST['code']) ? $_POST['code'] : NULL;
    if ($_POST['code'] != $code){
        $showText = 'De coupon code is onjuist!';
    }
else {
        $sql = "SELECT coupon FROM speldata WHERE id=".ID." LIMIT 1";
        $query = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        $used = mysql_fetch_assoc($query);
        if ($used['coupon'] != '0'){
            $showText = 'Je hebt deze code reeds ingewisseld.';
        }
else {
            // Coupon nog niet gebruikt
            $sql = "UPDATE speldata SET coupon=coupon+1, bankmoney=bankmoney+5000000, credits=credits+10 WHERE id=".ID." LIMIT 1";
            mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            $showText = 'De coupon code was juist, je hebt nu 10 credits en $5.000.000 bankgeld ontvangen!';
        }
    }
}


echo '<table border="0" cellspacing="1" width="96%" bgcolor="#000" align="center">
    <tr>
        <td class="top" colspan="2">Coupon activeren</td>
    </tr>
    <tr>
        <td class="inhoud">
            <center>
                '
.$showText.'<br /><br />
                Hier kun je je coupon code verifieren, deze coupon codes worden gegeven bij speciale activiteiten/feestdagen.<br />
                <form method="post" action="coupon.php">
                    <input type="text" name="code" id="code" /><br>
                    <input type="submit" name="submit" id="submit" value="Activeer coupon" tabindex="9" />
                </form>
            </center>
        </td>
    </tr>
</table>'
.PHP_EOL;

// Ophalen van menu rechts
require("_menu_r.php");

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:24:06
Quote Anchor link
Je bent moeilijk te volgen omdat je elke keer een compleet andere code laat zien. Hou het bij één script en laat die zien.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

29/12/2011 02:25:43
Quote Anchor link
Die werkt helemaal.
Fantastisch!

Bedankt.
Gewijzigd op 29/12/2011 02:26:04 door Dylan Zoethout
 
- SanThe -

- SanThe -

29/12/2011 02:28:02
Quote Anchor link
Snap je het nu ook want van zomaar overnemen leer je niet veel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.