Iframe: automatisch juiste afmetingen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

27/07/2010 19:52:27
Quote Anchor link
Ik heb (alweer) een vraag. Deze keer over een Iframe.

Ik wil dat mijn Iframe zich automatisch aanpast aan de grote van het scherm van de lezer/kijker. Is hier een script voor?

mvg,
Jurrian Nijland

Topic titel aangepast. Zorg voortaan zelf voor een duidelijke titel![/modedit]
Gewijzigd op 28/07/2010 14:37:18 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 02:41:03
 
Joakim Broden

Joakim Broden

27/07/2010 19:53:16
Quote Anchor link
door width/height op 100% te zetten.

Toevoeging op 27/07/2010 19:53:18:

door width/height op 100% te zetten.

Edit: Vet de bump functie werkt! ik poste per ongelukt 2 achter elkaar een bericht ivm met internet uitval, en kreeg automatisch Toevoeging op blabla in mijn eerste bericht.
Gewijzigd op 27/07/2010 19:55:06 door Joakim Broden
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

27/07/2010 19:54:38
Quote Anchor link
Oetzie en mijn achternaam op 27/07/2010 19:53:16:
door width/height op 100% te zetten.

Toevoeging op 27/07/2010 19:53:18:

door width/height op 100% te zetten.
\
O grapje, bedankt.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

27/07/2010 21:33:28
Quote Anchor link
je kan dan beter een gewone frameset gebruiken ipv een iFrame. Waarom wil je trouwens een iFrame? Heeft meer nadelen dan voordelen..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

27/07/2010 23:07:42
Quote Anchor link
Je kan beter gewoon geen iframe gebruiken!

1. Iframe's zijn verouderd (komen uit de prehistorie *licht overdreven*)
2. Zijn een mogelijk risico tot hacken van je site (Meer info).
Gewijzigd op 27/07/2010 23:09:50 door Wouter De Schuyter
 
Michael -

Michael -

27/07/2010 23:43:36
Quote Anchor link
Terence: Leuk dat je zegt dat ie geen iFrames moet gebruiken, maar licht dit dan ook toe. Zeg 'm niet om frameset's te gebruiken want dat is in mijn ogen nog veel erger.

Paradox: Interessante link. Jammer dat ik verder nergens op internet kan vinden dat iframes nou echt gevaarlijk zijn. Hooguit dat ze vaak worden toegevoegd aan je site door hackers. Waarom zouden anders Google en Hotmail (om maar voorbeelden te noemen) ook iFrames gebruiken.
 
Nibu lez

Nibu lez

28/07/2010 02:50:22
Quote Anchor link
Dit gebruiken ze zodat het systeem goed en zo simpel mogelijk werkt ;)
 
Michael -

Michael -

28/07/2010 02:55:19
Quote Anchor link
Nibu lez op 28/07/2010 02:50:22:
Dit gebruiken ze zodat het systeem goed en zo simpel mogelijk werkt ;)

Bedankt voor je nutteloze reactie.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

28/07/2010 12:44:12
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

28/07/2010 13:20:06
Quote Anchor link
Tur min op 28/07/2010 02:55:19:
Nibu lez op 28/07/2010 02:50:22:
Dit gebruiken ze zodat het systeem goed en zo simpel mogelijk werkt ;)

Bedankt voor je nutteloze reactie.


En jij ook bedankt voor je nutteloze reactie.

Iframes kunnen best gebruikt worden, maar er zijn een hoop mensen met een sterke mening erover. Een idee is uitleggen waarom je iframes wilt gebruiken, zodat we eventuele alternatieven kunnen bedenken voor je.
 
Michael -

Michael -

28/07/2010 13:28:49
Quote Anchor link
Wesley Overdijk op 28/07/2010 13:20:06:
Tur min op 28/07/2010 02:55:19:
Nibu lez op 28/07/2010 02:50:22:
Dit gebruiken ze zodat het systeem goed en zo simpel mogelijk werkt ;)

Bedankt voor je nutteloze reactie.


En jij ook bedankt voor je nutteloze reactie.

Ik draag graag ook een steentje bij.

Para: Ik zal de links eens doornemen. Google gebruikt 't ook bij zijn afbeeldingen, maar goed. Beetje vreemd dat 't onveilig is en grote bedrijven 't gewoon gebruiken.
 

28/07/2010 13:29:23
Quote Anchor link
Paradox - op 28/07/2010 12:44:12:
@Tur Min;
- Hotmail is gemaakt door Microsoft, dat zegt genoeg. Kijk naar windows....

Drogreden. En dus onzin.

Het is dus niet per definitie onveilig. Het is maar net hoe onveilig je het maakt. Als er allemaal beveiliging op zit, dan is het oké.

(Trouwens, windows servers hebben geen problemen met jails. Op linux servers kan je soms zo makkelijk de webroot van andere uitlezen (slechte jail dus), op Windows in principe niet.)
Gewijzigd op 28/07/2010 13:33:57 door
 
Angelo sijbel

angelo sijbel

04/12/2010 13:20:03
Quote Anchor link
hallo iedereen,
Ik heb een ontwerp van onze gymvereniging gemaakt in photoshop, gesliced in illustrator en nu wil ik verwerken met Frontpage. Nadeel echter is dat wanneer ik tekst wil invoeren in de middelste cel, de twee aan weerszijden niet meegaan naar beneden. Wie heeft daar een oplossing voor, adviezen, etc.?
alvast bedankt!
angelo

Toevoeging op 04/12/2010 13:24:04:

ik heb hier even een voorbeeldje neergezet...
www.sss-elburg.nl/testpagina1.jpg
 
Michael -

Michael -

04/12/2010 15:21:56
Quote Anchor link
Angelo sijbel op 04/12/2010 13:20:03:
hallo iedereen,
Ik heb een ontwerp van onze gymvereniging gemaakt in photoshop, gesliced in illustrator en nu wil ik verwerken met Frontpage. Nadeel echter is dat wanneer ik tekst wil invoeren in de middelste cel, de twee aan weerszijden niet meegaan naar beneden. Wie heeft daar een oplossing voor, adviezen, etc.?
alvast bedankt!
angelo

Toevoeging op 04/12/2010 13:24:04:

ik heb hier even een voorbeeldje neergezet...
www.sss-elburg.nl/testpagina1.jpg

Je kunt beter even een nieuwe topic aanmaken ipv reageren in een topic van een halfjaar geleden.
 
The Force

The Force

04/12/2010 18:40:48
Quote Anchor link
In PHP kan je ook beveilingslekken krijgen, volgens de redenatie van sommigen hier zou je dan geen PHP mogen gebruiken? Onzin...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.