iframe (ontzichtbaar)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

13/05/2011 17:49:36
Quote Anchor link
Als je een iframe hebt, dan zie je de zijbalken van het frame.
Nu wil ik dus, dat het net alsof lijkt dat de pagina (van je iframe) lijkt alsof het gewoon een onderdeel is van de echte pagina.

Deze code werkt niet:

<iframe src="http://www.***.nl/forum.php?topic=12"></iframe>

En moet ik anders misschien iets anders gebruiken om een pagina, in mijn pagina, te laten zien?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:48:36
 
Veur Heur

Veur Heur

13/05/2011 18:12:00
Quote Anchor link
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>
Gewijzigd op 13/05/2011 18:12:54 door Veur Heur
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 18:12:03
Quote Anchor link
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

13/05/2011 18:18:06
Quote Anchor link
Opolo Webdesign op 13/05/2011 18:12:00:
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>


Dit werkt niet dan krijgt je een best klein scherm (tenminste met Google Chrome en Safari)

Toevoeging op 13/05/2011 18:18:51:

Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?
Gewijzigd op 13/05/2011 18:19:05 door Tom aan t Goor
 
Michael -

Michael -

13/05/2011 18:19:24
Quote Anchor link
Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


Yup daarom wordt 't ook steeds vaker weer gebruikt. Ook door grote bedrijven als hotmail, google, youtube, etc. Google Maps en Youtubes filmpjes zitten steeds vaker in iframes.

Tom Tom op 13/05/2011 18:18:06:
Opolo Webdesign op 13/05/2011 18:12:00:
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="#"></iframe>


Dit werkt niet dan krijgt je een best klein scherm (tenminste met Google Chrome en Safari)

Toevoeging op 13/05/2011 18:18:51:

Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?


Ben jij verbannen van de zoekmachines of zo? Even zoeken op "iframe" of "html iframe" en je had dat van die border gevonden. Ook zie je dan dat je width en height kan gebruiken om de grote van iframe in te stellen.

Divs is op het begin lastig, maar als je 't eenmaal door hebt ben je toch blij dat je 't hebt geleerd. Dus waag eens een poging om het te gaan leren.
Gewijzigd op 13/05/2011 18:22:34 door Michael -
 
Bart Bart

Bart Bart

30/06/2011 08:25:49
Quote Anchor link
Quote:
met divs :(
ik heb echt een hekel aan divs omdat ik er best slecht in ben, maar met divs kan je toch geen "groote geen van een andere pagina" instellen?


Div's zijn heel handig als je ze met css positioneert.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

30/06/2011 12:20:12
Quote Anchor link
Het is mij niet echt duidelijk of je een hele pagina in een iframe wilt laden of een gedeelte ervan. Maar om een pagina te laden dien je deze code te gebruiken:

<iframe src="***JOUW LINK***" width="***BREEDTE IN PIXELS***" height="***HOOGTE IN PIXELS***" frameborder="0">
</iframe>

Toevoeging:

Breedte en hoogte kunnen ook in procenten.

Als je een gedeelte van een andere pagina direct wilt kopiëren met de inhoud erbij. Dan raad ik je aan om een aantal tutorials te volgen over "Screen Scraping". Maar aangezien jij al moeite hebt met het tonen van divs kan je dit laatste gedeelte negeren. Maar misschien handig voor de liefhebber.
Gewijzigd op 30/06/2011 12:21:08 door Jack Sierkstra
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/06/2011 15:03:18
Quote Anchor link
Dennis meijer op 13/05/2011 18:12:03:
Werk alstublieft niet met iframes tenzij je een heel eind terug in de tijd leeft.

Gebruik divs: Tutorial


Ben ik het niet met je eens. iFframes kun je nog best gebruiken. Het licht er alleen aan hoe je ze gebruikt.
 
Michael -

Michael -

30/06/2011 17:25:29
Quote Anchor link
Wat is het nut om ineens weer actief te gaan reageren in een topic van 6 weken oud?
De vraag van de TS is waarschijnlijk al opgelost dus niet meer reageren.
(Waarom worden topics naar een maand inactief ook niet automatisch op slot gezet. Weer een gemis.)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.