iFrame pagina naar website url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten

Maarten

19/10/2009 13:17:00
Quote Anchor link
Hallo, ik wist niet precies welke onderwerp ik het moest geven, en waar ik het moest posten!
Ik zoek naar een script dat als iemand de pagina bezoekt in een iFrame vanaf de website http://www.voorbeeld.nl/ dat hij dan naar de website http://www.andervoorbeeld.nl/ word door gestuurt!
Ik heb al een beetje rond gezocht, maar kon niks vinden (alles bleef in die iFrame)

Het script mag in .htaccess, php, html of wat anders zijn ;)

Mvg.
Maarten / Wiejeben
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 13:16:44
 
Jaron T

Jaron T

19/10/2009 13:25:00
Quote Anchor link
<iframe src="http://andervoorbeeld.nl/"></iframe>
 
Maarten

Maarten

19/10/2009 13:59:00
Quote Anchor link
Nee, niet zo... mechien verkeert uitgelegt, maar daar ben ik ook niet zo goed in :(
Voorbeeld: Ik heb een website, (http://www.voorbeeld.nl/paginameiframe.html) in die iframe worden dingen weer gegeven vanaf de website http://www.voorbeeld.nl/extra/1.htm, op 1.htm staat een link naar http://www.voorbeeld.nl/doorsturen/phpnet.php, iemand klikt op die link, en komt op die pagina, op die pagina staat het script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php header("Location: http://www.php.net/") ?>
. Maar, die gene die die pagina bezoekt, blijft in die iFrame, maar dan op de website php.net.

Nu wil ik dat als hij op die pagina komt, en dat hij het bezoekt vanaf een iFrame, dat hij dan de website verlaat en naar php.net gaat.

Is dit duidelijk ? Of ben ik een beetje vaag in mijn uitleg???
 

19/10/2009 14:29:00
Quote Anchor link
Je kan die link naar doorsturen met een target _parent of _top proberen.
Anders zou je met javascript moeten klooien ofzo.
Wat zit er in dat iframe en wat is dat voor pagina waar die op zit?
 
Jaron T

Jaron T

19/10/2009 15:00:00
Quote Anchor link
Quote:
mechien verkeert uitgelegt

misschien verkeerd uitgelegd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.