Iframe plaatsen/stylen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »
Jerry php

Jerry php

07/06/2013 09:01:02
Quote Anchor link
Beste mensen,

eindelijk heb ik mijn iframe werkend, alleen nu gaat hij nog niet helemaal soepel op de website. hij past de style van de bestaande website aan, en dat moet natuurlijk niet.

zie: www.ikprint.nl

daar zie je aan de zijkant een balk, die moet position fixed zijn en dan gewoon meescrollen, maar de rest van website moet hetzelfde blijven.

Ik gebruik dit als iframe code:
<iframe src="http://www.ikprint.nl/test/index.php" height="40%" width="40%" style="position: fixed; right: 0;" frameborder="0" />

Ik krijg ook deze melding in mijn firebug console:
ReferenceError: $ is not defined
[Afbreken op deze fout]

$(document).ready(function() {

Maar daar begint mijn jquery, maar ik begrjip niet wat er fout aan is, want mijn jquery werkt wel gewoon in het iframe.

Kan iemand mij helpen zodat hij wel gewoon goed werkt?
Gewijzigd op 07/06/2013 09:02:46 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:15:33
 
Chris PHP

Chris PHP

07/06/2013 09:08:12
Quote Anchor link
Anders plaats eens wat relevante code van je pagina.

Waarom gebruik je iframe's? Dit is in deze tijd meer gemakzucht en wordt nauwelijks meer gebruikt. Ik raad je aan om het gewoon met div'jes te doen, moet je een externe pagina inladen, of wil je dat? Anders kan ik me geen reden verzinnen waarom je iframes zou willen gebruiken.
 
Jerry php

Jerry php

07/06/2013 09:10:02
Quote Anchor link
Het moet, deze balk moet namelijk op andere websites komen dmv ongeveer 2 regels ;)

En andere plaatsen heb ik al geprobeerd, ik krijg hetzelfde probleem, maar dan bijvoorbeeld met andere plaatsen. Zoals dat de header in een keer full page is ofzo.. Dus hij pakt dan heel dat stuk, zoals hij nu doet.
 
Chris PHP

Chris PHP

07/06/2013 09:15:57
Quote Anchor link
Maar, als die 'balk' op andere website's moeten komen is het toch aan hun hoe ze het verwerken in hun website? Jij maakt een balk met linkjes, etc en een afmeting, het is aan die beheerders om het juist in de site te verwerken.

Anders zet dat iframe eens in een div met dezelfde afmeting, dan kun je die div stylen en plaatsen. Wat je ook kunt doen is die inline css (je style="....") eruit slopen en je iframe gewoon een id geven. Dan style je dat id in je stylesheet, en ga je spelen met verschillende instellingen.

P.S. tevens heb je ook veel 'onzin' in je stylesheet staan. Zo heb je bij #article alle border en marges los staan en op 0px, waarom is dit? is compleet overbodig.
Gewijzigd op 07/06/2013 09:20:03 door Chris PHP
 
Jerry php

Jerry php

07/06/2013 09:20:11
Quote Anchor link
Ja, dat heb ik al gedaan. Maar de klanten moeten juist niets doen aan het balkje, de balk wordt namelijk automatisch geplaatst als je het iframe erinzet, dat is in ieders geval de bedoeling. En daardoor heb ik hem fixed gemaakt, dan gaat hij altijd met de pagina mee, en zou hij eigenlijk gewoon op de plaats moeten komen waar ik hem heb ingesteld, links in het midden dus. Maar hij past de gehele css aan, dan moet toch niet kunnen? Hoe los ik dit op?

Toevoeging op 07/06/2013 09:22:54:

Dat komt omdat het een en ander uit die website heb gesloopt, maar de css niet verandert heb, maar wanneer de div uit de html is, kan de css geen kwaad.
 
Chris PHP

Chris PHP

07/06/2013 09:29:35
Quote Anchor link
Nogmaals,

JIJ kunt niet vanuit jou iframe bepalen hoe de beheerder jou iframe inlaad. Jij kunt hem bij jou fixed maken, maar als ik hem rechtsonder zet en hem mee laat scrollen bepaal ik dat.

Test dit, door die pagina op een andere website ZONDER te stylen in te laden, en kijk wat er gebeurd. Tevens heb je het iframe in het article div staan wat waarschijnlijk WEL meescrolled. Dus je iframe staat fixed in die div wat geen enkel nut heeft.

Plaats dat iframe eens buitend die div.
 
Jerry php

Jerry php

07/06/2013 09:33:37
Quote Anchor link
Ja dan werkt hij wel als ik hem op een lege pagina zet, dat is juist het rare.

Maar dat klopt ook, het maakt mij niet uit waar je hem neerzet, het gaat er mij om dat hij altijd mee scrollt en de pagina niet verkeerd wordt zoals nu.

Toevoeging op 07/06/2013 09:33:55:

Ik heb hem nu onder de body tag geplaatst.
 
Chris PHP

Chris PHP

07/06/2013 09:39:23
Quote Anchor link
Dat is niet raar, jij zet hem in een 'kleine' div die met je hoofdpagina mee scrolled. Dus alles wat je IN die div zit ondanks dat het fixed is zal het ALTIJD met mee scrollen.

Lijkt me vrij logisch toch?
 
Jerry php

Jerry php

07/06/2013 09:44:23
Quote Anchor link
Maar waar zou ik hem dan moeten neerzetten of iets dergelijks? Ik begrijp het niet zo goed wat ik nu moet doen.

Toevoeging op 07/06/2013 09:55:58:

Ik heb nu al wel een verandering. ik had iframe afgesloten met /> en nu gewoon met </iframe>

Dat scheelt al heel veel, enkel is mijn footer nog niet terug..

heb je een idee?
 
Chris PHP

Chris PHP

07/06/2013 10:10:53
Quote Anchor link
Uhmmm... als ik kijk op je pagina staat er geen footer in, dus ook logisch dat je die niet ziet. Misschien per ongeluk verwijderd met wijzigingen?
 
Jerry php

Jerry php

07/06/2013 10:13:31
Quote Anchor link
Nee want in mijn index.php heb ik gewoon een include staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'includes/footer.php';
?>


Maar die ziet hij op een of andere manier niet meer..
 
Chris PHP

Chris PHP

07/06/2013 10:22:01
Quote Anchor link
Ja je include is fout, waarschijnlijk pakt hij daarom je footer niet. Zoals ik al zei hij staat niet op je pagina.

Include werkt zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ('includes/footer.php');
?>
 
Jerry php

Jerry php

07/06/2013 10:33:12
Quote Anchor link
Hij is leeg.. mega stomme fout, sorry..
 
Chris PHP

Chris PHP

07/06/2013 11:03:03
Quote Anchor link
Tja dan zul je ook niet veel zien :-P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.