iframe value oproepen in huidige html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niek  Ehnr

Niek Ehnr

05/07/2011 13:51:04
Quote Anchor link
ik wil een stukje code van een iframe in mijn huidige javascript verwerken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name="value1" content="iwantth1s"/>

ik wil "iwantth1s" hebben en het in een url van javascript stoppen


de volgende javascript code moet "content" uit de iframe halen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.write("http://website.com/id="" + content + "\/>");


dus moet content uit blabla.html komen, ik zou alleen niet weten hoe

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<iframe src="blabla.html" width="100%" height="300">
  <p>Your browser does not support iframes.</p>
</iframe>


om het duidelijk te maken:
- content="iwantth1s"/> zit in blabla.html
- ik wil vanuit index.html ""content="iwantth1s"" uit blabla.html halen
- in mijn index.html wil ik dat javascript de id van blabla.html pakt en het in index.html uitvoert

Het zou fijn zijn als jullie konden helpen :D
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:32:53
 

05/07/2011 13:56:51
Quote Anchor link
Waarom iframe? Dat zijn ondingen.
Data uitwisselen tussen frames met javascript is ook een gepruts.
 
Niek  Ehnr

Niek Ehnr

05/07/2011 13:58:26
Quote Anchor link
omdat de value random is moet ik het telkens krijgen en "blabla.html" staat bv op een andere host
 

05/07/2011 14:00:25
Quote Anchor link
Als het op een andere host staat gaat het sowieso niet werken.
cross domain policy Dat is voor Flash, voor javascript:
Same origin policy.
Gewijzigd op 05/07/2011 14:02:12 door
 
Niek  Ehnr

Niek Ehnr

05/07/2011 14:18:37
Quote Anchor link
kan ik ook de value vanuit de url ophalen zoals:

blabla.com/rpx?__app_key=VALUE&popup=true
Gewijzigd op 05/07/2011 14:19:41 door Niek Ehnr
 

05/07/2011 15:22:08
Quote Anchor link
Vast niet.
Geen flauw idee.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.