iframe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 15:32:34
Quote Anchor link
Beste,

ik wil graag een klein stukje website op een andere website plaatsen. Het is een fixed stukje website, en wil dus met een paar regels kunnen plaatsen. hoe werkt iframe precies, en hoe kan mijn website daarin doen?

mvg jeremy
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:23:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 15:36:00
Quote Anchor link
Wat heb je al gevonden? Want dit kan je echt zo vinden als je op 'iframe' zoekt.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 15:42:57
Quote Anchor link
Een iframe werkt zoals een <img>

<img src="mijn_afbeelding.jpg">
->
<iframe src="mijn_iframe.php">

Dus, met css vertel je hoe de image/iframe in de pagina moet passen. Width, height, border ...
De src vertelt dan weer wat er binnenin gebeurt.
Na het laden van de hoofdpagina zal het element zelf op zoek gaan naar de source (src)
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 15:45:10
Quote Anchor link
en die link verwijst dan naar mijn pagina die de gebruiker moet hebben.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 15:49:24
Quote Anchor link
Ja, zo moeilijk is het nou ook weer niet ;-)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 15:52:17
Quote Anchor link
ja.

En dan moet je zien voor knoppen/links op de hoofdpagina, en hoe je daarmee de navigatie van de iframe kan regelen.

Simpel voorbeeld
http://www.developphp.com/view_lesson.php?v=141

let op <iframe name="mijn_iframe"> en <a target="mijn_iframe">
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:05:18
Quote Anchor link
Ja, maar als ik iframe gebruik met de index.php als src, dan doet verder mijn javascript in dat zelfde mapje het niet..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:10:49
Quote Anchor link
Jerry php op 03/06/2013 16:05:18:
Ja, maar als ik iframe gebruik met de index.php als src, dan doet verder mijn javascript in dat zelfde mapje het niet..

En gelukkig ook maar. Wel bestaat er een sandbox-parameter, welke het mogelijk maakt:
http://www.w3schools.com/tags/att_iframe_sandbox.asp
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:14:35
Quote Anchor link
Maar als ik dat doet, geeft hij mijn javascript weer op het scherm, maar dat moet niet. hij moet het gewoon kunnen lezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:17:08
Quote Anchor link
Je hebt bijv. een JS-variabele in je embedded site in je iframe, die je wilt uitlezen op de parent-page (waar de iframe in staat)?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 16:17:45
Quote Anchor link
Kijk, dit is dus het ding:
de pagina binnenin de iframe is een pagina op zich. javascript, css, ... die te maken heeft met met de inhoud van de pagina moeten op die pagina zelf worden geregeld.

Je kan wel communiceren tussen het hoofd-window en de iframe-window, met javascript. Er is wel 1 voorwaarde: de hoofdpagina en de iframe inhoud moeten op het zelfde domein staan, anders werkt de communicatie niet (of je moet toch heel erg prutsen)

- Geef eens een voorbeeld van die javascript code die niet werkt.
- Staat die iframe op het zelfde domein?
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:18:12
Quote Anchor link
<iframe src="http://www.MIJNDOMEIN.nl/test1/scripts/main.js" sandbox="allow-scripts"></iframe>
<iframe src="http://www.MIJNDOMEIN.nl/test1/index.php" height="100%" frameborder="0" width="100%"></iframe>

Dat heb ik nu. En nu is het de bedoeling dat index.php gewoon de main.js kan uitlezen als het gevragen wordt.

Toevoeging op 03/06/2013 16:19:43:

Kris, het is wel de bedoeling dat bijvoorbeeld jij op je website, mijn iframe kan gaan gebruiken. Javascript zoals bijvoorbeeld kleine hovers etc.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 16:20:03
Quote Anchor link
Geef eens een specifiek voorbeeld van wat er in main.js moet gebeuren.
Gewijzigd op 03/06/2013 16:20:40 door Kris Peeters
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:21:26
Quote Anchor link
Dit bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
  $('#social').click(function(){
       if($('#popupSocial').is(':visible')) {
           $('#popupSocial').hide();
       }else{
           checkVisibleForSocial();
           $('#popupSocial').show();
       }        
    });
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:25:40
Quote Anchor link
Onthoud wel dat de sandbox in Opera en < IE9 niet werkt.
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:32:34
Quote Anchor link
Prima, maar ik wil graag weten hoe ik het wel kan doen bijvoorbeeld in chrome
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:36:20
Quote Anchor link
Ik vermoed dat het niet kan, of je zult met cURL in PHP het iFrame-systeem moeten nabootsen.
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:49:25
Quote Anchor link
en hoe zit het dan met deze website?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
// Create iframe
  if (!document.getElementById('_BH_frame') && bhNotInParent === false) {
    // Inject the CSS
    var c = document.createElement('link');
    c.type = "text/css";
    c.rel = "stylesheet";
    c.href = bh.guiCSS;
    c.id = "_BH_CSS";
    head.appendChild(c);

    var iframe = document.createElement('iframe');

    // Create our bugherd container iframe
    iframe.setAttribute("style","display:block !important;border:0 !important;overflow:hidden" +
      "!important;position:absolute !important;right:0px !important;position:fixed !important;top:0px" +
      "!important;overflow:hidden !important;width:0%;background-color:transparent !important;");

    iframe.setAttribute('frameBorder', '0');
    iframe.setAttribute('border', '0');
    iframe.setAttribute('allowTransparency', 'true');
    iframe.setAttribute('id', '_BH_frame');
    iframe.setAttribute('name', '_BH_frame');
    iframe.setAttribute('scrolling', 'no');

    document.body.appendChild(iframe);

    // Apply
    bh.iframe = iframe;
    bh.win = iframe.contentWindow;
    bh.doc = bh.win.document;
    bh.doc.open().write('<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">' +
      '<html><head><title>BugHerd Sidebar</title><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,600,700,300" rel="stylesheet" type="text/css"></head><body onload="parent.window._bugHerd.loaded()">' +
      bh.data.h + '</body></html>');

    bh.doc.close();
    // Avoid webkit bug which scrolls infinite to the top margin of the iframe
    bh.win.scroll(0,0);
 
Jerry php

Jerry php

05/06/2013 16:03:51
Quote Anchor link
Heeft iemand misschien het idee hoe ik het kan werkend maken inclusief javascript?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.