iframe

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 15:32:34
Quote Anchor link
Beste,

ik wil graag een klein stukje website op een andere website plaatsen. Het is een fixed stukje website, en wil dus met een paar regels kunnen plaatsen. hoe werkt iframe precies, en hoe kan mijn website daarin doen?

mvg jeremy
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:50:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 15:36:00
Quote Anchor link
Wat heb je al gevonden? Want dit kan je echt zo vinden als je op 'iframe' zoekt.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 15:42:57
Quote Anchor link
Een iframe werkt zoals een <img>

<img src="mijn_afbeelding.jpg">
->
<iframe src="mijn_iframe.php">

Dus, met css vertel je hoe de image/iframe in de pagina moet passen. Width, height, border ...
De src vertelt dan weer wat er binnenin gebeurt.
Na het laden van de hoofdpagina zal het element zelf op zoek gaan naar de source (src)
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 15:45:10
Quote Anchor link
en die link verwijst dan naar mijn pagina die de gebruiker moet hebben.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 15:49:24
Quote Anchor link
Ja, zo moeilijk is het nou ook weer niet ;-)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 15:52:17
Quote Anchor link
ja.

En dan moet je zien voor knoppen/links op de hoofdpagina, en hoe je daarmee de navigatie van de iframe kan regelen.

Simpel voorbeeld
http://www.developphp.com/view_lesson.php?v=141

let op <iframe name="mijn_iframe"> en <a target="mijn_iframe">
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:05:18
Quote Anchor link
Ja, maar als ik iframe gebruik met de index.php als src, dan doet verder mijn javascript in dat zelfde mapje het niet..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:10:49
Quote Anchor link
Jerry php op 03/06/2013 16:05:18:
Ja, maar als ik iframe gebruik met de index.php als src, dan doet verder mijn javascript in dat zelfde mapje het niet..

En gelukkig ook maar. Wel bestaat er een sandbox-parameter, welke het mogelijk maakt:
http://www.w3schools.com/tags/att_iframe_sandbox.asp
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:14:35
Quote Anchor link
Maar als ik dat doet, geeft hij mijn javascript weer op het scherm, maar dat moet niet. hij moet het gewoon kunnen lezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:17:08
Quote Anchor link
Je hebt bijv. een JS-variabele in je embedded site in je iframe, die je wilt uitlezen op de parent-page (waar de iframe in staat)?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 16:17:45
Quote Anchor link
Kijk, dit is dus het ding:
de pagina binnenin de iframe is een pagina op zich. javascript, css, ... die te maken heeft met met de inhoud van de pagina moeten op die pagina zelf worden geregeld.

Je kan wel communiceren tussen het hoofd-window en de iframe-window, met javascript. Er is wel 1 voorwaarde: de hoofdpagina en de iframe inhoud moeten op het zelfde domein staan, anders werkt de communicatie niet (of je moet toch heel erg prutsen)

- Geef eens een voorbeeld van die javascript code die niet werkt.
- Staat die iframe op het zelfde domein?
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:18:12
Quote Anchor link
<iframe src="http://www.MIJNDOMEIN.nl/test1/scripts/main.js" sandbox="allow-scripts"></iframe>
<iframe src="http://www.MIJNDOMEIN.nl/test1/index.php" height="100%" frameborder="0" width="100%"></iframe>

Dat heb ik nu. En nu is het de bedoeling dat index.php gewoon de main.js kan uitlezen als het gevragen wordt.

Toevoeging op 03/06/2013 16:19:43:

Kris, het is wel de bedoeling dat bijvoorbeeld jij op je website, mijn iframe kan gaan gebruiken. Javascript zoals bijvoorbeeld kleine hovers etc.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

03/06/2013 16:20:03
Quote Anchor link
Geef eens een specifiek voorbeeld van wat er in main.js moet gebeuren.
Gewijzigd op 03/06/2013 16:20:40 door Kris Peeters
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:21:26
Quote Anchor link
Dit bijvoorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
  $('#social').click(function(){
       if($('#popupSocial').is(':visible')) {
           $('#popupSocial').hide();
       }else{
           checkVisibleForSocial();
           $('#popupSocial').show();
       }        
    });
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:25:40
Quote Anchor link
Onthoud wel dat de sandbox in Opera en < IE9 niet werkt.
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:32:34
Quote Anchor link
Prima, maar ik wil graag weten hoe ik het wel kan doen bijvoorbeeld in chrome
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2013 16:36:20
Quote Anchor link
Ik vermoed dat het niet kan, of je zult met cURL in PHP het iFrame-systeem moeten nabootsen.
 
Jerry php

Jerry php

03/06/2013 16:49:25
Quote Anchor link
en hoe zit het dan met deze website?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
// Create iframe
  if (!document.getElementById('_BH_frame') && bhNotInParent === false) {
    // Inject the CSS
    var c = document.createElement('link');
    c.type = "text/css";
    c.rel = "stylesheet";
    c.href = bh.guiCSS;
    c.id = "_BH_CSS";
    head.appendChild(c);

    var iframe = document.createElement('iframe');

    // Create our bugherd container iframe
    iframe.setAttribute("style","display:block !important;border:0 !important;overflow:hidden" +
      "!important;position:absolute !important;right:0px !important;position:fixed !important;top:0px" +
      "!important;overflow:hidden !important;width:0%;background-color:transparent !important;");

    iframe.setAttribute('frameBorder', '0');
    iframe.setAttribute('border', '0');
    iframe.setAttribute('allowTransparency', 'true');
    iframe.setAttribute('id', '_BH_frame');
    iframe.setAttribute('name', '_BH_frame');
    iframe.setAttribute('scrolling', 'no');

    document.body.appendChild(iframe);

    // Apply
    bh.iframe = iframe;
    bh.win = iframe.contentWindow;
    bh.doc = bh.win.document;
    bh.doc.open().write('<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">' +
      '<html><head><title>BugHerd Sidebar</title><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:400,600,700,300" rel="stylesheet" type="text/css"></head><body onload="parent.window._bugHerd.loaded()">' +
      bh.data.h + '</body></html>');

    bh.doc.close();
    // Avoid webkit bug which scrolls infinite to the top margin of the iframe
    bh.win.scroll(0,0);
 
Jerry php

Jerry php

05/06/2013 16:03:51
Quote Anchor link
Heeft iemand misschien het idee hoe ik het kan werkend maken inclusief javascript?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.