(i)frames

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek s

niek s

28/08/2010 21:04:59
Quote Anchor link
Oké lekker simpel.

Wie kan mij uitleggen waarom mensen met vragen over frames nog steeds serieus geholpen worden?
Waarom het woord frame bv nog niet gecensureerd is?

En dan reacties dat het nog gebruikt word omdat men ze makkelijk vind... Zucht!

Ik denk dat je niet eens serieus genomen word met een frame website. Niet door je werkgever, en in het geval van een hobby o.i.d. Ook niet door je bezoekers.. En dat is dan nog een non-technisch argument...

Zucht.........



Niek.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 23:08:02
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

28/08/2010 21:10:05
Quote Anchor link
je kan je beter afvragen wie allemaal die mensen leren dat er (i)frames bestaan
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2010 23:17:22
Quote Anchor link
Gelijksoortige vraag:

Waarom gebruiken mensen nog steeds van die telefoons die je op een tafel of bureau kan zetten. Er zijn nu toch mobieltjes en dat soort spul.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

29/08/2010 09:07:34
Quote Anchor link
waarom zijn er uberhaupt nog huistelefoons? iedereen heeft al een mobiel, zelfs mijn oma van 82 xD
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

29/08/2010 09:21:42
Quote Anchor link
(i)frames was voor mij de enige manier om een menu aan de zijkant te maken die niet meescrolde met de content. frames is een stuk makkelijker toe te passen als je een echte beginner bent zonder php-kennis, bijvoorbeeld je buurvrouw die foto's an haar katten op internet wil zetten.
Dit uiteraard voordat ik php en div ontdekte...

Wat betreft telefoons: Als je achteraf woont is het handig als je een telefoon met altijd goed bereik hebt...
 
Niek s

niek s

29/08/2010 09:42:06
Quote Anchor link
Ik ben het niet helemaal met SanThe eens...
Een gelijksoortige vraag zou zijn: waarom er nog mensen zijn met een bakalieten telefoon?

Ik weet eerlijk gezegd niet wat makkelijker is, bij frames en bij andere oplossingen is het een kwestie van Google hoe ze gebruikt moeten worden, en dan vind je direct een kant en klaar voorbeeld op internet. Of het dan divs, frames of andere ongein is: vaak is het een werkje van copy/paste..
 
- -

- -

29/08/2010 12:34:46
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 29/08/2010 09:21:42:
(i)frames was voor mij de enige manier om een menu aan de zijkant te maken die niet meescrolde met de content.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#menu {
    position: fixed;
    top: 100px;
    left: 100px;
}


En je menu staat 100px van de linkerbovenhoek en blijft daar altijd staan, hoe je ook scrolt.
Gewijzigd op 29/08/2010 12:35:13 door - -
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

29/08/2010 13:40:12
Quote Anchor link
Jona than op 29/08/2010 12:34:46:
Tobias Witmer op 29/08/2010 09:21:42:
(i)frames was voor mij de enige manier om een menu aan de zijkant te maken die niet meescrolde met de content.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#menu {
    position: fixed;
    top: 100px;
    left: 100px;
}


En je menu staat 100px van de linkerbovenhoek en blijft daar altijd staan, hoe je ook scrolt.


zie het laatste stukje:
Quote:
Dit uiteraard voordat ik php en div ontdekte...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

29/08/2010 17:06:55
Quote Anchor link
Frames zijn nog steeds heel goed te gebruiken, Bijvoorbeeld voor een chatbox, is een frame een stuk sneller en veiliger te refreshen.
Maar de meesten gaan er nog steeds vanuit dat html alleen word gebruikt voor websites, en weinig andere toepassingen.
Maar dat leren jullie wel als jullie een keer iets moeilijker proberen als een normale website.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

29/08/2010 17:09:01
Quote Anchor link
ik weet dat je html voor veel dingen kan gebruiken maar een (i)frame gebruiken? bij een chatbox om die te reloaden kan je toch heel goed ajax gebruiken
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

29/08/2010 17:10:22
Quote Anchor link
Tuurlijk, je kan het ook in Java schrijven, of je maakt een .net applicatie, zolang de gebruiker maar de macht heeft over of het werkt, toch?
 
Niek s

niek s

29/08/2010 21:18:21
Quote Anchor link
Nico: heb je een idee waar je over praat? Dat leer ik wel als ik een moeilijke site moet maken?
Geloof me maat, ik heb genoeg lastige dingen gebouwd, en toch allemaal zonder die frames.
En dan praat ik nu alleen over mijn web ervaring natuurlijk...
Ook bij lastige dingen zijn er betere alternatieven voor frames. Maar daar kom je nog wel een keer achter ;). ( wie kaatst..... )

Voor een chatbox kan je toch via Ajax bv een periodical Ajax request doen op de betreffende div? Anders ben je toch je frame ook steeds aan t reloaden. Of je nou je frame of de div reload maakt verder niet uit, behalve dat frames kut zijn.

Maar ik heb geen zin in dit gezeik. Mijn vraag was waarom mensen ze nog gebruiken eigenlijk, en daar heeft nog niemand iets ZINNIGS op gezegd... ;)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

30/08/2010 06:41:44
Quote Anchor link
Niek s op 29/08/2010 21:18:21:
Maar ik heb geen zin in dit gezeik. Mijn vraag was waarom mensen ze nog gebruiken eigenlijk, en daar heeft nog niemand iets ZINNIGS op gezegd... ;)


Zoals ik al eerder zei: Voor echte beginners zonder verstand van php is het makkelijker om frames te gebruiken dan 'eventjes' php of opmaak met css leren.
Bij iedere html-cursus die ik online tegenkom worden frames behandeld, en vaak css alleen voor opmaak van tekst en tabellen
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

30/08/2010 09:49:28
Quote Anchor link
wat is een iframe? en waar kan ik dat downloaden?
 
Niek s

niek s

30/08/2010 21:25:37
Quote Anchor link
Overdatum puntNL op 30/08/2010 09:49:28:
wat is een iframe? en waar kan ik dat downloaden?


thepiratebay.org

Over de opmerking dat het makkelijk is voor beginners, vind ik eigenlijk geen goed argument.
Je gaat iemand ook niet nederlands van 500 jaar geleden leren, omdat dat makkelijker is.
 
Ama saril

ama saril

31/08/2010 10:57:34
Quote Anchor link
ik gebruik Iframes voor 1 applicatie omdat er een soort van resultaatvenster in een raamwerk met een vaste grootte moet komen(niet mijn ontwerp trouwes). Iframes was (naar mijn mening) hier dus een goede oplossing voor. Zodat je nog steeds door de resultaten kan scrollen (wat er meer dan 1000 kunnen zijn).

Zelf doe ik alles het liefst met tables maar SOMS HEEEEEEEEL SOMS, vind ik iframes handig :P
 
Jelmer -

Jelmer -

31/08/2010 11:14:05
Quote Anchor link
Ama saril op 31/08/2010 10:57:34:
Zelf doe ik alles … met tables maar SOMS HEEEEEEEEL SOMS, vind ik iframes handig :P

Shitstorm in 3… 2… 1…
 
Ama saril

ama saril

31/08/2010 11:31:21
Quote Anchor link
Jelmer rrrr op 31/08/2010 11:14:05:
Ama saril op 31/08/2010 10:57:34:
Zelf doe ik alles … met tables maar SOMS HEEEEEEEEL SOMS, vind ik iframes handig :P

Shitstorm in 3… 2… 1…


:)
komt ook omdat ik nog niet goed met DIVS kan werken :P
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

31/08/2010 11:35:35
Quote Anchor link
Ama saril op 31/08/2010 11:31:21:
komt ook omdat ik nog niet goed met DIVS kan werken :P


komt omdat je nog niet goed met css kan werken
 
Ama saril

ama saril

31/08/2010 11:36:35
Quote Anchor link
zelfde :P
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

31/08/2010 12:29:53
Quote Anchor link
Wat zou bij, bijvoorbeeld PHPMyAdmin, een voordeel zijn van div's, ten opzichte van het Frame wat ze nu gebruiken?
Het hoeft er niet goed uit te zien, en het werkt prima, ik zie er dus 0,0 bezwaar tegen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.