Ik krijg alleen maar een wit scherm

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Andrew de Jong

Andrew de Jong

10/07/2014 22:34:48
Quote Anchor link
Zoals de titel zegt ik krijg alleen maar een witte pagina via chrome met mijn code.
Ik heb het lokaal geopend maar kreeg een wit scherm. En ook als ik het upload naar me server.
De code is correct want ik leerde het via http://www.codecademy.com/ en kopieerde wat ik net had geleerd.

Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
    </head>
    <body>
        <h1>
          <?php
            echo "I'm learning PHP";
          ?>

        </h1>
        <p>
          <?php
            $myName
= "Android";
            echo $myName;
          ?>

        </p>
    </body>
</html>


Iemand enig idee hoe ik dit oplos?

Graag volgende keren je codes tussen de code-tags zetten ipv de quote-tags.[/modedit]
Gewijzigd op 10/07/2014 22:45:53 door Nick Dijkstra
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:53:10
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 22:47:04
Quote Anchor link
Gebruik je wamp/xampp als server?

En is het een .php bestand?
 
Kenny iets

kenny iets

10/07/2014 22:48:05
Quote Anchor link
hij werkt wel gwn :)
http://prntscr.com/41dhwd
 
Andrew de Jong

Andrew de Jong

10/07/2014 22:49:47
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 10/07/2014 22:47:04:
Gebruik je wamp/xampp als server?

En is het een .php bestand?


Ja het is een php bestand.
Ik gebruik magix-online.com als server host.

Kenny iets op 10/07/2014 22:48:05:
hij werkt wel gwn :)
http://prntscr.com/41dhwd


Hoe kan het dan dat ik een wit scherm krijg?
 
Kenny iets

kenny iets

10/07/2014 22:53:47
Quote Anchor link
staat je php wel in de goeie map?
 
Andrew de Jong

Andrew de Jong

10/07/2014 22:55:35
Quote Anchor link
Kenny iets op 10/07/2014 22:53:47:
staat je php wel in de goeie map?


Hoe bedoel je goeie map?
 
Kenny iets

kenny iets

10/07/2014 22:56:16
Quote Anchor link
www/ htdocs zo'n map
want anders doet die het nie
 
Andrew de Jong

Andrew de Jong

10/07/2014 22:57:56
Quote Anchor link
Kenny iets op 10/07/2014 22:56:16:
www/ htdocs zo'n map
want anders doet die het nie


Lees de andere posts. Ik gebruik geen xampp.
Ik gebruik gewoon mijn chrome en me server host https://www.magix-online.com/nl/
 
Kenny iets

kenny iets

10/07/2014 22:58:44
Quote Anchor link
ik bedoel ook dat die daar niet kan staan
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 23:01:54
Quote Anchor link
Quote:
2. Hoe bereik ik mijn via FTP geüploade website op internet?
Zodra uw website via FTP naar MAGIX is overgebracht, is de website op het internet oproepbaar onder uw Online Wereld internetadres
http://uwnaam.magix.net/public.
Ook kunt u in de Online Wereld altijd de echte domeinen (bv. www.domeinnaarwens.nl) registreren.
 
Andrew de Jong

Andrew de Jong

10/07/2014 23:02:47
Quote Anchor link
Laat maar ik heb xampp geïnstalleerd en geconfigureerd en alles werkt prima.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

10/07/2014 23:04:47
Quote Anchor link
was je niet vergeten /public erachter te zetten?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.