ik zie niet's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Christoph e

christoph e

25/03/2011 21:11:08
Quote Anchor link
ik gebruik de google brouwer en deze wil het fotoalbum van de pagina

http://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/gedeelde-DOC/foto/album2/index.html geen reclame

niet weergeven

weet iemand hoe dit komt en hoe ik dit kan oplossen

groetjes en alvast bedankt christophe
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:27:42
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/03/2011 21:19:23
Quote Anchor link
Simpelweg, omdat je niet doet wat je volgens de documentatie zal moeten doen.
Probeer het nog eens een keer te doen, maar dan wel goed.
 
Christoph e

christoph e

26/03/2011 12:12:20
Quote Anchor link
sorry

dit is te wazich voor mij
de code word gemaakt door porta ( webalbum software )
ik geloof dat deze veroudert is

( als ik weet wat er fout is in de code dan kan ik dit aanpassen )
 
Tikkes C

Tikkes C

26/03/2011 16:00:21
Quote Anchor link
Wazich --> wazig
Veroudert --> verouderd

Maar goed.


Geef eens wat relevante code.
 
Christoph e

christoph e

26/03/2011 17:56:27
Quote Anchor link
dit is van album 1 http://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/gedeelde-DOC/foto/album1/index.html

Quote:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html><head>
<!-- saved from url=(0014)about:internet -->

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />


<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />


<meta name="generator" content="Porta 1.04" />


<meta name="description" content="Web photo album generated by Porta - http://www.stegmann.dk/mikkel/porta/"; />


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="ext/css/appearance.css" />


<link rel="shortcut icon" href="ext/porta.ico" type="image/ico" />


<script type="text/javascript" src="ext/js/albumdef.js" />

<script type="text/javascript" src="ext/js/langdef.js" />

<script type="text/javascript" src="ext/js/common.js" />

<script type="text/javascript" src="ext/js/index.js" />
<title>Porta photo album</title>



<style type="text/css">
<!--
html, body {
height: 100%;
overflow: hidden;
}
-->
</style>
</head><body onload="SetupIndex()">
<div id="mainlayer"> <span id="smalliframe_span"> <span id="mediumiframe_span">Please enable javascript.</span> </span></div>

<div id="lightboxlayer">
<div id="lightboxcontainer">
<table>
<tbody>
<tr>
<td> <span id="title_lb" class="title"> <br />
</span></td>
<td style="text-align: right; vertical-align: bottom;"> <span id="ctrllinks_lb" class="ctrllinks"> <br />
</span></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" style="text-align: center;"> <br />
<span id="images_lb"> </span></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" style="text-align: right;"> <span id="footer_lb" class="footer"> <br />
</span></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
</div>

<!-- Piwik -->
<script type="text/javascript">
var pkBaseURL = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/statestieken/" : "http://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/statestieken/");
document.write(unescape("%3Cscript src='" + pkBaseURL + "piwik.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
</script>
<script type="text/javascript">
try {
var piwikTracker = Piwik.getTracker(pkBaseURL + "piwik.php", 1);
piwikTracker.trackPageView();
piwikTracker.enableLinkTracking();
} catch( err ) {}
</script><noscript><p><img src="http://www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be/statestieken/piwik.php?idsite=1" style="border:0" alt="" /></p></noscript>
<!-- End Piwik Tracking Code -->
</body></html>
 
Wouter J

Wouter J

26/03/2011 18:05:23
Quote Anchor link
1) Online voorbeeld is goed genoeg, dan kunnen we de code ook wel zien.
2) Voor code hebben ze bij BBcode de mooie [code] tags uitgevonden.
3) .. de google brouwer en ... brouwer? Ik denk niet dat je het over bier hebt?
4) Script tags hoor je te sluiten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.