Illustrator: Verplaats object / vorm dmv één ankerpunt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle ontwikkelaar met PL/SQL en APEX in de regio

Bedrijfsomschrijving Het havengebied rondom Rotterdam biedt veel uitdagende projecten binnen o.a. container mangement, douane en warehousing. Deze organisatie biedt juist op dergelijke segmenten ICT-oplossingen van grote kwaliteit. Deze organisatie kenmerkt zich als een fullservice softwarehuis dat verantwoordelijk is voor zowel het bepalen van de informatie behoeftes bij klanten, inhouse software ontwikkeling en de implementatie van deze software. Dit doen ze inmiddels al een zeer geruime tijd voor voornamelijk klanten binnen de logistieke sector. Binnen de logistieke sector hebben ze inmiddels een imposant klantenbestand opgebouwd wat optimaal bediend wordt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld grote vervoers/transportmaatschappijen. De organisatie is zeer goed bereikbaar

Bekijk vacature »

Jop B

Jop B

28/05/2021 13:42:23
Quote Anchor link
Goedemiddag,


In Adobe Illustrator loop ik tegen een probleem aan waar ik me suf naar zoek.
Ik heb twee cirkels die qua maat afwijken en heb een extra ankerpunt toegevoegd aan het pad van beide cirkels.
Nu wil ik deze objecten over elkaar zetten (de ankerpunten op elkaar).
Helaas vind ik geen optie waarmee dit kan, er is geen magneet en als ik de coördinatie van het ankerpunt wijzig word alleen dat ankerpunt verplaatst en word mijn cirkel vervormd.

Kan iemand mij een tip geven hoe ik dit voor elkaar zou kunnen krijgen?

Gr. Jop
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.