image checker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »
Roy

Roy

24/06/2008 18:47:00
Quote Anchor link
Hi allemaal,
Ik heb een probleem kijk ik heb een plaatje maar soms wilt hij het niet doen niet erg opzig maar dan komt er zo'n vervelend kruisje.
kan ik er voor zorgen dat als er een kruisje komt hij hem dan niet laat zien ?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:09:19
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 18:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\">";
?>
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:02:00
Quote Anchor link
en dan zeker een variabel aanmaken met
$je_plaatje = "www.habstract.nl/images/banner.gif";
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:20:00
Quote Anchor link
Juist.

Edit:
Komen de afbeeldingen van je eigen server?
Zo ja, dan moet je denk ik beter gewoon bijvoorbeeld "banner.gif" gebruiken en niet je domein erbij.

Zo nee, dan kan je het even proberen, maar ik weet bijna zeker dat file_exists niet werkt bij externe servers, dan kan je het eens met file_get_contents proberen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam'] ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\" align="top">";
?>

deze wilt het niet echt doen :P
 

24/06/2008 19:24:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 24.06.2008 19:22:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam'] ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\" align="top">";
?>

deze wilt het niet echt doen :P

Hoe goed ken jij php? Volgens mij is er wel eens eerder tegen je gezegt dat je naar de tutorial van Blanche moet kijken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\" align="top">";
?>

Had nog een > te veel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:24:00
Quote Anchor link
Zie edit van post hierboven.
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:38:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /mnt/web8/43/96/51715496/htdocs/Versie4/index.php on line 74
line 74
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"$je_plaatje\" align="top">";


@karl ik ben ook niet de beste dat weet ik ook wel maar volgens mij is de phpHULP om hulp te vragen
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Ja, dat komt door je align="top", dat moet worden align=\"top\"
 

24/06/2008 19:42:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 24.06.2008 19:38:
@karl ik ben ook niet de beste dat weet ik ook wel maar volgens mij is de phpHULP om hulp te vragen

Jah, maar als je in een string <?php en echo gaat doen, dan twijfel ik. Je moet, vind ik, de basis wel kennen. Daarom heb ik ook niet veder gelezen, het zou dus dit moeten zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(file_exists($je_plaatje)) echo "<img scr=\"" . $je_plaatje . "\" align=\"top\">";
?>

Vergelijk de kleurtjes van dit stukje ook met het stukje hierboven.
Die hierboven komt doordat de bbcode parser van phphulp de phpstarttag ook als .
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:48:00
Quote Anchor link
dat plaatje doet het ook niet als hij het wel moet doen :P
 
Aron K

Aron K

24/06/2008 19:50:00
Quote Anchor link
probeer eens:
file_get_content ipv file_exists.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(@file_get_contents($je_plaatje)) echo "<img scr=\"" . $je_plaatje . "\" align=\"top\">";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aron K
 
Roy

Roy

24/06/2008 19:56:00
Quote Anchor link
hij doet het bijna alleen nu krijg je dat rode vierkantje groen rondje en blauw driehoekje :P
 
Roy

Roy

24/06/2008 21:02:00
Quote Anchor link
help :P
 
Timen kut

Timen kut

24/06/2008 21:05:00
Quote Anchor link
Als je Aron's script neemt, kun je achter die IF een ELSE hangen, met een plaatsvervangend plaatje of met niks....
 
Mr Muppet

Mr Muppet

24/06/2008 21:13:00
Quote Anchor link
Aron schreef op 24.06.2008 19:50:
probeer eens:
file_get_content ipv file_exists.


hele image inlezen om te checken of ie wel bestaat? :o foei!
 
Roy

Roy

25/06/2008 12:42:00
Quote Anchor link
zoiets ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(@file_get_contents($je_plaatje)){
?>
<br>
<img src="http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam']; ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l">
<?php
}else{
?>

<img src="http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam']; ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l">
<?php
}
?>
 
Timen kut

Timen kut

25/06/2008 12:44:00
Quote Anchor link
Roy schreef op 25.06.2008 12:42:
zoiets ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$je_plaatje
= "http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=" . $row['gebruikersnaam'] . "&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l";
if(@file_get_contents($je_plaatje)){
?>
<br>
<img src="http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam']; ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l">
<?php
}else{
?>

<img src="http://www.habbo.nl/habbo-imaging/avatarimage?user=<?php echo $row['gebruikersnaam']; ?>&action=wav&direction=4&head_direction=3&gesture=sml&size=l">
<?php
}
?>


probeer dat 's inderdaad, moet je in de else niet dezelfde image neer gaan zetten natuurlijk, zou nergens op slaan:D Gewoon leeghouden denk ik.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/06/2008 12:48:00
Quote Anchor link
Als je nou gewoon het onblur element van de img-tag gebruikt...
 
Roy

Roy

25/06/2008 12:51:00
Quote Anchor link
de onwatte :P
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/06/2008 13:23:00
Quote Anchor link
onBlur. Dat wordt uitgevoerd als het plaatje niet geladen kan worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="nietlaadbaarplaatje.gif" onBlur="this.src='laadbaarplaatje.gif';" border="0" />
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.